از دوستان کسی در مورد مد zomdb1.41 اطلاعاتی داره
من دانلودش کردم میخواستم بدونم میشه مثل مد PeZBOT افلاین بازیش کرد
از دوستان کسی در مورد مد zomdb1.41 اطلاعاتی داره
من دانلودش کردم میخواستم بدونم میشه مثل مد PeZBOT افلاین بازیش کرد
بله ميشه دستكاري كرد.
براي اينكه جون بازيكن ها زود بره يا بايد فايل كانفيگ رو ويرايش كني و يا اگه در حالت معمولي ميخوايي بازي كني بايد بزاري وري هاردكور.
اگه اود اسكول مد فعال باشه جون بازيكن ها خيلي زياد ميشه.
مدها رو با Mod Tools درست ميكنن. از لينك زير ميتوني دانلود كني. ولي براي كار باهاش بايد خيلي انگيزه داشته باشي. من انگيزه كافي نداشتم و بعد از دانلود حذفش كردم، چون از مد معمولي بيشتر خوشم مياد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط مد پزبوت رو ميشه آفلاين بازي كرد. البته سازنده پزبوت گفته كه هر كس بخواد ميتونه پزبوت رو با مد خودش تركيب كنه.
سلام
امتحانات خوب بود
منظورت از ترکیب چیه میشه بیشتر توضیح بدی
امتحانات عالي بود. ممنون
بعضي از برنامه ها اوپن سورس هستن يعني اينكه ديگران هم ميتونن به دلخواه خودشون توي برنامه نويسي اون تغييراتي اعمال كنن.
اين مد پزبوت هم اوپن سورس هست يعني سازنده اون اجازه ويرايش و تركيب اين مد رو با مدهاي ديگران رو داده و سازنده مدهاي ديگه ميتونن اين مد رو با مد خودشون تركيب كنن تا هم بشه مثلا پرومد رو لانچ كرد در حالي كه ميتوني بهش بوت هم اضافه كني.
در كل اينو بگم كه كار من و تو نيست!مگر اينكه خيلي انگيزه براي اين كار داشته باشه و تحقيقات زيادي در اين زمينه انجام بدي. قبلا هم گفتم من خودم چون از مد معمولي خيلي خيلي خوشم مياد زياد دنبال اينگونه تحقيقات رو نگرفتم.
راستي ورژن جديد پز بوت هم اومد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي اون دسته از عزيزاني كه نميدونن پز بوت چيه :Sorry for taking so long to release this, but life's been busy as I said in the previous news post. Anyway - here is 009p for Call of Duty 4, we hope you enjoy this release and all have a great Christmas.![]()
Changes:
- Bot speed and moving animations improved.
- Added a new waypoint saving system. (ported from PeZBOTWAW)
- Added a climb waypoint type. (This works somewhat, but is bugged. We'll keep it in here for waypointers to experiment with though, but none of the maps will have working ladders for bots)
- Bots have a 1/2 chance to either crouch and fire at enemies or stand and fire.
- Bots now shoot RPGs at enemy helicopters when they are not already occupied.
- Bots drop grenades (like weapons, when they die) so the player can pick them up. (Has 1/5 chance to be an RPG they drop, can be toggled on or off with a DVar.)
- Bots use the planting bomb animation in S&D.
- Various other tweaks and fixes.
As for the next version for WaW - I'm not sure when that will be released... probably in January or February.
Gannondorf
با استفاده از اين مد ميتونين بدون نياز به اينترنت و به صورت آفلاين، مولتي پلير بازي رو تجربه بكنين!![]()
سلام دوستان
چطور میشه LAN بازی کرد ؟ من تنظیمات رو LAN قرار دادم اما وقتی Start رو میزنم Console CoD4 باز میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته !
من قدیما بازی می کردم مولتی ، ولی الان چیزی یادم نمی آد ، اگر ممکنه یکی شرح بده چگونه مولتی بزنیم![]()
این یا کال او جدیده براش مثل کانتر سرور ایرونی هست ؟؟؟
توي اين فايل PDF همه چيز رو كامل توضيح دادم. فقط دقت كنين كه براي بازي توي شبكه نياز به نصب پچ ها و برنامه ايكس فاير نيست. بقيه مطالب واسه شبكه به درد ميخورن. مخصوصا قسمت آخر نحوه راه اندازي شبكه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا توي تاپيك خودش سوالت رو مطرح كن! ولي تا اونجايي كه من اطلاع دارم هنوز درست و حسابي مثل چهار راه اندازي نشده. بازم از تاپيك خودش پيگير شو چون من زياد باهاش حال نكردم!
Last edited by Squall Leonhart; 08-02-2010 at 19:15.
سلام به دوستان عزیز.
من از دو روز پیش هر بار رفتم تو COD 4 multiplayer باز نشد.
گفتم ویندوز عوض کنم شاید خوب بشه اما نشد.
ویندوز هم 7 (سون)
چی کار کنم؟؟؟![]()
ميشه دقيق تر توضيح بدي كجاش اشكال داري؟ اگه اروري ميده يه عكس بگير بزار اينجا ببنم چيه. فايل راهنما رو م از پست قبليم بگير كامل بخون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)