تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 416 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

این زیرنویس خودت درست میکنی fswteam
    این 1 و 2 رو اره خودم ترجمه کردم اما چون به فکر شما بودم یک سرچی کردم والا دیدم کسایی که می خوان مثل من برای دیگران ترجمه کنن زیاده و یکی زودتر از من اینکارو کرده گفتم دیگه من انجام نمی دم و ادرسی می دم تا کارای این دوستمان را دانلود کنید چون ایسون مثل اینکه از من ماهرتر و سرعتر هست و کل شیپودن تا 61 ترجمه کردن همچنین فیلم سینمایی ناروتو
    مانگا رو هم ترجمه می کنن این اقاقی ساسان ولی
    Last edited by Asalbanoo; 21-06-2008 at 12:39. دليل: گذاشتن لینک مستقیم از سایت دیگر خلاف قوانین است.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این 1 و 2 رو اره خودم ترجمه کردم اما چون به فکر شما بودم یک سرچی کردم والا دیدم کسایی که می خوان مثل من برای دیگران ترجمه کنن زیاده و یکی زودتر از من اینکارو کرده گفتم دیگه من انجام نمی دم و ادرسی می دم تا کارای این دوستمان را دانلود کنید چون ایسون مثل اینکه از من ماهرتر و سرعتر هست و کل شیپودن تا 61 ترجمه کردن همچنین فیلم سینمایی ناروتو

مانگا رو هم ترجمه می کنن این اقاقی ساسان ولی
    اقا این ادرس را برای من پ خ کن زیرنویس هاشو بررسی کنم ببینم چطوره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

من به عنوان تبلیغات که این ادرس نزاشتم بلکه به عنوان خبر رسانی گزاشتم حالا کلمه ها رو از هم جدا می کنم تا اونجوری نشه
    فاصله ها رو بردارید و اینتر بزنید
    این قسمت 63 چقدر مزخرف بود اشک مارو اینا در میارن برای 64 و 65 هم باید دوهفته صبر کنیم 4 ژولای مییاد چرا اینا به فکر ما نیستند بابا انتظار بدترید درد هستش
    Last edited by Asalbanoo; 21-06-2008 at 12:40. دليل: گذاشتن لینک مستقیم سایتهای دیگر خلاف قوانین است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

با اینکه قسمت 63 خیلی مزخرف بود اما مانگا 405 خیلی جالب شد اونایی که مانگا ممی خونن داره می رسه به جاهای حساس توی ایندفعه همه گریه می کنن منم گریم گرفت بد بخت ناروتو بی کس شد حالا جیرایا مجبور بود کد بنویسه ÷شت قورباغه هه خوب یک راست می گفت که ناروتو بچه هوکاگه چهارم خیلی زیاده عجبا حالا خدا کنه شیکامارو با ایکیو 200 که نابغه است بتونه بفهمه کد ها چین ولی الاناست که ناروتو و سوناده قاطی کنن پین رو له کنن من می گم ناروتو به 6 دم می رسه برای مبارزه با پین اگه جیرایای بزرگ اینهمه تکنیک زده و کار نکرده حتما ناروتو هم نمی تونه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من به عنوان تبلیغات که این ادرس نزاشتم بلکه به عنوان خبر رسانی گزاشتم حالا کلمه ها رو از هم جدا می کنم تا اونجوری نشه

فاصله ها رو بردارید و اینتر بزنید
    این قسمت 63 چقدر مزخرف بود اشک مارو اینا در میارن برای 64 و 65 هم باید دوهفته صبر کنیم 4 ژولای مییاد چرا اینا به فکر ما نیستند بابا انتظار بدترید درد هستش
    تشکر رفتم زیر نویس هارو بررسی کنم
    با اینکه قسمت 63 خیلی مزخرف بود اما مانگا 405 خیلی جالب شد اونایی که مانگا ممی خونن داره می رسه به جاهای حساس توی ایندفعه همه گریه می کنن منم گریم گرفت بد بخت ناروتو بی کس شد حالا جیرایا مجبور بود کد بنویسه ÷شت قورباغه هه خوب یک راست می گفت که ناروتو بچه هوکاگه چهارم خیلی زیاده عجبا حالا خدا کنه شیکامارو با ایکیو 200 که نابغه است بتونه بفهمه کد ها چین ولی الاناست که ناروتو و سوناده قاطی کنن پین رو له کنن من می گم ناروتو به 6 دم می رسه برای مبارزه با پین اگه جیرایای بزرگ اینهمه تکنیک زده و کار نکرده حتما ناروتو هم نمی تونه
    جدی یعنی انقدر بد است این قسمت؟!؟!؟
    راستی اخرش تونستن رمز باز کنن یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

تشکر رفتم زیر نویس هارو بررسی کنم

جدی یعنی انقدر بد است این قسمت؟!؟!؟
    راستی اخرش تونستن رمز باز کنن یا نه؟
    اره بابا قسمت 63 بده اما 64 و 64 که دوهفته دیگه مییاد باید قشنگ باشه در ضمن دوستان الان انیمه از روی مانگا پیشروی نمی کنه فکر نکنید همیشه با مانگا یکیه نه من دارم خیلی تفاوت ها رو در مییارم اما خوب بعضی جاهاشون یکیه
    نه بابا رمز می ره برای 406 یا 407 معلوم نیست سوناده رمز داده به شیکامارو تا بتونه بفهمه قضیه چیه من فکر کنم شماره پرونه ای چیزی باشه اقاق چرا بقیه نیستند فط من و Zed 2 هستیم امتحانا که تموم شده!!
    Last edited by fswteam; 21-06-2008 at 09:37.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ببخشید که من دیر به دیر میام.آخه اینترنت منطقه ما 1 ماه هست که خراب شده و هنوزم درستش نکردن.

آقا محمد شما هنوزم از ساسوکه حمایت میکنین؟؟؟؟؟؟؟

حالا می خواد با آکاتسوکی ناروتو رو بگیره.حس انتقام کورش کرده.

راستی اینم آدرس اولین سایت ایرانی طرفدار ناروتو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قسمت 61-62 که خیلی جالب نبود.ولی مانکا داره به جاهای قشنگش میرسه.

فعلا

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

مانگای 405 غمناک بود(گریه میکنیم). ولی من فکر میکنم ساسکه از آخر سرش به سنگ بخوره. تو دقیقه 90 .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من هنوز امتحان دارم دارم میام.
    ولی این لینک قسکت جدید که برای من نیومد.(ار جایی که می گیرم)
    یکی می تونه جای من خلاصه اش را بزاره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

ببخشید که من دیر به دیر میام.آخه اینترنت منطقه ما 1 ماه هست که خراب شده و هنوزم درستش نکردن.

آقا محمد شما هنوزم از ساسوکه حمایت میکنین؟؟؟؟؟؟؟

حالا می خواد با آکاتسوکی ناروتو رو بگیره.حس انتقام کورش کرده.

راستی اینم آدرس اولین سایت ایرانی طرفدار ناروتو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قسمت 61-62 که خیلی جالب نبود.ولی مانکا داره به جاهای قشنگش میرسه.

فعلا
    اخ حامد جان ددلم برات تنگ شده بود راستی از معرفی این سایت هم ممنونم با مدیرش می خوام ارتباط برقرار کنم کمکش کنم چون سایت خودمو دارم می فروشم حالا می خوام به این سایت ناروتو که برای ایرانیان کمک کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •