تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 123 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بعد اینهمه سال عضویت فکر نمیکردم همچین تاپیک عالی درباره آبگرمکن تو p30 باشه
    تا اینکه الان میخواستم برم حموم دیدم آب گرم نمیشه چند بار تست کردم نشد
    زنگ زدم سرویسکار جواب نداد
    دست به دامن نت شد تو یه انجمن دیگه چشمم خورد به یوزر محمد آسمونی گفتم این بنده خدا عضو انجمن خودمون هم هست برم شاید اونجا هم تاپیک باشه که هست خوشبختانه
    خب برم سر اصل مطلب
    آبگرمن دیواری بوتان هست
    2 ماه نشده این لاستیک دیافراگم رو عوض کردیم
    آبگرمکن تو آشپزخونه اس
    فاصله اش با حموم حدود 10 متر شاید بشه
    از حموم که شیر اب داغ رو باز میکنم آبگرمکن روشن میشه ولی با نصف توان شعله ها اینجور بگم ابگرمکن رو زیاد باشه یا رو متوسط فرقی نداره و یه شعله نسبتا ضعیف روشن میشه
    همین شعله هم ثابت نیست دقت که میکنم پایدار نیست کم و زیاد میشه شعله دل میزنه انگارولی از تو آشپزخونه که شیر اب داغ رو باز میکنم هم سریعتر روشن میشه و هم طبیعیه قشنگ آب داغ میشه و بدون مشکل
    ( آپدیت جدید الان از تو آشپزخونه هم مشکل داره )چه کنم عزیزان؟ممنون
    سلام
    اگر پیچ هواگیری داره , نیم دور چپ تست کنین
    اگر نشد , برگردونینش جای اولش سپس نیم دور راست و تست کنبن
    اگر فرقی نکرد برگرده به وضعیت اولش
    اگر فشار آب در ساختمون ضعیفه , نصف شب که قوی هست تست کنین
    اگر به خاطر سرما فشار گاز افت کرده باشه هم ممکنه از اون باشه . شاید هم شیر گاز آبگرمکن کامل باز نیست
    همه بخاریها رو خاموش کنین تست کنین
    احتمال دیگه کثیفی توری ورودی کاربراتور آب با ماسه هست خصوصا اگر فشار آب سرد و گرم خیلی با هم فرق داره
    احتمال دیگه , بنجل بودن دیافراگم و دوباره خراب شدنش هست

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

فشار اب خوبه ولي هميشه اب گرم فشارش كم بوده و اين سواله برام
    افت فشار گاز نداريم
    افت فشار اب هم نداريم
    پيچ هواگيري رو نميدونم چيه ولي يه دستك كوچك كرم رنگ زيرش هست كه وسطه اينور اونور كردم درست نشده

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    ما توی خونه از این ابگرمکن های ایستاده داریم از قضا امروز سوراخ شدهفعلا بین اینکه همینو درست کنیم یا یه ابگرمکن دیگه بخریم تردید داریم ولی اگه قرار شد یه و بخریم دیگه از این مدل های جدید دیواری رو میخریم
    من رفتم سایت بوتان چندین مدل داشت که هر کدوم اصطلاحات خاصی داشت که گیج شدم کدوم رو انتخاب کنم
    ممنون میشم دوستان یه چند مدل بهتر رو معرفی کن و مزایا و معایبش رو بگنضمنا مشکل فشار اب رو نداریم (گاهی تو تابستون فشار کم میشه که فکر نکنم مهم باشه) اما رسوب اب زیاد هست
    خودم تحقیقی که کردم (از چند نفر پرسیدم) گفتم یکی فشار اب خروجی نسبت به ایستاده ها کمتر هست یکی همین رسوب هست که زود خراب میکنه لوله های داخلش رو یکی هم فشار اب ورودی کم باشه درست کار نمیکنهکلا یه سری ایرادات بهم گفتن که مرددم کردن بخرم برا همین گفتم بیام اینجا بپرسم که چیکار کنم
    با تشکر
    سلام
    اگر پول براتون مهم نیست , دیوای فوری بهتر از مخزن دار هست
    اما اگر موضوع صرفه جوئی براتون مهم هست و کولرهای آبی در متطقه ی شما حسابی گچ میگیره و سفید میشه پس آبگرمکن بدون مخزن احتیاج به سرویس زیاد داره یعنی ممکنه 4 ماه یک بار یا حداکثر 6 ماه یک بار احتیاج به رسوب گیری داره
    البته این حرف معنیش این نیست که مخزن دار رسوب نمیگیره
    آبگرمکن مخزن دار مثل یک کتری هست که توش پر از رسوب میشه اما باز هم کار میکنه
    اگر مخزن آبگرمکنتون رو بشکافید خواهید دید توش چه خبره
    اگر پوشالهای کولرهای آبی محل زندگیتون رسوب زیاد نمیگیره , یک بوتان 3115 کار رو راه میندازه , قیمت نسبتاً مناسب , قطعات یدکی فراوون , اگر هم دست به آچار باشین همین تاپیک رو بخونین در تعمیر و سرویسش خودکفا میشین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-02-2016 at 02:11. دليل: تصحیح

