عوض کردن ویندوز بهترین راهه...![]()
عوض کردن ویندوز بهترین راهه...![]()
این چی میگه منظورش چیه
تاریخ رو بذار سال 2007....................
Last edited by Bs_panzer; 19-02-2010 at 01:20.
سلام
من بازی رو که نصب کردم وقتی میخوام واردش شم این ارور رو میده:
YOU cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game.
اشکالش کجاست؟درایور کارت گرافیک من نسخه 191 هست و مدل کارت گرافیکم هم 7300 GS.لطفا کمک کنید.با تشکر
سیو نمیخواد برو اسم چیپتری که میخوای بازی از اونجا شروع بشه رو چیپتر0 بذار وبعد چیپتر 0 قبلی رو اول باید یه جای دیگه کات کنی تا ریپلیس نشن .
سلام من تو مرحله اول بازی گیر کردم.زمانی که فرماندمون میمیره و ما میریم تو یک ساختمون یه غول گنده ای میاد که تیر روش اثر نداره و انقدر هم قویه که اگه فقط یک مشت بزنه سه تیکه میشی.بعدش وقتی از هم جدا میشیم تو یک فضای بسته غول ناگهان میاد و من نمیدونم باید چی کار کنم.من اون قلادش رو گرفتم ولی نمیدونم چجوری باید ازش استفاده کنم.اصلا من باید در اون زمان چه کار کنم؟کمک کنید.با تشکر
میشه دقیق تر یا با شکل بگی.
...............................................
شما یه کم جلوترت یه در هست که باید بری اون تو ...........اون یارو گنده هم کوره و فقط از گوشاش می تونه صدای شما رو بشنوه........وقتی رفتی توی اون در برو تا آخر سالن یه در دیگه میبینی .اونجا وایستا تا قوله بیاد تو .بعد شروع می کنه به طرفت دویدن ..وقتی نزدیک تر شد توی یه زمان مناسب جا خالی بده تا قوله با در برخورد کنه و درو برات باز کنه ....در های بعدی رو هم به همین صورت رد کن تا به فضای باز برسی بعد با اون اسحله لیزری که از آسمون لیزر می فرسته بزن دخلشو بیار .............. توی مراح بعد بازی هم با این قوله درگیر می شی که باید به همین منوال ردش کنی ............. اگه هم مشکلی باز داشتی بگو تا برات حلش کنم
من این بازی رو 6 بار تا تهش رفتم .......
موفق باشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)