تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 150 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقایون که این گوشی رو دارن میشه بگن که آیا میشه از فلش گوشی به جای چراغ قوه استفاده کرد یا خیر ؟

ممنون

داره خودمونی میشه yar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

آقایون که این گوشی رو دارن میشه بگن که آیا میشه از فلش گوشی به جای چراغ قوه استفاده کرد یا خیر ؟

ممنون
    سلام
    من هنوز نتونستم استفاده کنم !!
    فکر می کنم باید برنامه واسش بیاد که اونم من ندیدم !

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

سلام
    من هنوز نتونستم استفاده کنم !!
    فکر می کنم باید برنامه واسش بیاد که اونم من ندیدم !
    من نرم افزار هایی رو که برای همه گوشی های سیمبین 9.1 و 9.2 نوشته شدن رو تست کردم ولی مشکل داشتند. باید یه نرم افزار مخصوص 6120 نوشته بشه.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

,وقتی میخام فایلهای با فرمت sis روی گوشی نصب کنم با Nokia PC Suite میگه نصب ((نام برنامه) پشتیبانی نمیشود مشکل از کجاست ؟؟
    حتی برنامه ها رو روی مموری تو یه پوشه ریختم و وقتی خواستم از روی گوشی هم نصب کنم بازم همین خطا رو داد ؟؟

من باید چیکار کنم ؟؟؟

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

آیا میشه روی این مدل تم نصب کرد ؟؟
    سیستم عامل این گوشی جزو سری 60 است یا سری60نسخه 3 ؟؟
    آیا تمام نرم افزارهای نوکیا برای نصب باید ساین شوند ؟؟
    اگه میشه یک آموزش نصب برنامه بر روی گوشی های نوکیا بذارید ؟؟
    Last edited by behnam_tr; 31-08-2008 at 12:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام...
    من 2تا سوال داشتم راجع به این گوشی، اونایی که دارن لصفا جواب بدن.
    1- شارژ گوشی در چه حد است؟ آیا به اندازه‏ای که تو سایت‏های معتبر مثل جی.اس.ام آرنا و ... میگن مشکل ساز میشه؟ من الان یه 6600 دارم در بهترین حالت 1.5 روز تا 2 روز شارژ داره، آیا 6120 هم (با همین منوال استفاده من) تا 3 روز شارژ نگه میداره؟ در کل مشکل ساز هست یا نه؟
    2- درب پشت گوشی لقی دارد؟ و آیا مثل 6600 که زایده‏ای روی شاسی گوشی که نگهدارنده در اونه داره، و بالاخره کنده میشه، 6120 هم اینجوریه؟

** قیمت این گوشی تاریخ 7 شهریور پاساژ علی‏الدین : نوکیا مرکزی 235000 همون طبقه بدون گارانتی 206000 با گارانتی نیاتل 215000 و طبقه‏های بالا در حدود 200000 تومن بودن.

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون
    چند تا نرم افزار رو پيدا كردم ولي هيچكدوم براي 6120 جواب ندادن.البته نرم افزار هست كه صفحه گوشي رو سفيد مي كنه ولي نور زيادي نداره، بهتر از هيچي هم هست.
    اگه خواستيد بگيد تا براتون بذارم.
    در ضمن اگه برنامه اي گير اورديد كه فلش رو روشن نگه ميداره خيلي احتياط كنيد. چون شنيدم ممكنه كه فلش بسوزه و اگه سوخت تعميرش سخته.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

,وقتی میخام فایلهای با فرمت sis روی گوشی نصب کنم با Nokia PC Suite میگه نصب ((نام برنامه) پشتیبانی نمیشود مشکل از کجاست ؟؟
    حتی برنامه ها رو روی مموری تو یه پوشه ریختم و وقتی خواستم از روی گوشی هم نصب کنم بازم همین خطا رو داد ؟؟

من باید چیکار کنم ؟؟؟
    خوب لابد برنامه اي كه مي خواستيد نصب كنيد رو گوشي ساپورت نميكنه.
    آیا میشه روی این مدل تم نصب کرد ؟؟
    سیستم عامل این گوشی جزو سری 60 است یا سری60نسخه 3 ؟؟
    آیا تمام نرم افزارهای نوکیا برای نصب باید ساین شوند ؟؟
    اگه میشه یک آموزش نصب برنامه بر روی گوشی های نوکیا بذارید ؟؟
    بله توي سايت هاي مختلف كه بريد، توي تم هاي سري 60 نسخه 3 نگاه كنيد تم هاي زيادي وجود داره.
    نه. فقط برنامه هايي كه كرك شدن احتياج به ساين دارن.
    اموزش خاصي هم نداره. شما برنامه ها رو با كابل يا بلوتوث به گوشيتون اضافه مي كنيد و فايل برنامه رو اجرا مي كنيد كه با چند تا تاييد برنامه نصب ميشه. البته بعضي برنامه ها موقع نصب ارور expired ميدن كه در اين مواقع بايد تارخ گوشي رو به عقب برگردونيد و بعد از نصب برنامه تاريخ رو درست كنيد.
    در مورد ساين هم سعي كن برنامه ها رو از سايت هاي معتبر بگيري تا مشكلي براي گوشيت پيش نياد. براي ساين هم اول به تاپيك زير برو و شماره سريال گوشيت رو بده تا بچه ها فايل هاي مورد نياز براي ساين رو برات بذارن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم اگه كمكي خواستي من در خدمتم. بهم پي ام بزن.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام...
    من 2تا سوال داشتم راجع به این گوشی، اونایی که دارن لصفا جواب بدن.
    1- شارژ گوشی در چه حد است؟ آیا به اندازه‏ای که تو سایت‏های معتبر مثل جی.اس.ام آرنا و ... میگن مشکل ساز میشه؟ من الان یه 6600 دارم در بهترین حالت 1.5 روز تا 2 روز شارژ داره، آیا 6120 هم (با همین منوال استفاده من) تا 3 روز شارژ نگه میداره؟ در کل مشکل ساز هست یا نه؟
    2- درب پشت گوشی لقی دارد؟ و آیا مثل 6600 که زایده‏ای روی شاسی گوشی که نگهدارنده در اونه داره، و بالاخره کنده میشه، 6120 هم اینجوریه؟

** قیمت این گوشی تاریخ 7 شهریور پاساژ علی‏الدین : نوکیا مرکزی 235000 همون طبقه بدون گارانتی 206000 با گارانتی نیاتل 215000 و طبقه‏های بالا در حدود 200000 تومن بودن.
    من خودم هر دو روز سارژ مي كنم كه شارژش در بدترين شرايط 80 دقيقه طول ميكشه(منظورم اينه كه باتري خاليه خالي باشه)
    در مورد لقي گوشي هم من همچين مشكلي ندارم. اگه يه قاب شيشه اي براش بگيري ديگه هيچ مشكلي نداري. اگه احيانا گوشيت زمين هم بخوره طوريش نميشه.
    از قيمت ها هم اطلاعي ندارم ولي يكي از بچه ها حدود بيست روز پيبش سفيد رنگشن رو از تهران خريد 210 تومن.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان يه مشكل دارم.
    من چند روز پيش خواستم مموري گوشيم رو عوض كنم. از مموري بك اپ گرفتم(با پي سي سويت) و بعد ريختم روي مموري جديد ولي برنامه هايي كه روي مموري قبلي نصب كرده بودم رو نريخته بود براي همين اومدم از setting و مسيج هام هم بك اپ گرفتم به اميد اينكه اون مشكلم حل بشه و بك اپ رو دوباره منتقل كردم به گوشي. البته بالاخره مشكلم با اون برنامه ها درست شد(تمام محتويات مموري قبلي رو ريختم روي هارد و بعد انتقالش دادم به مموري جديد) حالا مشكلي كه برام پيش اومده اينه كه بعضي از مسيج هايي كه توي اينباكس و پوشه هام بوده باز نميشه. البته اينو بگم كه مسيج ها از همون اول رو فون مموري بودن ولي فكر كنم مشكل از همون بك اپ مسيج ها شروع شده.
    موقعي هم كه داشتم بك اپ رو منتقل مي كردم به گوشي يه اروري براي مشيج ها داد. حالا چند بار ديگه هم دارم از اون بك اپ استفاده مي كنم و منتقل مي كنم به كوشي ولي بازم ارور ميده و مشكل من پابرجاست. حالا من چيكار كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •