نوشته شده توسط danial_2006
..............نوشته شده توسط Sphinx
نوشته شده توسط danial_2006
..............نوشته شده توسط Sphinx
حداکثر سرعت:240 کیلومتر بر ساعت
شتاب صفر تا 60 mph برابر 6.2 ثانیه
تایپ موتور: Turbocharged Inline-5
توان:218 bhp یا 163 kw
تورک :236 lb-ft یا 320 Nm در 1500 تا 4800 rpm
گنجایش:2521 سی سی
مصرف سوخت به طور متوسط در هر 100 کیلومتر : 8.7 لیتر
طول .عرض خودرو:167 و 69.5 in
وزن خودرو:2969 کیلوگرم
ترمز در جلو ABSو vented disc و در عقب disc
دانيال جان منظور از شتاب دنده1 هست و اسب بخار زياد تاثير نداره چون فرق اسب بخار در دور موتور بالا معلوم ميشهنوشته شده توسط danial_2006
با عوض كردن اگزوز حتمآ به 206 1600 ميرسي امتحان كن !!!
در ماشين هاي تو ايران تا محدوده 3.0 ترتيب شتاب در حالت استاندارد:
ماكسيما زانتيا 405 پرشيا 206A
پروتون سمند و 206 و پرايد
نوشته شده توسط alireza-vb
شما با ماشينتون ميريد اگزوز سازي ميگيد ميخوام منبع كاتاليزور رو بردارم يه منبع معمولي بذارم حدود 45 دقيقه وقت و 20000 تومن پول ميخواد
راه هاي ديگر براي افزايش قدرت: كيت سرعت و 4 عدد شمع توربويي بوش
مي خواستم بپرسم كه 141 چه مضيت به پرايد معمولي داره و تا چه قدر ميشه تقويتش كرد؟
و فرق 141 دولوكس با معمولي فقط در طرح داخليش هستش يا اين كه از نظر موتور هم فرق ميكنن؟
ممنون
راستش دوست عزيز 141 و دولوكس فقط در طرح داخليشه و ضبط اون هست و تمام پرايدها 1324.54 سي سي هستند.نوشته شده توسط hamed_toofan_2003m
به نظر من 141 خز شده بهتره يا پرايد معمولي بگيري يا طوري اسپرت كني تا دهن همه وا بمونه
مثلآ كيت پهن و بدنه بذاري ولي رينگ نندازي يه لاستيك 180 فالكن بنداز. چراغ عقب شورولت كاراكسا كه سفارشي توليد ميشه بگي با دي اچ ال 2روزه برات ميارن يه بگي برات بيارم چراغ جلو كريستال يه ارتفاع 10 سانت از زمين + لوله كشي داخل
براي تقويت :كيت سرعت +4شمع توربويي + منبع اگزوز كاتاليز نداشته+2 هود زير ماشين با فن مخصوص خودش
با 1 ميتوني 55 تا بري
Last edited by Hpower_sl3; 04-10-2006 at 23:55.
پیشنهاد میکنم حتما این فیلمو ببینید
که چه جوری کوروت لامبورگینی گالاردو رو سیا میکنه
حجم:3.2 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولتيماتوم جدي:
از همه كساني كه اين تاپيك رو ميخونن چند بار خواسته شده كه وقتي دعوت ميشيد به ديدن ماشين ها بدون اجازه عكس يا فيلم نگيريد
ما چند شب پيش تو چمران به سمت پارك وي در حال حركت بوديم من در يك دستگاه گالاردو اسپايدر و علي در يك دستگاه بي ام دبليو C350Si به همراه 4 مهمان كه همه از پي سي اومده بودن تازه ديروز معلوم شد بدون اجازه از ما فيلم گرفتن
ما ماشينامون مجوز نداره از همه خواهش ميكنيم اول هماهنگ كنيد
باز هم سلام به همه
اول باید به از کسانی که به ما میل و Pm فرستادن تشکر کنیم و همچنین از حسین و مسعود و داریوش ومحمود که 4شنبه سر قرار اومدن.
اما از حسین انتظار نداشتیم که اون کار رو بکنه که روی ما به هم باز شه به هر حال امیدواریم که دیگه تکرار نشه
روز قرار:
4شنبه ساعت 23:15
مکان: اتوبان شهید چمران کیلومتر 11 به سمت خیابان ولی عصر (عج)
قرار بود من با ماشین جدید گروهم (لامبورگینی گالاردو 2006) و علی با بی ام دبلیو به سمت جردن بریم که این 2 ماشین رو مورد آزمایش قرار بدیم
راستش فعلآ با اون کار حسین بدلیل ترس از قرار گرفتن فیلم به دست همه یه تیکه کم از فیلم رو میذارم که حسین گرفته
جالبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Hpower_sl3; 06-10-2006 at 20:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)