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    اگر پول براتون مهم نیست , دیوای فوری بهتر از مخزن دار هست
    اما اگر موضوع صرفه جوئی براتون مهم هست و کولرهای آبی در متطقه ی شما حسابی گچ میگیره و سفید میشه پس آبگرمکن بدون مخزن احتیاج به سرویس زیاد داره یعنی ممکنه 4 ماه یک بار یا حداکثر 6 ماه یک بار احتیاج به رسوب گیری داره
    البته این حرف معنیش این نیست که بدون مخزن رسوب نمیگیره
    آبگرمکن بدون مخزن مثل یک کتری هست که توش پر از رسوب میشه اما باز هم کار میکنه
    اگر مخزن آبگرمکنتون رو بشکافید خواهید دید توش چه خبره
    اگر پوشالهای کولرهای آبی محل زندگیتون رسوب زیاد نمیگیره , یک بوتان 3115 کار رو راه میندازه , قیمت نسبتاً مناسب , قطعات یدکی فراوون , اگر هم دست به آچار باشین همین تاپیک رو بخونین در تعمیر و سرویسش خودکفا میشین
    سلام
    ممنون بابت پاسخگویی
    راستش رسوب زیاده در این حد که تابستون سر دو هفته کل پوشال پر گچ و رسوب میشه!!!
    اینجا هم از چند نفر پرسیدم گفتن برا شهر ما جالب نیست و رسوبش زیاده و دردسر داره
    از طرفی یکی بهم گفت فشار اب گرمش با توجه به اینکه قبلا این ایستاده ها رو داشتیم کم هست و مثل اینا نیست چون لوله هایی که داخلش اب گرم میشه کوچیک هست!
    ضمنا گفت اگه اب گرم کم باز بشه روشن نمیشه!!
    البته طرف گفت بپرس شاید توی جدید ها این معایب برطرف شده باشه
    ولی فعلا بزرگترین مشکلش همون رسوب هست که فکر کنم بییخالش بشم و دوباره همون ایستاده ها رو بخرم چون اون مدل ایستاده های مخزن دار هم به درد ما نمیخوره و کوچیک هست
    حالا به نظر شما با این اوصاف کدوم مدل رو بخرم؟
    توی مدل های ایستاده هر چی ورق ضخیم تر باشه بهتره؟ مدل های معمول بازار 2.5 میل هست ولی یکی بهم گفت یه مدل دارم 4 میل این ضخیمتر شدن درسته برا سوراخ نشدن بهتر هست ولی نمیدونم توی گرم شدن اب تاثیر داره یا و باعث اتلاف انرژی میشه یا نه و اگه میشه کدوم رو تو ارجحیت قرار بدم
    با تشکر

8. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلامممنون بابت پاسخگوییراستش رسوب زیاده در این حد که تابستون سر دو هفته کل پوشال پر گچ و رسوب میشه!!!اینجا هم از چند نفر پرسیدم گفتن برا شهر ما جالب نیست و رسوبش زیاده و دردسر دارهاز طرفی یکی بهم گفت فشار اب گرمش با توجه به اینکه قبلا این ایستاده ها رو داشتیم کم هست و مثل اینا نیست چون لوله هایی که داخلش اب گرم میشه کوچیک هست!ضمنا گفت اگه اب گرم کم باز بشه روشن نمیشه!!البته طرف گفت بپرس شاید توی جدید ها این معایب برطرف شده باشه
    ولی فعلا بزرگترین مشکلش همون رسوب هست که فکر کنم بییخالش بشم و دوباره همون ایستاده ها رو بخرم چون اون مدل ایستاده های مخزن دار هم به درد ما نمیخوره و کوچیک هستحالا به نظر شما با این اوصاف کدوم مدل رو بخرم؟
    توی مدل های ایستاده هر چی ورق ضخیم تر باشه بهتره؟
    مدل های معمول بازار 2.5 میل هست ولی یکی بهم گفت یه مدل دارم 4 میل این ضخیمتر شدن درسته برا سوراخ نشدن بهتر هست ولی نمیدونم توی گرم شدن اب تاثیر داره یا و باعث اتلاف انرژی میشه یا نه و اگه میشه کدوم رو تو ارجحیت قرار بدمبا تشکر
    سلام

ضخامت ورق مخزن اگر نیم سانت هم باشه مهم نیست برای رسیدن حرارت به آب چون فلزات حرارت رو خیلی خوب منتقل میکنند
    بهترین فلز برای مخزن فولاد ضد رنگِ درجه ی 316 هست stainless steel
    اما بسیار گران هست . یک ورق 2 میلیمتریش که 2mx1m هست حدود 500 هزار تومن قیمت داره اما تا 100 سال دیگه هم زنگ نمیزنه
    اما اگر قرار یاشه ازش مخزن 200 لیتری آبگرمکن درست بشه حداقل 1,500,000 فقط مخزنش میشه چون کلی هم سیم جوش استیل میخواد و لوله های استیل و شیرهای استیل
    فقط به درد یک آدم پولدار میخوره که دنبال جنس سوپر باکیفیت میگرده
    نمیدونم در ایران که الان بازارش و بخش تولیدش شده دزد آشفته بازار با چی مخزن آبگرمکن میسازند
    اما الان توی کویت مخزن دار برقی با آبکاری تیانیومی , 80 لیتری و 7 سال گارانتی توی بازار هست . حدود 250 هزار تومن
    در ایران اگر حفاطت کاتدی داشته باشه و حداقل 5 سال گارانتی بدند خوبه
    شما اگر از نظر جا مشکل ندارین یک مخزن دار 200 لیتری بخرین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا میتونین این بار یک بوتان 3115 بگیرین و تجربه کنین
    تعمیر وسرویسش هم مشکل نیست
    این هم عکسهای آبگرمکنهای مخزندار اگر دوست دارین اطلاعات بیشتری در مورد قطعاتش داشته باشین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-02-2016 at 02:58.

10. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فشار اب خوبه ولي هميشه اب گرم فشارش كم بوده و اين سواله برامافت فشار گاز نداريمافت فشار اب هم نداريم پيچ هواگيري رو نميدونم چيه ولي يه دستك كوچك كرم رنگ زيرش هست كه وسطه اينور اونور كردم درست نشده
    k
    سلام
    کم بودن فشار آب گرم اگر کم باشه طبیعی هست چون کاربراتور آب و مبدّل که یک لوله ی مارپیچ هست باعث افت فشار آب میشه
    اما اگر آب گرم به شکل غیر طبیعی کم هست پس مشکل وجود داره
    اگر همه جا فشار کمه پس :
    1- توریِ ورودیِ کاربراتور کثیف شده
    2- کاربراتور رسوب گرفته
    مبدل رسوب گرفته و باید با اسید رقیق و رعایت نکات ایمنی رسوب زدائی بشه
    3- لوله های توی دیوار کهنه هست رسوب گرفته .

اگر فقط یک جا فشار کم هست پس باید شیر آبِ همونجا چک بشه خصوصا اگر که شیلنگی که از لوله ی آب به شیر وصل شده از نوع باریک باشه
    باید شیلنگ باز بشه و توش فوت کنین و تست کنین
    اگر گرفته , ممکنه با سیخ زدن باز بشه اما باید مراقب باشین سوراخ نشه
    یا اینکه تعویض بشه
    ==================================

پیچ هواگیری قبلا توضیح داده شده و در مدلهای جدید 3115 حذف شده !!! برای کم کردن هزینه ی ساخت
    یک پیچ 2 پَخ هست روی کاربراتور آب که با چپ و راست شدنش مسیر آبی که میره (فکر کنم )پشت دیافراگم باز و بسته میشه
    همین پیچ اگر تنظیم نباشه باعث میشه موقع باز کردن شیر آب گرم , آبگرمکن صدایی شبیه شلیک موشک بده

اون اهرم پائینی اهرم تایستونه زمستونه هست که باعث کاهش یا افزایش سرعت عبور آب از مبدل میشه تا در زمستون که آب ورودی خیلی سرد هست , آب سرعتش کم بشه و بهتر گرم بشه

12. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    چند علت میتونه داشته باشه :
    1- آبِ توی لوله های ساختمون که از بیرون اومده , به خاطر ماندن توی دیوارهای ساختمان و آپارتمان , یه مقدار حرارت گرفته و از سرماش کم شده و وقتی وارد آبگرمکن میشه خوب گرم میشه
    اما بعد از چند ثانیه این آب مصرف میشه و بعدش آب بسیار سرد از بیرون ساختمون میاد و وارد آبگرمکن میشه که خوب گرم نمیشه
    2- فشار گاز توی لوله اولش هست ولی با روشن شدن آبگرمکن یهو افت میکنه به علت اینکه فشار گاز شبکه کم هست
    3- مشکلی در کاربراتور آب وجود داره که باعث میشه اختلافِ فشار آب در دو طرفِ دیافراگم بعد از چند ثانیه کم بشه و پیستون یک مقدار برگرده عقب و باعث بشه مشعل ضعیف بشه
    این آزمایش رو انجام بدین و نتیجه رو خبر بدین
    کنار آبگرمکن وایسین و چشمتون به میله ی بین کاربراتور آب و گاز باشه
    یه نفر شیر آب گرم رو باز کنه و تغییرش نده
    چشمتون به میله باشه . نباید برگرده به سمت کاربراتور آب چون برگشتنش باعث کم شدن شعله ی مشعل و خوب گرم نشدن آب میشه
    اگر دیدین میله خودبخود بعد از چند ثانیه اندکی برمیگرده و گرمای آب هم کم میشه , این نشانه یک مشکل فنی هست
    مشکلات فنی احتمالی:
    کثیف بودن شیپوری و یا کثیفی یا گشاد بودنِ مجرای باریکی که از شیپوری به پشت دیافراگم وصل هست
    معیوب بودن دیافراگم
    افت فشار آب بعد از چند ثانیه از باز کردن شیر آب گرم
    دقیقا مشکل همینه میله بعد چند ثانیه برمیگرده ولی مشکلش اونایی که گفتید نبود
    داخل کاربراتور آب رو باز کردم ولی مشکلی نبود. فقط اون میله خیلی باید بهش فشار بیاد تا بره سمت چپ
    یعنی ممکنه سمت سیستم گاز جرم گرفته باشه؟ چون دستی هم خیلی سفت به چپ میره

14. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دقیقا مشکل همینه میله بعد چند ثانیه برمیگرده ولی مشکلش اونایی که گفتید نبود
    داخل کاربراتور آب رو باز کردم ولی مشکلی نبود. فقط اون میله خیلی باید بهش فشار بیاد تا بره سمت چپ
    یعنی ممکنه سمت سیستم گاز جرم گرفته باشه؟ چون دستی هم خیلی سفت به چپ میره
    سلام
    شما خوب متمرکز شدین روی طرز کار قسمتهای مختلف و تجسّمِ کار قطعاتِ مختلف در ذهنتون

