تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 69 از 358 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

در خبری دیگر آمده است که ستاره شناس ارشد واتیکان گفته است که نمی توان منکر وجود حیات در مریخ شد. گابریل فیونز، در روزنامه واتیکان نوشت که موجودات هوشمند مخلوق خداوند می توانند در فضا وجود داشته باشند.

این پدر روحانی مسئول رصد خانه واتیکان و یک ستاره شناس مشهور است. به گفته او جستجو برای یافتن حیات در فضا، با ایمان به خداوند در تناقض نیست. ""
    مصاحبه ای بود با رییس رصد خانه واتیکان (که یک اسقفه) و ایشون (با وجود تمام محافظه کاری کلیسا)، اعلام کردن امکان وجود حیات در جایی غیر از مرکز عالم ممکنه وجود داشته باشه. (و اعتقاد به همچین چیزی کفر نیست) این نظر چند سال بعد از اون بود که کلیسا اعتقاد به خورشید مرکزی رو باعث دوری از عقاید مسیحیت ندونست.

در این موارد به جایگاه گوینده و دیدگاه دستگاه مطبوعش باید توجه داشت. کلیسا چند سال پیش گالیله و کپرنیک رو از اتهام ارتداد تبرئه کرد. ( برای گالیله 13 سال فکر کردن)
    همچنان یاد آوری میکنم اعتقاد به امکان وجود موجودات بیگانه (مورد پذیرش اکثریت دانشمندان) با اعتقاد به بشقاب پرنده متفاوته

2. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سیمور ارجمند ,

عاقبت جوینده یابنده بود

بالاخره پس از چند روز سرو کله زدن در نت , یک رد پا از شکایت نیویورک تایمز
    در لینک زیر پیدا کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و در یکی از چپترهای اون ; چیزی که بنده شاهد استماعش بودم - زمان 72 ثانیه بجای 90 ثانیه - در نوشته کاملا مشهود هست:

این لینک هم گزارش کاملی هست از پنهان کردن بخشی از واقعه توسط ناسا:

کد:
    در ماموریت کاری هستم ;
    مطمئنا - اگر فرصت داشته باشم(!) - منابع دیگری هم پیدا خواهد شد.
    ممنونم.
    Last edited by Avalon1; 28-07-2010 at 20:25.

4. 6 کاربر از Avalon1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیمور ارجمند ,

عاقبت جوینده یابنده بود
    بالاخره پس از چند روز سرو کله زدن در نت , یک رد پا از شکایت نیویورک تایمز
    در لینک زیر پیدا کردم:
    کد:
    و در یکی از چپترهای اون ; چیزی که بنده شاهد استماعش بودم - زمان 72 ثانیه بجای 90 ثانیه - در نوشته کاملا مشهود هست:

این لینک هم گزارش کاملی هست از پنهان کردن بخشی از واقعه توسط ناسا:
    کد:
    در ماموریت کاری هستم ;
    مطمئنا - اگر فرصت داشته باشم(!) - منابع دیگری هم پیدا خواهد شد.
    ممنونم.
    ممنون رفیق ؛ زحمت کشیدی ... اما بنده در جریان اختلاف نظر ناسا و رسانه ها بودم ؛ این لینک هم اساساً به همین موضوع پرداخته : اول- آیا انتشار نوار مکالمات خدمه از نظر اخلاقی/علمی کار درستیه یا نه؟ - دوم- وضعیت خدمه در زمان سانحه : می دونستند که دارن می میرن ؟ اگه می دونستن ، از کی متوجه این قضیه شده ان؟ زمان برخورد به سطح زنده بوده ان؟ و ... اینا مواردی هستند که مدتها در موردشون گمانه زنی شده و بحث های فنی و غیر سری هستن ...

مورد شکایتی که شما ذکر کردید هم به همین ترتیب بوده ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    the Times filed a FOIA request with NASA seeking the "transcripts of all voice and data communications recorded aboard the space shuttle Challenger," including "all conversations involving crew members through the shuttle's intercom system," as well as "copies of the voice communications tapes, which may include the background noises or voice inflections not reflected in the transcripts."
    (ترجمه : تایمز خواسته که رونوشت همه صداها و داده ها منتشر بشه .. از جمله مکالمات خدمه با هم ... و هرچیزی که نوشته ها نمی تونن منعکس کنن از جمله صداهای زمینه و لحن/طرز مکالمات خدمه)

اما شما در پستتون فرموده بودید که :
    " New York Times " شکایتی نزد دادگاه برده که در اون از پنهان کردن مکالمات سرنشینان چلنجر در این 18 ثانیه توسط ناسا سخن گفته بود.
    من چنین چیزی در اون صفحه یا جاهای دیگه ندیدم ؛ منظورتون دقیقا کجاست؟... در اون قسمتی که رنگی کردید هم چنین چیزی منعکس نشده ... اصلا اون سند دادگاهه و قرار نبوده افشاگری انجام بده ؛ صرفاً شرح ماوقع بوده...

