تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 69 از 1635 اولاول ... 1959656667686970717273791191695691069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

امروز هويجوري يه سر به بازار اينجا زدم و بالكل حالگيريه!رفتم ديدم نوشته caonn g9 با گارانتي پارس الرمس 515000 تومن!ixus 860 با همين گارانتي 351000...دو تا شاخ در آوردم!گفتم خيلي گرون نيست؟گفت نه گارانتي پارس الرمسه!بهترين گارانتيه!گفتم 80 تومن اختلاف قيمت بين دو تا گارانتي زياد نيست!؟(همين دوربين با گارانتي طلايي ديجي كالا(يك ماه تعويض+يك سال تعمير) 269000 هستش!)گفت بقيه گارانتي هم هست اصلا به درد نميخورن!گفتم مثلا:گفت نورنگار.آفومار.آهونگار...و چند تا ازمعتبرتين گارانتي هارو ميگفت به دد نميخوره!فقط پارس الرمس!گفتم پارس الرمس خوبه ولي نورنگار هم اگه بهتر نباشه بدتر نيست ميگفت نه!فقط پارس الرمس!!گفتم سوني هم داري گفت:نه سوني آشغاله به درد نخوره!اصلا به درد نميخوره و كيفيتشون خوب نيست و اين حرفا....... گفتم اللهم اشف كل مريض...

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

اساتید محترم من یه دوربین کامپکت میخوام بگیرم برای عکاسی کاملا آماتور. دوربینی ام که مدنظرم W130 هست. میخواستم بدونم که نظر شما چیه بودجم هم تا 250 هستش. کلا تو این رنج بهترین دوربینی که میشه خرید چیه و دیگه اینکه من شنیدم کاین مدل ساخت ژاپن. میخواستم ببینم که صحت داره یا ممنون. اگه میشه جوابمو بدین که تا این جشنوارهه تموم نشده مام یه دوربین بگیریم
    ممونم .
    پ.ن: راستی قیمت w150 رو هم بگین ممنون میشم و اینکه آیا اختلاف قیمتش به کیفیتش می ارزه یا نه ؟
    Last edited by fade2amin; 13-09-2008 at 15:07.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اين فوجي f100 چند هست ؟؟؟
    عجب دوربينيه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

اگه منظورت اينه قيمتش 330 تومنه!. ویژگی های دوربین Fuji F100fd : • 1.6 / 1 اندازه CCD با رزلوشن 12 مگاپیکسل • نمایشگر LCD 2.7 اینچ با پیکسل 230000 • زوم اپتیکال 5 برابر با فاصله کانونی 140 تا 28 میلی متر • زوم دیجیتال تا 8.2 برابر • تنظیم حساسیت ایزو از 64 تا 12800 • سرعت شاتر از 4 تا 1500/1 • پردازشگر تصویر و لرزشگیر تصویر • عکس بر داری پیاپی 3 فریم در ثانیه • اتو فوکوس ، زمان سنج (2 یا 10 ثانیه ) • اتوفلاش ، اصلاح قرمزی چشم ، خاموش ، Slow Sync • اتصالات USB ،AV و AC • سازگار با پرینتر DPOF • کارت مموری های/SDHC xD/SD • وزن آن 153 چند صفحه قبل در موردش بحت شد!
    Last edited by ebi66_boukan; 13-09-2008 at 13:30.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا شرمنده . معذرت ميخوام . منظورم فوجي s100 بود !!!

داره خودمونی میشه sosssmar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ای ول...
    مرسی...
    خیلی کمکم کردید.
    ممنون

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

جناب r4deon ممنون بابت راهنمایی که کردی. یه نگاه داشتم به دوربینای دیجی کالا مینداختم چشم به canon sd770 خورد. به نظرم دوربین خوبیه، چند تا از عکساشم فول سایز دیدم خوب عکس گرفته بود. قیمتشم 269 بود. به نظرتون خوبه اینو بگیرم یا همون w150?