این باعث میشه وقتی آبگرمکن داره کار میکنه کار کردن و نقش تمام قطعات رو توی ذهنتون خوب تجسم کنین و عیب یابی براتون ساده تر بشه
    ===================================
    اون پیستون رو بنده هم با نوک پیچ گوشتی امتحان کردم گاهی خیلی سفت هست و گاهی کمتر
    سفتی پیستون فقط به فنر توی کاربراتور گاز نیست بلکه فشار آب در دو طرف دیافراگم هم تاثیر داره روش
    وقتی شیر آب باز هست , پشت دیافراگم از آب خالی میشه و در نتیجه دیافراگم به میله فشار میاره . اگر همون موقع شما هم میله رو با نوک پیچ گوشتی هل بدین میبینین خیلی راحت تر حرکت میکنه چون فشار دیافراگم با فشاری که شما دارین وارد میکنین جمع میشه
    اگر مشکل از فنر توی کاربراتور گاز باشه باید مشعل اصلا روشن نشه یا از همون اول ضعیف باشه نه اینکه اولش مشعل قوی باشه بعدش ضعیف بشه
    بنده احتمال میدم مشکل آبگرمکن شما اینها باشه:1- یک مشکلی توی شیپوری هست که باعث میشه پس از چند ثانیه مقداری آب برگرده پشت دیافراگم
    2- وجود سوراخ ریز یا مشکل در نصب دیافراگم که باعث میشه مقداری آب ازش جلوش نشت کنه به پشتش بعد از خالی شدن آب پشت دیافراگم
    احتمال دومی بیشتره
    بهتره باز بشه و جاش تمیز و براق بشه و اگر یکی دیگه دارین , تعویض و تست بشه

16. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    شما خوب متمرکز شدین روی طرز کار قسمتهای مختلف و تجسّمِ کار قطعاتِ مختلف در ذهنتون

این باعث میشه وقتی آبگرمکن داره کار میکنه کار کردن و نقش تمام قطعات رو توی ذهنتون خوب تجسم کنین و عیب یابی براتون ساده تر بشه
    ===================================
    اون پیستون رو بنده هم با نوک پیچ گوشتی امتحان کردم گاهی خیلی سفت هست و گاهی کمتر
    سفتی پیستون فقط به فنر توی کاربراتور گاز نیست بلکه فشار آب در دو طرف دیافراگم هم تاثیر داره روش
    وقتی شیر آب باز هست , پشت دیافراگم از آب خالی میشه و در نتیجه دیافراگم به میله فشار میاره . اگر همون موقع شما هم میله رو با نوک پیچ گوشتی هل بدین میبینین خیلی راحت تر حرکت میکنه چون فشار دیافراگم با فشاری که شما دارین وارد میکنین جمع میشه
    اگر مشکل از فنر توی کاربراتور گاز باشه باید مشعل اصلا روشن نشه یا از همون اول ضعیف باشه نه اینکه اولش مشعل قوی باشه بعدش ضعیف بشه
    بنده احتمال میدم مشکل آبگرمکن شما اینها باشه:1- یک مشکلی توی شیپوری هست که باعث میشه پس از چند ثانیه مقداری آب برگرده پشت دیافراگم
    2- وجود سوراخ ریز یا مشکل در نصب دیافراگم که باعث میشه مقداری آب ازش جلوش نشت کنه به پشتش بعد از خالی شدن آب پشت دیافراگم
    احتمال دومی بیشتره
    بهتره باز بشه و جاش تمیز و براق بشه و اگر یکی دیگه دارین , تعویض و تست بشه
    خیلی ممنون بابت توضیحات
    بالاخره یه سرویس کار خوب از سمت انقلاب آوردیم کارهایی که کرد فنر اون پیچی که روش لاک بود رو باز کرد البته مشکلی نداشت دیافراگرم و پیستون رو هم عوض کرد که اونا هم ظاهرا مشکلی نداشتند
    اون میله گاز رو هم درآورد و یکم گریس بهش زد البته فکر نکنم از اونم باشه ولی قطعه ای که شکسته بود ظاهرا همون دسته تنظیم تابستانه/زمستانه بود که جاش یه فلزیشو انداخت، اینم عکسش:

حالا دقیقا نمیدونم که این دسته چطور باعث میشه آب پشت دیافراگم بره، شایدم فشار سمت جلوی دیافراگم رو کم میکنه
    به هرحال فعلا که آب گرم گرمه این مطلب رو هم گذاشتم تا شاید به دوستان کمک بکنه
    Last edited by WhiteHat; 20-02-2016 at 18:40.