تنها موردی که به اون چیزی که شما میگید (فقط)نزدیک شده ، اینه که یه نشریه زرد (تابلوید) در سال 93 ادعا کرده که مکالمات اضافی پیدا شده ! ... یعنی نه سالش به ادعای شما می خوره - نه اون نشریه کسری از اعتبار تایمز رو داره - نه اعدادی که گفتید درش رعایت شده (از T+75 تا T+180 رفته!) و ضمنا در همون سایت یه مطلب از Dennis Powell (خبرنگار نامزد پولیتزر ظاهرا) هست که از محققین در مورد این فاجعه بوده و توضیح داده که خودش ناخواسته باعث انتشار اون داستان ساختگی در اون نشریه زرد شده ...

بهرحال مایه خوشحالیه که با وجود گرفتاری ، پیگیر هستید ... ما هم البته مثل شماییم ...

6. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بنده در جریان اختلاف نظر ناسا و رسانه ها بودم
    با وجودیکه اطلاع دارید هر رسانه ای نیویورک تایمز و واشینگتون پست نمیشه(افشاگری یکی از این ها باعث استعفای رئیس جمهور آمریکا شد) ; موضوع رو به جاده خاکی می کشونید , بگذریم.

بحث های فنی و غیر سری هستن ...
    دوست عزیز , عبارت hoax در تیتر :

The Challenger astronauts' last words, or a tabloid hoax

با " نیرنگ " مرتبط هست ; پس بحث فوق بحثی سری بوده.

در هیچ بحث فنی(!) چنین درخواستهایی از طرف دستگاهی که هیچ ارتباطی به امر هوا فضا نداره نمیشه:

... رونوشت همه صداها و داده ها منتشر بشه .. از جمله مکالمات خدمه با هم ... و هرچیزی که نوشته ها نمی تونن منعکس کنن از جمله صداهای زمینه و لحن/طرز مکالمات خدمه...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

گذشته از همه اینها ;

بنده نه ارتباطی با NewYork Times دارم , نه وکیل مدافع جان باختگان هستم و نه کاری به پرونده چلنجر دارم.
    نشانه ای از پنهانکاری ناسا - ومراکز مشابه - آوردم , و با تشکیک جنابعالی , منبع عینی آوردم.
    و این برای عدم پذیرش فوری هرگونه اطلاعاتی که این مرکز ارائه می کنه کاملا کافی هست.

Last edited by Avalon1; 29-07-2009 at 21:54.

8. 2 کاربر از Avalon1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با وجودیکه اطلاع دارید هر رسانه ای نیویورک تایمز و واشینگتون پست نمیشه(افشاگری یکی از این ها باعث استعفای رئیس جمهور آمریکا شد) ; موضوع رو به جاده خاکی می کشونید , بگذریم.

دوست عزیز , عبارت hoax در تیتر :

The Challenger astronauts' last words, or a tabloid hoax

با " نیرنگ " مرتبط هست ; پس بحث فوق بحثی سری بوده.

در هیچ بحث فنی(!) چنین درخواستهایی از طرف دستگاهی که هیچ ارتباطی به امر هوا فضا نداره نمیشه:

------------------------------------------------------------------------------------------------------

گذشته از همه اینها ;

بنده نه ارتباطی با NewYork Times دارم , نه وکیل مدافع جان باختگان هستم و نه کاری به پرونده چلنجر دارم.
    نشانه ای از پنهانکاری ناسا - ومراکز مشابه - آوردم , و با تشکیک جنابعالی , منبع عینی آوردم.
    و این برای عدم پذیرش فوری هرگونه اطلاعاتی که این مرکز ارائه می کنه کاملا کافی هست.
    در مورد جاده خاکی : شاید من درست متوجه نشدم ... کدوم قسمت جاده خاکی بود ؟ ... عرض کردم که از قبل می دونستم ناسا و رسانه ها سر انتشار نوار مکالمات اختلاف نظر دارند .. اون چیزی که نمی دونستم همون ادعای شما بود که " تایمز تقاضای 18 ثانیه رو کرده " ... واقعا چنین چیزی رو نمی دونستم و آخرش هم شما مدرکی دال بر این ادعاتون مطرح نکردید ... منبعی که لطف کردید و به اشتراک گذاشتید درخواست بسیار ساده تر و قابل هضم تری رو نشون میده (=یه روزنامه معتبر تقاضای نوار مکالمکات رو کرده) ، که با حرف قبلی شما تفاوت بسیار زیادی داره ...

//

فرمودید : "در هیچ بحث فنی(!) چنین درخواستهایی از طرف دستگاهی که هیچ ارتباطی به امر هوا فضا نداره نمیشه" .. خب من هم مخالفتی با این جمله ندارم و ناسا هم همین رو میگه اتفاقاً ... یعنی میگه تا حالا رسم نبوده که نوار مکالمات پخش بشه و الان هم قصد نداریم این کار رو بکنیم ... خدا خیرت بده ...

//

در مورد معنای کلمه Hoax : بدبختانه من انگلیسی ام بدک نیست؛ hoax یعنی حیله و فریب و سرکار گذاشتن .. تیتر اون مطلب هم داره همین رو میگه ؛ اینکه "آیا اون چیزی که اون نشریه زرد گذاشته واقعا مکالمات خدمه بوده یا نشریه زرد مربوطه خواننده ها رو سرکار گذاشته (Hoax=) ... بنابراین کاملاً برعکس برداشتی که داشتید (که جسارتاً نادرسته) .. می خواد در بحث شک ایجاد کنه و بگه که احتمالاً این قضیه سرکاری و شوخیه ...

//

آیا بنده کار خلافی کردم ؟ .. صرفا کنجکاوی ام رو مطرح کردم که شما فرمودید "18 ثانیه مکالمات گم شده وجود داره " و من خواستم ببینم چقدر صحت داره ... همچنان خوشحال میشم اگه منبعی در رابطه با این ادعا ارائه کنید و قبلا از اینکه با وجود گرفتاری این بحث رو دارید پیش می برید تشکر می کنم ...
    Last edited by seymour; 29-07-2009 at 22:15.

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما فرمودید "18 ثانیه مکالمات گم شده وجود داره
    اگر بادقت به پست مذکور نظر کنید ; متوجه میشید که مطلب فوق نقل قولی هست از یک جریده داخل کشور.
    بنده جوابگوی چیزی هستم که شاهد شنیدنش از رسانه خبری VOA
    بودم.

وباز هم عرض میکنم:

" من نه ارتباطی با NewYork Times دارم , نه وکیل مدافع جان باختگان هستم و نه کاری به پرونده چلنجر دارم.
    و این برای عدم پذیرش فوری هرگونه اطلاعاتی که این مرکز ارائه می کنه کاملا کافی هست. "

Last edited by Avalon1; 29-07-2009 at 22:23.

12. این کاربر از Avalon1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر بادقت به پست مذکور نظر کنید ; متوجه میشید که مطلب فوق نقل قولی هست از یک جریده داخل کشور.
    بنده جوابگوی چیزی هستم که شاهد شنیدنش از رسانه خبری VOA
    [FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=Teal] بودم.
    حالا شد ... من هم منتظر همین بودم ، دوست جان ؛ وگرنه دعوایی که با شما نداریم ... (صرفاً نمی خواستم بی ادبی کنم و بگم که احتمال داره اون نشریه کذب گفته باشه)

اگر مایل باشید می تونیم همون پروسه رو دوباره پی بگیریم ، در مورد اینکه بالاخره واقعا VoA داشته چنین لاپوشانی ای انجام داده یا نه ... یا سرراست تر : واقعا ماجرای اختلاف بین 72 ثانیه و 90 ثانیه وجود داشته یا نه ؟ ...

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

...همون پروسه رو دوباره پی بگیریم ، در مورد اینکه بالاخره واقعا VoA داشته چنین لاپوشانی ای انجام داده یا نه ... یا سرراست تر : واقعا ماجرای اختلاف بین 72 ثانیه و 90 ثانیه وجود داشته یا نه ؟...

" نه ارتباطی با NewYork Times دارم , نه وکیل مدافع جان باختگان هستم و نه کاری به پرونده چلنجر دارم.
    و این برای عدم پذیرش فوری هرگونه اطلاعاتی که این مرکز ارائه می کنه کاملا کافی هست. "
    از توجه شما متشکرم.

15. این کاربر از Avalon1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهرحال خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم ... حالا همینطوری یه نکته ای اجازه هست بگم؟ ... من در حین مطالعه، نکات جالب رو در یه فایل متنی واسه خودم نت برمیدارم الان که چک کردم ، می بینم شاید در 3-4 مورد ذیل headline های که نت برداشته ام ، زمان وقوع فاجعه بصورت "کمتر از 90 ثانیه بعد از پرتاب " ذکر شده که واضحه به قصد ساده سازی صورت گرفته (مثلا 97 کشته رو بگیم نزدیک به 100 کشته) ... آیا احتمال داره که شما هم چنین چیزی رو شنیده باشید و چنین نتیجه ای رو گرفته باشید ؟ ... البته من نمی دونم اون خبر به انگلیسی بوده یا فارسی ؟ ... اما اگه انگلیسی بوده باشه شاید باشه این فرض رو تقویت کرد ... باز هم میگم قصد توهین ندارم ، و دارم یه فرض دوستانه رو مطرح می کنم ...

من قصد ندارم بگم که شما جزئیات درست یادتون نیست ؛ اما شاید بد نباشه این قسمت از کتاب Affect and accuracy in recall (=تاثیر و دقت در یادآوری) رو بخونیم که تحت یکی از فصل ها به فاجعه چلنجر پرداخته و در مورد یادآوری جزئیات توسط شاهدین عینی بحث کرده ... یکی از سوالات و پاسخ ها اینه :

How long into the flight was it before the explosion?
    (60 to 90 seconds)
    یعنی محتمل فرض کرده که یک نفر عددی در این حدود رو بعنوان پاسخ ذکر کنه ... نظرتون چیه ؟

17. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه یکی یه مختصر توضیح بده اینجا چه اتفاقی افتاده و در مورد بحث ها و...
    یه چند هفته نبودم
    ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •