منم از خدامه ولی گفتم اگه قرار باشه یکی رو مساوی کنیم ترجیح میدم مساوی در مقابل استقلال باشه وپیروزی در مقابل سپاهان چون بد جوری پارسال حال پرسپولیس رو گرفت وتازگیا خیلی موذی شده والبته خر شانس
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
منم از خدامه ولی گفتم اگه قرار باشه یکی رو مساوی کنیم ترجیح میدم مساوی در مقابل استقلال باشه وپیروزی در مقابل سپاهان چون بد جوری پارسال حال پرسپولیس رو گرفت وتازگیا خیلی موذی شده والبته خر شانس
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: پرسپوليس يك خانواده است و رئيس سازمان تربيت بدني پدر اين خانواده محسوب مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني در گفت و گويي به اظهارنظر در خصوص آخرين وضعيت اين تيم پيش از دربي تهران پرداخت.
*تماس با شما براي چند روز بسيار دشوار شده بود كه اين براي بسياري سوال برانگيز شد، بويژه كه مديريت جديد باشگاه پرسپوليس پيوسته يك مديريت پاسخگو بوده است؟
پاسخگويي به مردم وظيفه همه ماست. ما به خاطر مردم اينجا بوده و بيش از يك امانتدار نيستيم. در روزهاي گذشته كسالت شديدي داشتم. بنا به تجويز دكتر بايد استراحت مطلق مي كردم و به دكتر قول داده بودم تلفن همراهم را خاموش كنم. حتي روز دوشنبه روز استراحت من بود؛ ولي وقتي از طرف خانواده آقاي خوردبين تماس گرفتند كه بستري شده اند، وظيفه خودم ديدم كه در بيمارستان از ايشان عيادت كنم.
*چند روز قبل، از قول شما مطلبي عليه مسئولان سازمان مطرح شد. صحبتهاي شما بود؟
به هيچ وجه! در اين باره با هيچكس مصاحبه نكردم. بين پرسپوليس و سازمان درگيري معني ندارد. علي آبادي رئيس مجمع باشگاه هستند و اگر مي گوييم پرسپوليس يك خانواده است، پس علي آبادي هم پدر اين خانواده هستند.
*مطرح كرده اند كه اگر ايشان رئيس فدراسيون فوتبال شوند، مشكلات جديدي براي پرسپوليس پيش مي آيد و حتي مي گويند شما نگران شده ايد؟
متأسفانه خيلي چيزها را به ما و ديگران نسبت مي دهند. چرا بايد از اينكه رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس، رئيس فدراسيون فوتبال باشد، نگران باشيم. البته قرار هم نيست كه اين مسائل براي ما يا استقلال امتياز خاصي همراه داشته باشد؛ اما قطعاً ضرري هم در كار نخواهد بود.
*يعني اكنون از اينكه هنوز كمك هاي مالي دريافت نشده است، نگران نيستيد؟
نگران مسائل مالي هستيم؛ اما درست مي شود. اين كمك بالاخره به ما مي رسد.
*هرچند بصورت رسمي تكذيب شد؛ ولي هنوز مي روي آن مطلب كه سازمان تربيت بدني به استقلال كمك مخفيانه مي كند، حرف هايي منتشر مي شود؟
از بعضي دوستان تعجب مي كنم، چنين مصاحبه اي نداشته ام. چه زماني گفته ام به استقلال كمك مخفيانه مي شود كه خودم خبر ندارم. اين حرفها را از خودشان نوشته اند.
*از مسائل مديريتي خارج شويم، از اوضاع و احوال تيم در آستانه دربي بگوييد؟
پرسپوليس برابر ذوب آهن پيروزي هاي خود را ادامه داد كه اين خيلي خوب بود. محروم نداريم و مصدومان هم به دربي مي رسند. با نفراتي كه در كادر فني داريم، نقاط ضعف و قوت استقلال هم كاملاً شناسايي شده است.
*پيش بيني شما از دربي چيست؟
در وهله اول كه اميدوارم يك بازي سالم و زيبا را شاهد باشيم؛ اما در مرحله بعدي پرسپوليس نمي تواند منتظر بماند كه ديگران چه مي كنند، پس براي اينكه در كورس قهرماني باشيم، چاره اي جز پيروزي نداريم.
*بسياري اعتقاد دارند استقلال بويژه با شكست اخيرش نبايد مثل گذشته حريف سختي باشد؟
اين تصور غلط است. بازيكنان ما بايد سعي كنند برخلاف حريف به جاي احساسات از منطق فوتبالشان استفاده كنند. بازي استقلال با سپاهان هم ملاك نيست. سپاهان تحت تاثير بازي با الوحده بود و استقلال هم به ما فكر مي كرد؛ ولي در كل ما در مسير قهرماني، تيم هاي سپاهان، صباباتري و سايپا را رقيبان خود مي بينيم كه بايد بتوانيم از آنها فاصله بگيريم.
*پاداش خاصي هم براي پيروزي در اين بازي در نظر گرفته ايد؟
البته بهترين پاداش همان احساس فوق العاده بعد از پيروزي، شادي مردم و يك گام نزديك شدن به قهرماني است؛ اما مثل هميشه روي اين مسئله كار مي كنيم. سازمان سال قبل براي تيم پيروز ميدان 100 ميليون تومان و براي برنده اخلاق هم 100 ميليون تومان پاداش در نظر گرفته بود. سال گذشته نبودم؛ ولي الان از آن اقدام تشكر مي كنم، چون واقعاً روي افزايش كيفيت مسابقه و رعايت مسائل اخلاقي تاثير بسزايي گذاشت. چنين پاداش هايي كه از سوي نهادي بالاتر تعيين مي شود و باعث افزايش رقابت مي شود، تاثير فوق العاده اي دارد. به نظر من خيلي خوب است كه اين بار هم اتفاقات مشابهي روي دهد.
منم با شما موافقم انشالا همینطور میشه![]()
اتفاقا ما حتما در این بازی نیاز به بردن داریم تا سپاهان به ما نرسه
فکر میکنید وقتی پرسپولیس گل اولو بزنه چی میشه :
1- فتح الله زاده و حاجیلو لانچیگو میکشن !
2 - اگه دقت کنین حجازی تیمش اگه 100 گل هم بخوره خودش اصلا تو باغ نیست و فقط به یه جا خیره میشه .
3 - منصوریان اگه تو زمین باشه شروع میکنه به زدن ساق پای پرسپولیسی ها
4- علیزاده خودشو برای فوتبال دستی آماده میکنه .
5- و مهرورزی تماشاچیان به کادر فنی ( دیگه خودتون میدونید ...)
با پیگیری علی سعیدلو رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، جلسه مشترک هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس و محمد علی آبادی رئیس سارمان تربیت بدنی ظرف دو روز آینده برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ظهر امروز در دفتر دکتر سعیدلو معاون رئیس جمهور و رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسیولیس برگزار شد و اعضای هیئت مدیره در خصوص بازی هفته آینده تیم فوتبال پرسپولیس برابر استقلال و دیگر مسائل جاری باشگاه مواردی را مصوب کردند.
حبیب کاشانی در خصوص مصوبات آخرین جلسه هیئت مدیره که دوساعت و پانزده دقیقه به طول انجامید گفت: اعضای هیئت مدیره در این جلسه مصوب کردند در صورت پیروزی تیم پرسپولیس در بازی مقابل استقلال پاداش ویژه ای به بازیکنان پرداخت شود.
همچنین علی سعیدلو تأمین هزینه سفر چهارده نفر از هواداران نمونه این بازی به عتبات عالیات را تقبل کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص پیگیری بحث کمک مالی سازمان تربیت بدنی به باشگاه پرسپولیس در این جلسه تأکید کرد آقای سعیدلو قول دادند ظرف دوروز آینده جلسه مشترکی میان هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس و آقای علی آبادی ترتیب دهند تا امکان پرداخت این کمک قبل از بازی دربی مهیا شود.
علاوه براین مقرّر شد جلسه مشترکی نیز میان هیئت مدیره باشگاه های پرسپولیس و استقلال برگزار شود و درباره نحوه تعامل طرفین بحث و تبادل نظر شود.
اقا این مسابقه کیه ؟؟ یکی جوونمردی کنه اینجا برا من بنویسه ... بشینیم بر و بچ رو تشویق کنیم . نظر منم 1-0 به نفع پرسپولیس .
معلومه
الان کل ملت میدونن پس فردا بازیه
به نظر من مساوی میشه
با این که به پرسپولیس ایمان دارم و میدونم از استقلال هم بهتر بازی
میکنه و در آخر هم قهرمان میشه
ولی اضطراب بازی با استقلال این بازیکنای جوون رو جو گیر میکنه مگر ا
اینکه کادر فنی روی روحیشون خوب کار کرده باشه
سلام
همین الان شبکه یک داره یک برنامه ای را پخش می کنه
مجری شفیع هست و مدیر عاملهای پرسپولیس و استقلال را آورده
فتح الله زاده داره می گه
تو کل تاریخ فوتبال هرچی مربی خارجی واسه دربی اومده بر ضد استقلال سوت زده
خب دیگه اینم ترفند مدیر استقلاله
میخاد از الان شکست تیمشو بندازه گردن داور خارجی
نکنه توقع داره مسعود مرادی بیاد و (مثل بازی استقلال و صباباطری اگه یادتون باشه چطور به نفع استقلال سوت زد) براش سوت بزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)