دوست عزیز من شغلم به صورتی هستش که در طول روز فقط 10 دقیقه می تونم تو نت زمان مصرف کنم و سعی می کنم تو تمام گفتگوهایی که اشتراک دارم شرکت کنم . ببخشید اگه سوال های بیجامی کنم .
دوست عزیز من شغلم به صورتی هستش که در طول روز فقط 10 دقیقه می تونم تو نت زمان مصرف کنم و سعی می کنم تو تمام گفتگوهایی که اشتراک دارم شرکت کنم . ببخشید اگه سوال های بیجامی کنم .
دوستاني كه از amd ايراد مي گيرن لطفا توجه داشته باشن كه amd در چند بخش مجزا داره فعاليت ميكنه كه دوستانمون در تايپيكهاي قبلي ذكر كرده اند.
در اينصورت مقايسه اينتل با اي ام دي اونهم در وضعيت كاملاً نامتقارن كار بيهوده اي هست.
ضمناً موضوع مهم فاكتور قيمت / كارآيي هست كه اين موضوع از براي كاربران خصوصا ايراني از همه چيز مهمتره.
به اميد پيروزي مجدد amd
تکراری!
تکراری
خب ایسی!
اینم تکراریه!![]()
Vishera and Trinity to Take Over AMD Processor Lineup in 3Q 2012
![]()
فاتحه اینتل خونده شد
سلام
یه سوال دارم :
سری جدید بولدوزر، قابل مقایسه با Core i7 هستن؟
میتونن باهاش رقابت کنن؟
یا هنوز به اون حد نرسیدن؟
ممنون
نه انشاالله 2 کیلومتر دیگه میرسیم . کمربندتون رو ببیندین !!!!
سوال ایشون بخصوص خط اولش خیلی هم بی ربط نیست.
من هم واقعل از خدامه که بولدوزر بتونه دوباره AMD رو به روزای اوجش بر گردونه چون باعث میشه که رقابت AMD واینتل دوباره داغ بشه و این یعنی تلاش هردو شرکت برای تولید پردازنده های قوی تر با هزینه کمتر که از همه لحاظ به سود من مصرف کننده هست. ولی راستش رو بخواید تا زمان عرضه نهایی ، نمیشه روی هیچ کدوم از این بنچ مارک ها خیلی حساب کرد . و تاخیر های مداوم AMD هم که واقعا آزار دهنده شده و به هر حال نشون میده که AMD تو عرضه بولدوزر دچار مشکل هست.
خلاصه اینکه تا بنچمارک های سایتهای معروفی مثل Toms Hardware , ... رو نبینیم نمیشه قضاوت قطعی کرد.
البته اگر بولدورز نتونه حتی 100 درصد هم رقیب پردازنده های نسل جدید اینتل بشه باز هم از لحاظ
فاكتور قيمت / كارآيي یه انتخاب بسیار مناسب برای بسیاری از کاربران تو همه جای دنیا هست با توجه به اینکه وضع اقتصاد جهانی بسیار خرابه عامل قیمت یک فاکتور بسیار تعیین کننده هست.. و همین امر مطمئنا باعث میشه که اینتل قسمتی از سهم خودش رو تو بازار از دست بده و برای جبران اون تلاش کنه و همین تنور رقابت این دو شرکت را رو داغ نگه میداره.
آقا قبول نيست ، AMD انداخته تو بزرگراه اينتل داره از جاده مياد
15 روز تا واژگوني اينتل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)