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

امروز هويجوري يه سر به بازار اينجا زدم و بالكل حالگيريه!رفتم ديدم نوشته caonn g9 با گارانتي پارس الرمس 515000 تومن!ixus 860 با همين گارانتي 351000...دو تا شاخ در آوردم!گفتم خيلي گرون نيست؟گفت نه گارانتي پارس الرمسه!بهترين گارانتيه!گفتم 80 تومن اختلاف قيمت بين دو تا گارانتي زياد نيست!؟(همين دوربين با گارانتي طلايي ديجي كالا(يك ماه تعويض+يك سال تعمير) 269000 هستش!)گفت بقيه گارانتي هم هست اصلا به درد نميخورن!گفتم مثلا:گفت نورنگار.آفومار.آهونگار...و چند تا ازمعتبرتين گارانتي هارو ميگفت به دد نميخوره!فقط پارس الرمس!گفتم پارس الرمس خوبه ولي نورنگار هم اگه بهتر نباشه بدتر نيست ميگفت نه!فقط پارس الرمس!!گفتم سوني هم داري گفت:نه سوني آشغاله به درد نخوره!اصلا به درد نميخوره و كيفيتشون خوب نيست و اين حرفا....... گفتم اللهم اشف كل مريض...

اینا برایفروش جنسشونه ... وگرنه تو ایارن گارانتی کیلو چند ؟

اساتید محترم من یه دوربین کامپکت میخوام بگیرم برای عکاسی کاملا آماتور. دوربینی ام که مدنظرم W130 هست. میخواستم بدونم که نظر شما چیه بودجم هم تا 250 هستش. کلا تو این رنج بهترین دوربینی که میشه خرید چیه و دیگه اینکه من شنیدم کاین مدل ساخت ژاپن. میخواستم ببینم که صحت داره یا ممنون. اگه میشه جوابمو بدین که تا این جشنوارهه تموم نشده مام یه دوربین بگیریم
    ممونم .
    پ.ن: راستی قیمت w150 رو هم بگین ممنون میشم و اینکه آیا اختلاف قیمتش به کیفیتش می ارزه یا نه ؟
    این کمپکت های سونی واقعا ترشی نخورن یه چیزی میشن ... این دوربین W130 دوربین بدی نیست ... اما زومش خیلی پائینه ... محدوده دیافش فک کنم محدود کنندست ... شاترش هم ماشالله خیلی سریعه اما زیاد قابلیت شاتر پائین نداره ... که دیگه از شاتر 200 به بالا چندان مهم نیست . بخاطر همین یه ضعف به حساب میاد .
    وگرنه ایندوتا چندان فرقی با هم ندارن و تقریبا یکی هستن . من پیشنهاد میکنم بدون دیدن مدلهای کانن انتخاب نکنید ... مصلا Canon PowerShot SX100 IS یا a720 و ... که تو این رنج کانن زیاد دوربین داره که همشون امکانات متعادل و خوبی دارن .

واقعا شرمنده . معذرت ميخوام . منظورم فوجي s100 بود !!!

قیمتش تو بازار اونور میدونم 750 دلار هست ... اینجا هم باید همینمقدار باشه که خیلی گرونه . البته امکانات خیلی خوبی داره . اما شاید به fx28 نرسه .

جناب r4deon ممنون بابت راهنمایی که کردی. یه نگاه داشتم به دوربینای دیجی کالا مینداختم چشم به canon sd770 خورد. به نظرم دوربین خوبیه، چند تا از عکساشم فول سایز دیدم خوب عکس گرفته بود. قیمتشم 269 بود. به نظرتون خوبه اینو بگیرم یا همون w150?
    از من میشنوید دست به این دوربین نزنید ... گرچه w150 دوربین شاید فوق العاده ای نباشه ... اما این کانن قیمت بالاش شاید فقط بخاطر بدنه ی گرون قیمتش باشه ... نه چیز دیگه ....

