سلام
ببخشید این بازی ارزش خریدن داره ؟
خیلی توپه یا نه ؟
سلام
ببخشید این بازی ارزش خریدن داره ؟
خیلی توپه یا نه ؟
بستگي به خودتون داره ، پيشنهاد ميكنم يك دور توضيحات پست اول تاپيك رو بخونيد![]()
یه جایی از بازی گیر کردم که مواد اسیدی ابی رنگی هستند که با بستن دهان مجسمه های اژدهایی که از دهنشون اسید می ایه
اسیدها پایین میرند
دهن سه تا مجسمه را ببندیم کلا اسیدها از بین میره
که یه غار کوچک پیدا میشه که لارا باید با طنابی که داره یه چیزی را بچرخونه تا جلوی در غار که اسید میریخته دیگه نریزه
بعدش وارد غار میشیم و یه چیزی را پیدا میکنیم که لارا اونو میبنده به کمربندش
از غار که بیرون میرم دیگه نمیدونم باید کجا برم گیر کردم
که یه چیزی هست که لارا باید با دستهاش جابه جا کنه و وقتی جابه جا میکنه اون ستون بزرگ سنگی فقط کمی جابه جا میشه
خدا کنه فهمیده باشید کجا منظورمه
کسی راه حلی نداره
شما اون ستون رو به نزدیکی ستون کناری ببر
بعدش با طناب لارا اون گیره که زیر دهان اژدها هست رو بگیر و برو بالا
وقتی اون رو میگیری دهانش باز میشه و اون اب مخصوص به بیرون میریزه که شما باید سریع از طناب بالا بری و خودت رو به طبقه بالا برسونی
بعد که به بالا رسیدی باید بری به طرف اون صخره ای که جابجا کردی و بپری روی اون و ادامه ماجرا....
سلام
بچه ها اين نسخه بازي رو سيستم من اجرا ميشه؟
CPU : AMD Athlon™ 64x2 Dual 2.11 GHz
1 GB RAM
VGA GeForce 7300 LE
بله اجرا ميشه
وای تمومش کردم
اصلا مثله لگیند بهم حال نداد این نسخه با نسخه قبلی
لگند یه چیز دیگه بود
بابا مرحله اخر چه اسون بود
اصلا فکرشم نمیکردم خیلی معما آسون بود
راستی یه متن هوس گذاشته بود درمورد این 3 گانه ها
یکی لینکشو بده مرسی
ولی این نقشه آخر که پیدا کرد فکر کنم برای نسخه بعدی ازش استفاده کنن نقشه چی بود ؟؟؟
Legend = لجند یا لیجند هم میگن ... البته با عرض معذرتاصلا مثله لگیند بهم حال نداد این نسخه با نسخه قبلی
لگند یه چیز دیگه بود
سلام بچه ها من اون مرحله ی مکزیک اون سر مجسمه رو پیدا کردم زدم رو چرخ گردون.چرخ گردون هم چرخوندم کنار هم قرار دادم .اون سکو ها اون پایین اومد بالا .دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.اون سر اسکلت کجاست؟اون یکی چرخ گردنرو چه جوری باید با هم کنار هم قرار بدی درجشو؟اگه میشه یه توضیحی در مورد این مرحله بدید و منو راهنمایی کنید.
ممنون![]()
بار ها سر اين معما بحث شده بود :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)