یه سوال داشتم!
توی انتخاب رشته
رتبه و تراز هر زیر گروه مهمه یا کل؟؟؟؟
میخوام بدونم کدومو در نظر میگیره سازمان سنجش؟
یه سوال داشتم!
توی انتخاب رشته
فکر کنم اگه داخل منطقه انتخاب کنی تراز منطقه.اگه خارج از منطقه انتخاب کنی تراز کل
این جزع قوانینه که اجرا نمیشه.اولا" باید داخل کشور خدمت کنی.ثانیا" میشه رفت اداره کار درخواست شغل داد بعد از یک ماه بگی کار گیرم نیومد
یه سوال داشتم!
توی انتخاب رشته
برای رشته هایی که توی منطقه خودت انتخاب کنی تراز زیر گروه مهمه
و توی رشته های خارج از منطقه ... یا مثلا اون هایی که گزینش کشوری دارن تراز کل مهمه
منظورم دوستی ـ آشنایی ـ فامیلی.مثلا" من خودم از رئیس <های تک> کرمان و یک استاد دانشگاه کمک گرفتم.معسسه ها هم معتبرهاشون خوبن.مثل مبتکران وکانون و...البته از باجگیری های تهران با خبرم
Last edited by ostad reza; 02-08-2008 at 11:17.
من مشاور 86 رو دان کردم. آپدیت اش را هم گرفتم. کرکش هم کردم. ولی وقتی که می خواهد که برایم انتخاب رشته کند ، این ارور را می دهد:
اگه کسی می دونه بگه که باید چه کار کنم.
من الان دارم دانلود میکنم
اما فکر میکنم اون برنامه ای که من گذاشته بودم ورژن 87 بود اگه اینطور بود به روش زیر عمل کنید
تذکر مهم: چون این برنامه کرک شده است این مشکلات پیش می آید
راه حل: شما باید ابتدا به جای رشته ریاضی با رشته های دیگر یه انتخاب رشته بکنید بعد تا زمانی که برنامه رو نبستید میتونید برگردید و با ریاضی و فنی انتخاب رشته کنید
حتما توی اون پست قسمت راهنمای نصب مخصوصا قسمت 9 که شامل مشکل شما می شود را به دقت بخوانید
حتما خبرشو بدین.ممنون![]()
Last edited by Arsa Persian; 02-08-2008 at 13:11.
سلام دوستان... من برنامه شريف رو داونلود كردم(كه خداييش با dial up خيلي طول كشيد) ولي بعد از اجراي كرك فايل و اجراي برنامه، خود ويندوز ارور ميده و ميگه كه بايد برنامه رو ببنده !!!! آرسا جون ميشه يه توضيح بدي!
تا حالا چنین مشکلی گزارش نشده
اما من بیشتر وقت ها اگه با چنین مشکلی برخورد کنم میرم اول پوشه Temp و Aplication Data رو همشو از همه یوزر ها پاک میکنم اگه مشکل برطرف شد که هیچ اگه نه میرسیم به نصب ویندوز که اونجا به احتمال 99% مشکلت حل میشه![]()
Last edited by Arsa Persian; 02-08-2008 at 13:19.
سلام دوستان
بلاخره انتخاب رشته واقعی اومد روی سایت
ولی خوب نمیدونم چرا این برنامه ازمایشی انتخاب رشته مشکل داره ایا همه اینطورین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)