18. 2 کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی ممنون بابت توضیحات
    بالاخره یه سرویس کار خوب از سمت انقلاب آوردیم
    کارهایی که کرد:
    1- فنر اون پیچی که روش لاک بود رو باز کرد البته مشکلی نداشت
    2- دیافراگرم رو عوض کرد
    3- پیستون رو هم عوض کرد که هر دو هم ظاهرا مشکلی نداشتند
    4- اون میله گاز رو هم درآورد و یکم گریس بهش زد البته فکر نکنم از اونم باشه
    5- ولی قطعه ای که شکسته بود ظاهرا همون دسته تنظیم تابستانه/زمستانه بود که جاش یه فلزیشو انداخت
    اینم عکسش:

حالا دقیقا نمیدونم که این دسته چطور باعث میشه آب پشت دیافراگم بره
    شایدم فشار سمت جلوی دیافراگم رو کم میکنه
    به هرحال فعلا که آب گرم گرمه
    این مطلب رو هم گذاشتم تا شاید به دوستان کمک بکنه
    سلام
    آقا دستتون طلا , جانتون بی بلا
    این بنده خدا فقط آبگرمکن رو عوض نکرده
    اهرم تابستانه/زمستانه پوسیده هست
    این اهرم رو بنده با شیر آب گرم آشپزخونه امتحان کردم .
    روی حالتِ زمستانه فشار آب کم میشه و آب کمتری از آبگرمکن عبور میکنه یعنی آب فرصت داره که گرمای بیشتری جذب میکنه و داغتر بشه
    در حقیقت یک شیر هست که کاملاً باز و یا نیمه باز میشه
    این شیر آبِ ورودی به شیپوری رو کنترل میکنه یعنی هم روی پشت دیافراگم تاثیر داره هم جلوش
    نکته ی مهم اینه که وقتی شیرها بسته هست فشار آب در لوله ها بالا میره و با باز کردن شیر , فشار آب پس از چند ثانیه افت میکنه (به شرطی که پمپ آب وجود نداشته باشه و یا پمپ بعد از مدتی طولانی از باز کردن شیر روشن بشه)
    بنده این رو بارها تست کردم . پس اگر شیر تابستانه/زمستانه رسوب گرفته باشه مانع از عبور راحتِ آب از کُل کاربراتور آب میشه و بعد از چند ثانیه که شیر آب گرم باز بشه فشار آب که افت کنه دیگه راحت از شیر تابستانه زمستانه رد نمیشه و درنتیجه فشار کمتری به دیافراگم وارد میشه و مشعل ضعیف میشه
    ============================
    گیریس زدن به میله ی پیستون هم تاثیر داره چون نرمتر و با انرژی کمتر حرکت میکنه
    ==============================
    دیافراگم رو هم که عوض کرده که بعید نیست سوراخ بسیار ریز داشته باشه
    حالا با اطلاعاتی که شما دوست عزیز نوشتین , کسانی که مشکل ضعیف بودنِ مشعل و یا افت شعله ی مشعل پس از چند ثانیه دارند باید این چیزها رو چک کنند :
    1- تمیز بودن توری ورودی کاربراتور آب و رسوب نداشتنش
    2- سالم بودن شیر تابستانه /زمستانه (اورینگ اهرم باید گیریسمالی بشه تا راحت جا بره و طول عمرش هم بیشتر میشه)
    3- گیریسکاری میله پیستون
    4- تعویض دیافراگم اگر از یک سال بیشتر عمر داره
    این رو هم اضافه کنم که:
    آبی که میره پشت دیافراگم , مسیرش از گلوگاهِ شیپوری و یک لوله ی باریک هست که در صفحه ی قبل توضیحش رو نوشتم
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-02-2016 at 20:25.

20. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •