زیر نویس فارسی requiem for a dream
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیر نویس فارسی requiem for a dream
سلام اول خواستم تشکر کنم
بعدش من تاحالا 2 بار تقاضا دادم این زیر نویس tess رو یه نگاهی بکنین نه jetaudio و نه vobsub نشون نمیدن اگر فایلش ایراد داره سالمشو اپلود کنین اگه نه حداقل پاکش کنین که کسی سرگردون نشه
دوست عزیز من دی وی دی این فیلم رو دارو زیرنویسش رو استخراج کردم بازم کار نکرد اونی هم که گذاشتن واسه دانلود اونم کار نمیکنه
ببینم، یعنی از 4 ،5 ماه پیش تا حالا هیچ کس این زیر نویس هری پاتر 5 رو نگرفته و ندیده؟ بابا خیلی وضع خرابه. منو باش فکر میکردم دیگه آخرین نفری هستم که دانلودش کردم . اما این جوری که بوش میاد هیچکس دانلود نکرده تا حالا.
اگر کسی نسخه هماهنگ با aXXo رو داره بی زحمت بزاره ما هم استفاده کنیم.
با سلام
زیر نویس فیلم NEXT 2007 که به SRT تبدیل کردم و هماهنگ با DVD RIP برای دانلود
Last edited by MR.MAHMOOD; 07-11-2007 at 18:54. دليل: درست کردن چند غلط املایی
[quote=J A V I D;1784636]زير نويس فيلم Women Vs Men داستان فيلم در باره دو تا زوجه كه يه جورايي الكي با هم دعواشون مي شه ! استخراج شده از دي وي دي !
سلام اقا روش جالبی هست که در مورد هر زیرنویسی که میزاری یه توضیح هر چند یک خطی میدی جالبه شاید این فیلم رو پیدا کردم و دیدم![]()
خب کسی که تا الان واسه زیر نویس هری پاتر ما رو تحویل نگرفته. پس فعلا زیر نویس اصلاح شده (فقط بعضی از غلتهای املاییش رو اصلاح کردم. بهتره جایگزین اون قبلی بشه. نه به عنوان زیر نویس جدید اضافه بشه) فیلم Little Miss Sunshine رو تحویل بگیرید تا ببینیم چه کسی یه فکری به حال ما میکنه.
حتما همه با برنامه igi subtitler آشنا هستند
اين برنامه مي تونه روي هر ويديويي كه در ويندوز پخش مي تونه فايل زيرنويس رو پخش كنه
حالا در نظر بگيريد بتونين زيرنويس رو توي برنامه progDVB اجرا كنين و همزمان فيلمي كه داره از شبكه اي مثل tps يا showtime پخش مي شه را با زيرنويس فارسي مشاهده كنين
اين مطلب چند بار اومده تو اين تاپيك و با كمي كم توجهي دوباره از ياد رفته
حالا مشكل اينه كه اين برنامه يعني IGI subtiteler فقط زيرنويس هاي srt يا همون زيرنويس هاي متني رو ساپورت مي كنه و اين زيرنويس هاي sub/idx رو كه اكثرا تو اين تاپيك زده مي شه رو اجرا نمي كنه
پس حالا چند تا سؤال ممكنه جواب بديد :
1 - آيا برنامه ديگه اي هم هست كه بتونه اين كار رو انجام بده و فرمت گرافيكي رو پوشش بده؟
2 - آيا راهي وجود داره كه فرمت sub/idx رو به srt تبديل كرد ؟ ( البته به جز نوشتن دوباره زير نويس در برنامه subtitle workshop )
3 - آيا اصلا دليل خاصي داره كه زيرنويس ها با فرمت sub/idx اينجا قرار داده مي شن؟
اگه جواب بديد ممنون مي شم چون تو صفحه هاي قبلي هم ديدم چند نفر ديگه هم سؤال كردن ولي جوابي نگرفتن
2 - آيا راهي وجود داره كه فرمت sub/idx رو به srt تبديل كرد ؟ ( البته به جز نوشتن دوباره زير نويس در برنامه subtitle workshop )
3 - آيا اصلا دليل خاصي داره كه زيرنويس ها با فرمت sub/idx اينجا قرار داده مي شن؟
1. نمي دونم !
2. زير نويس هاي خارجي رو مي شه ولي فارسي رو نمي شه چون اصولا برنامه ها از بان فارسي حمايت نمي كنن برا ياين منظور ...
3.عموما دليلش اينه كه اين زير نويس ها از دي وي دي استخراج مي شن واسه همين srt نيستن
سلام
ممونم
من زیرنویس شما را با نسخه ی axxo هماهنگ کردم و تو سایت subscene
گذاشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)