در کل فکر کنم فن آوا دستش خیلی بازه و شرکت پولداری هستش، اگر مشکلی تو سرویساش بوجود میاد بیشتر ناشی از مشکلات فنی هست تا مثلا کمبود پهنای باند.
در کل فکر کنم فن آوا دستش خیلی بازه و شرکت پولداری هستش، اگر مشکلی تو سرویساش بوجود میاد بیشتر ناشی از مشکلات فنی هست تا مثلا کمبود پهنای باند.
سلام دوستان، من مي خوام يه اشتراك از فن آوا بگيرم، مي خواستم ببينم كه خوبه ؟ قطعي نداره ؟
بعد خود شركت يه مودم Siemens ADSL- C110 رو داره مي ده 28500، مي خواستم ببينم دوستاني كه از اين مودم استفاده كردن مودم خوبي هستش يا نه ؟ با win7 مشكلي نداره ؟
قيمتش كه مناسبه مي مونه كارايي كه شما راهنمايي كنيد .
سلام
اولا شرکت فن اوا پولدار نیست خیالتون راحت
دوما مشکلات رو همه شرکتهای ایرانی دارند اون هم به همون دلیل که سرویسها از یه جا تغذیه میشه : مخابرات !!!
سوما : تا وقتی که مخابرات اینترنت 128 میده خرید از شرکتها عاقلانه نیست ولی اگر پورت مخابرات هنوز واگذار نشده موردی نداره برای چند وقت دریافت کنین ولی نسبت به قیمت واقعا مخابرات میصرفه !
چهارما برای مودم پیشنهاد میکنم اول تمرکزتون رو روی برندهای شاخص شبکه نظیر سیسکو متمرکز کنید ولی شخصا به ایسوز علاقه مندم به خاطر تجربه و ید طولانی که در ساخت قطعات سیستم داره و خودم هم یک مدل 604 دارم که واقعا عالیه توصیه میکنم که شما مدل 602 رو به قیمت 40 تومن ( حدودی ) تهیه کنید که ارزش خرید داره.
ولی پیشنهادم اینه که اگر میتونید بیشتر خرج کنید و مشکلی ندارید مدلهای وایرلس دار این دو برند رو تهیه کنید که 604 وایرلس داره و تا 15 تا سیستم رو جواب میده به اضافه این که چهارتا هم شبکه داره ! پس همزمان حدود 20 تا سیستم رو جواب میده ! و برای بعدها که بخواید با موبایل وصل بشید و یا با لپتاپ به مشکل نخورید.
ضمنا مدلهای ایسوزی که عرض شد تنها مودمی هستند که با همه شرکتها و همه مراکز مخابراتی سازگاری دارند . فعلا که شخصا تجربه کردم با فن اوا و مخابرات مشکلی نداشته.
سئوالی بود درخدمتم
ممنون دوست من...
شما به شخصه مشكلي توي اين زيمنس ديديد ؟ دوستان ديگه چطور ؟
آخه من كاربردم خانگي هستش و مي خوام تا چند وقت ديگه كه وايمكس تو شهرمون راه افتاد وايمكس بگيرم به همين دليل نمي خوام زياد خرج كنم...
اين مدل 604 كه گفتيد تو چه مايه اي هستش ؟
دوستان اين چند وقته به حساب شما مبلغ اضافه نشده ؟
من 3 روز پيش 10 هزار تومن به حسابم اضافه شده...!
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
من اين مودم زيمنس را از خود فن آوا گرفتم بعد از حدود يكسال مشكل پيدا كرد ...
به نظر من شما يك مودم TPLINK مدل 8811 بگير حدود 30 هزار تومان هست و كارايي خوبي نسبت به قيمتش داره ...
مسعود جان ! چه توفیری میکنه سر برج که باید اصل پول رو بریزی تو حسابشما به حساب نگاه نکن به عدد تاریخ انقضا نگاه کن
هرچقدر هم توی حسابت باشه بازم پول زور گیری سر جاشه
بهترین سرویس همون 128 مخابرات
لاکپشتیه ولی هیمشه هست و یه قرون شافه نمیدی 10 تومن مفته
Last edited by KING_DESIGNER; 14-02-2010 at 01:19. دليل: 44
امروز 25 بهمن شبانه دیگه قطع و وصل نشد ولی سرعت من که 512/512 دارم افتاده بود رو 10 الی 12 کیلوبایت بر ثانیه. اعصابم داره خورد میشه. یه نگاهی تو فروم های دیگه انداختم دیدم مثکه چند وقته اکثر شرکتا شبانه شون کم و بیش فلفل شده! فک کنم شرکتا دیگه کم کم قید شبانه رایگان رو بزنن!![]()
اين مدل با فن آوا سازگاري داره ؟
سلام دوستان
چند وقتی هست که من دارم از شبانه فن آوا استفاده میکنم ولی یه مشکل اساسی دارم و اون هم اینه که
یه روز کانکت میشه و خوب دانلود میکنم اما یه روز اصلا کانکت نمیشه و هیچی هم دانلود نمیشه تقریبا نسبت کانکت شدن به نشدن یک به سه هست
کسی راه حلی برای این مشکل داره؟
من با PPPoE کانکت میشم چون با Bridge خیلی مشکل دارم و تند تند دیس کانکت میشم حتی با PPPoE هم جدیدا دیس کانکتی زیاد دارم
بله...مشكلي نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)