درسته اما نه هر گوشیی...ان 73 عربی ساپورت میکنه اما فارسی نداره..تو همین تاپیک سرچ بزنی کدش هست
درسته اما نه هر گوشیی...ان 73 عربی ساپورت میکنه اما فارسی نداره..تو همین تاپیک سرچ بزنی کدش هست
زبان گوشی ولی فارسی میشه حالا نمیدونم دیگه عربی که میگی منظورت اینه که حروف گ چ پ ژ رو در هنگام نوشتن اس ام اس نمینویسه
سلام .شرمنده انقدر سوال می پرسم.این اخزیشه
گوشی من 5610 و ورژنش می خوام اونو به8.30 تغییر بدم .کی پد گوشیم فارسی داره و خود گوشی هم زبانهای فارسی انگلیسی و عربی ساپورت می کنه
حالا می خوام به ورژن 8.30 که فارسی داره اگه نشد .همون انگلیسیشم بسه .
کد پروداکت گوشیمو به چه کدی باید تغییر بدم؟
درسته...خوب عربی که گژپچ نداره
5610 منم فارسی داشت اما پرید..مشخص نمیکنه که ورژن جدید فارسی داشته باشه یا نه..حالا اگه ریسک میکنی آپدیت کن
من رو قسمت کد گوشیم برچسب گارانتیمو زدن حالا چجوری باید کدو بدست بیارم
با NSS ..لینک دانلودش صفحه اول همین تاپیک هستش
درست مثل عوض کردن کدش..منتهی بجای وارد کردن کد فقط دکمه ی read روی از قسمت Product code میزنی
آقا برنامه updater هر چند وقت یه بار باید آپدیت بشه ؟
الان دارم میگیرمش ، شاید تا یکی دو هفته دیگه نتونم گوشیم رو آپدیت کنم
تا کی فرصت دارم ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
آقا بعد از سه ساعت بالاخره updater رو گرفتم
حالا اومدم آپدیت کنم میبینم این پیغام رو میده
یعنی چی که گوشیم رو پیدا نمیکنه؟
من رو حالت general و pc suite گذاشتم و با کابل هم وصل کردم
حتی pc suite هم گوشیم رو میشناسه ولی updater نمیشناسه ، چه کار کنم ؟
راستی حجم تقریبی آپدیت برای 5500 چقدره ؟
از 60 مگ بیشتره ؟
![]()
Last edited by nakhle007; 13-12-2008 at 03:12.
نمیدونم والا اینا هم مسخره کردن تا حالا 10 بار دانلود کردم..فکر کنم هر ماه دارن ورژن جدید میدن...قبلیه هم نقشش میشه هویج!!
اما در مورد ارور..دوباره نصب کن بلکه درست شد..سیستمت رو هم ریست کن بد نیست
حجمش رو نمیدونم چقدره اما فکر نکنم به 50 یا 60 مگ برسه
می خوام به 8.30 اپدیت کنم ولی میگه در حال حاظر فقط اپدیت 6.6 برای گوشیه شما هست یه کد می خوام ک بتونم با اون گوشیمو 8.30 کنم
می گم کسی نمی دونه چه طوری میشه آپگرید N-gage رو از روی یه گوشی به اون یکی منتقل کرد ؟؟؟
می گم میشه با این وسیله گوشی رو فلش کرد ؟؟؟ یعنی با یو اس بی می شه فلش کرد ؟ اگه میشه کجا باید برم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)