تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 204 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 2033

نام تاپيک: كلوپ K850

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام

من می خوام K850 بگیرم می خوام بدونم که شما که دارید به من پیشنهاد می دید بگیرم با سقف بودجه 360 ؟؟

یکی دیگه من برام کیفیت و بلندی صدا در هدفون برام خیلی مهمه با هدفون خودش این دو خصوصیت را داره ؟ با هدفون واکمن چطور ( هدفون W810 ) ???

اگه من تا یک هفته دیگه بگیرم بعدا که دیگه قیمتش از اینی که هست پایین تر نمیاد مثلا مثل k800 که الان 180 - 190 هست ؟؟

در کل اگه یه بار دیگه همون پول را به شما می دادند شما دوباره K850 را انتخاب می کردید ؟

ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

من می خوام K850 بگیرم می خوام بدونم که شما که دارید به من پیشنهاد می دید بگیرم با سقف بودجه 360 ؟؟

یکی دیگه من برام کیفیت و بلندی صدا در هدفون برام خیلی مهمه با هدفون خودش این دو خصوصیت را داره ؟ با هدفون واکمن چطور ( هدفون W810 ) ???

اگه من تا یک هفته دیگه بگیرم بعدا که دیگه قیمتش از اینی که هست پایین تر نمیاد مثلا مثل k800 که الان 180 - 190 هست ؟؟

در کل اگه یه بار دیگه همون پول را به شما می دادند شما دوباره K850 را انتخاب می کردید ؟

ممنونم
    برای کسی که گوشی با دوربین خوب و صدای خوب می خواد کا850 بهترین گزینست
    صدای عالی و با کیفیت تو اسپیکر و هندزفری که صداش تو هندزفری واقعا بلند و عالیه

در رابطه با قیمت هم بعید می دونم فعلا از این چیزی که هست ارزون تر بشه اما با ورود c902 و معرفی محصولات جدید مطمئنن قیمت کا850 افت می کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

سلام

ممنونم
    من که پیشنهاد میدم بخری چون از کا850 خیلی راضیم البته قبلا کا800 داشتم.
    کیفیت و بلندی صدا در هدفون از کا800 خیلی بهتره.
    تا یک هفته فکر نکنم قیمتش پایین بیاد.
    حتما دوباره کا850 میخریدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

آقا mahdi1360 شما که لطف کردی جواب دادی میشه بگی این آخرین ورژنشو از کجا باید بگیرم و چجوری گوشی آپدیت کنم؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنی
    دوست عزیز شما لطف کنید به سایت زیر سربزنید که در اونجا آموزش کامل آپدیتو نوشتم اگه سوالی داشتید همانجا بپرسید تا من به سوالتون جواب بدم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

من الان کا 800 دارم و برام خیلی عادی شده

میترسم اگه نا 850 بخرم برام عادی باشه

چون فکر نمی کنم غیر از دوربین فرق عمده ای با هم نداشته باشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان آخرین main و fs برای این گوشی رو واسه دانلود از کجا میتونم گیر بیارم.
    فکر کنمR1EC001 یا r1ea03
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

الان 850 نسبت به قیمتش خیلی مناسبه یه هدفون 810 هم بگیر یندازش روش حالشو ببر

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آخرين قيمت و كمترينش چقدره.
    با امدن گوشي هاي جديد ميشه اميدوار بود كمتر هم بشه.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان آخرین main و fs برای این گوشی رو واسه دانلود از کجا میتونم گیر بیارم.
    فکر کنمR1EC001 یا r1ea03
    باتشکر
    دوست عزيز لينك دانلود اين دو تا فريمور هست بزارم بقيه فريمور ها من لينكي ازشون نديدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!

داره خودمونی میشه hamed2000cc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام

ممنونم
    کیفیت و بلندی صداش خصوصا اگه هدفون سری W براش بگیری فوق العاده است، شک نکن. اما من اگه یه بار دیگه می خواستم گوشی بخرم k770 می خریدم. حتما که نباید پول زیاد بدی تا چیز خوبی بگیری.
    220 میدی: گوشی سبک، نازک، شیک(رنگ سفیدش)، دوربین عالی، کیبرد عالی، LCD با کیفیت ،صداش مثل k850و...
    برای یه نفر این گوشی رو خریدم، با اینکه دوربینش 3.2 اما هر جوری با k850 خودم عکس می گیرم به پای عکسایی که با اون می گیرم نمی رسه! چه تو روز چه تو شب
    خلاصه از پولی که دادم پشیمونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •