کسی می دونه بازی من چرا صداش خش خش می کنه ؟؟؟
روش نوشته et games
کسی می دونه بازی من چرا صداش خش خش می کنه ؟؟؟
روش نوشته et games
امین جان شما باید این kitserver رو تو جائی که بازیو نصب کردی بری بعدش بری تو پوشه ی img بریزی بعدش مطمئنا درست میشه حالا اگه بازم به مشکل خوردی بگو...![]()
من اين پچي مه براي چمن گذاشتيد رو دانلود كردم
كسي جايي سراغ نداره كه برنامشم دانلود كنم ؟
اگر مي شه لينك بديد
game Graphic Studio
کســــــــــــــــــــی نمی دونه داورو میشه عوض کرد یا نه؟
اقا این فوتبال چرا این غدر اسونه واسه همتون اینجوره ؟
من وقتی قیافه هارو با عکسهایی که از رو هارد لود میکنم و تغییر میدم مشکلی نیست تا وقتی از بازی میام بیرون و وقتی دوباره بازی رو اجرا میکنم قیافه های تغییر یافته سیاهه سیاه هستن!!! ؟؟؟ چیکار کنم؟
من هم پچ رو دانلود كردم
هم game graphic studio رو
چطوري كار مي كنه؟
خواهشا جواب بديد
چرا همه ی زمینها شکل همن؟نمیشه کاریش کرد؟
![]()
خدمت شما عرض کنم که وقتی برنامه GGS رو نصب کردید به جایی که بازی رو نصب کردید بروید و داخل فایل IMG شوید و فایل CV_0 رو باز کنید .
وقتی باز کنید یک لیست براتون باز میشه روی پوشه Files 300 .. 399 راست کلیک کنید و Import File or folder رو بزنید و بعد فایلی که برای چمن بود را ایمپورت کنید ، این کار رو میتونید برای تم رونالدینیو و لیورپول و.... هم به کار ببرید .
موفق و پیروز باشید .
بله 9600 مال ای جی پیه ولی پیکسل شریدر 3 رو ساپورت نمیکنه برای گیر اومدن گیر میاد ولی اگه گرفتی جی فورس یا هر کارت گرافیک دیگه ای رو بگیر که پیکسل شریدر 3 رو ساپورت کنه چون یه قدم جلو می افتی
من خودم رم 512 دارم با سی پی یو 3.8 با گرافیک 9600 بازیو به خوبی اجرا میکنه (اگه برای این بازی می خوای عوض کنی از من میشنوی این کارو نکن اونقدرا هم ارزششو نداره تازه ساکر 6 قشنگتره )
متاسفانه از 9550 چندان اطلا عاتی ندارم
من وقتی روی CV_0 کلیک میکنم میگه: unable to open ASF file
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)