سرعت شاترش فاجعست ! یعنی فقط باید زمان عکاسیتون بین 9 صبح تا 4 بعد از ظهر باشه ... بغیر از اون غیر ممکنه عکس خوب بگیرید .
    فلاشش هم ضعیفه مثل اکثر مدلهای کانن ....

ماکرو خیلی ضعیفتر از بقیه مدلهای کانن .....

نویز بالا در همه ی ایزو ها و....

و هیچ چیز خاصی هم نداره آدم بهش دل ببنده

همون Canon PowerShot SX100 IS خیلی بهتره ... و قیمتشون هم فک کنم چندان فرق نداره اما امکانات اسمون تا زمین .

یه چیز باحال اینکه امروز دیدم تو سایت دیجی کالا دوربین اس ال آر NIKON D60 رو قیمت زده 580 تومن که به نظرم خیلی خوبه قیمتش ... شاید کیفیت عالی نداشته باشه اما قیمتش خوبه و برای طرفدارای اس ال آر خوبه ...

و اس ال آر خواها حتما سری آلفا سونی رو ببین که به نظر خیلی خوبن ...

موفق باشید ...

9. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

آقا ممنونم بابت راهنمایی فقط میخواستم نظر باقی اساتید رو هم بدونم که بین W130 و Canon PowerShot SX100 IS کدومیکی عکسای شارپتری میگیرن برای من زوم خیلی مهم نیست !
    ودیگه اینکه قیمت این مدل Canon الان چنده، و بهترین جاییکه تو تهران میشناسین واسه خریدش کجاست. چون ظاهرا هم سونس و کنون رو جفتشونو ژاپن زده، نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا ممنونم بابت راهنمایی فقط میخواستم نظر باقی اساتید رو هم بدونم که بین W130 و Canon PowerShot SX100 IS کدومیکی عکسای شارپتری میگیرن برای من زوم خیلی مهم نیست !
    ودیگه اینکه قیمت این مدل Canon الان چنده، و بهترین جاییکه تو تهران میشناسین واسه خریدش کجاست. چون ظاهرا هم سونس و کنون رو جفتشونو ژاپن زده، نه ؟
    من که استاد نیستم... mohamad huseino من بیشتز از خودم قبول دارم...به هر حال..کامپکت های سونی خیلی حرف برای گفتن دارن و قیمتاشون هم واقعا مناسبه!
    به نظر من اگه اندازه مهم نیست sx100...
    البته یه برتری خاصی که سونی داره لنز وایدشه که کنون خدا خفش نکن همه ی دوربیناش محدوده ی وایدش! 35-38 هستش!
    به هر حال اگه لنز واید برات مهم نیست sx100 عالیه!
    برترین خصوصیتش تنظیمات منواله!تقدم شاتر ودیافراگم!فوکوس دستی!
    ماکروی یک سانتیمتری که w150 فک کم ماکرو نداشته باشه!
    دیاف بازش 2.8 هستش!
    قیمتش هم 270-280 هستش!
    w150 هم 265000 با گارانتی بازرگانی ایران!
    در ضمن کلا سری ixus کنونو بی خیال شو!
    البه تو این رنج فک کنم بهترین گزینه fujifilm f50fd باشه!سایز سنسورش 1.6/1 هستش!تنظیمات منوال هم داره!مث تقدم شاتر و دیافراگم و...این دوربین تو dpreview .ح..Highly Recommended شده!قیمتش هم الان 260000 هستش!البته اصلا توصیه نمیکنم fuji بگیر چون نه خدمات پس از فروش مناسبی داره نه خیلی میتونی گیر بیاری و بیشترین فایدش هم تو ایزو های بالاست ولی به نظر من کنون وسونی کیفیت رنگ وعکس شارپتری تو ایزوهای ایین دارن!در ضمن فرقی نداره یه دوربین ساخت چین باشه یا ژاپن!
    به هر حال به نظر من سعی کن یه دوربینی بگیری که حتما تنظیمات منوال داشته باشه!
    یا sx100
    یا a720
    Last edited by r4deon; 14-09-2008 at 11:57.

12. این کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •