موافقم(به خیر گذشت)![]()
موافقم(به خیر گذشت)![]()
سلام
من یه سوال داشتم .. چرا قیمت سرویس ها در روش شارژ الکترونیکی بیشتر از شارژ به صورت حضوری است...مثلا 128 سه ماهه در اصفهان (یا هر شهرستانی ) 35000 تومان ولی با شارژ اینترنتی 46100 ...بعضی قیمت ها تا دو برابر تفاوت دارند....چرا این جوریه؟؟؟؟
سرعت دانلود من الان 30 تا 45 هست
البته اکانت مجانی شبانه و جمعه شب که شلوغه
اینطوری نیست که شما میگی!
موقعی که حضوری برای شارژ بری، علاوه برپول شارژ، یه مقداری مالیات(مطمئن نیستم) و همچین مواردی رو ازت میگیرن که در مجموع میشه همون 46000 تومن
---------------------
صبانت واسه من هنوز هم مشکل داره، همین الان دوباره قطع شده بود
انقده ازش تعریف کردیم که....
صبا نت همین جوری هست
یه روز خوبه 5 روز بد![]()
البته این رو هم باید گفت که صبا نت 1 روز خوبه 10 روز بد(البته اگه بخوای خیلی رویایی با قضیه بر خورد کنی)اگه نه برایه من 1 ماه بود که سرعت دانلودم 7 بود!!!
![]()
اتفاقا چیزی که من می گم بر عکس اینه ... یعنی حضوری ارزونتره....
شما خودت قیمت شارژ الکترونیکی و قیمتی که تو خود شرکت نوشته نگاه کن.
من خودم تو شهرستانی که دانشجو هستم 64 سه ماهه 20000 تومان می دم ولی همین سرویس تو شارژ الکتونیکی 30000 تومان هست.
اینم لینکش
سه ماهه 128 5 گیگ رو انتخاب کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by isbn84; 29-02-2008 at 19:01.
اون 20 تومن فقط پول اکانته و با ماهی 3000 تومن مالیات میشه همون 30000 تومن![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اون 20 تومن فقط پول اکانته و با ماهی 3000 تومن مالیات میشه همون 30000 تومن
اشتباه نمی کنید؟من خودم تو شهرستانی که دانشجو هستم 64 سه ماهه 20000 تومان می دم ولی همین سرویس تو شارژ الکتونیکی 30000 تومان هست.
میشه بپرسم شما کدوم شهرستانی هستید و از چه نماینده ای از صبا نت اشتراک گرفتید؟
اگه این طوری باشه که من می رم ........ صبا رو جلوی چشش می آورم!!!(چه خشن!)
راستی یه عکس که همین الان گرفتم
![]()
بچه ها تا حالا دقت کردید که وقتی یه فایل مثلا 200 مگی رو دانلود می کنید بیشتر از 200 مگ میندازن؟
حجمتون رو اندازه بگیرین ازبعد اینکه دانلودتون تموم شد اینترنت رو dc کنید دوباره وصل بشید ببینید چقدر انداخته!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)