عجب بازیه
من با این سیستم گذاشتم رو آخر
vga:8500gt 512
cpu:amd x2 4000
ram:2 gig
موتور پایه بازی عالیه
عجب بازیه
من با این سیستم گذاشتم رو آخر
vga:8500gt 512
cpu:amd x2 4000
ram:2 gig
موتور پایه بازی عالیه
بابا اصلا های نداره!!!حتی کی از بچه ها که 8800 داشت هم گفت من رو نورمال بازی کردم.
اگر کسی واقعا رو های بازی کرده یک عکس از تنظیمات گرافیکیش بزاره
سلام به همه
آقا من تو يه جايي از اين بازي گير كردم
اونجايي كه با يكي از دوست هات مخفيانه ميري با شاخ وبرگ خود تون روپوشوندين بعد ازاينكه اون فرد روسيرو با اسلحه دوربين در ميكشي و بعد از اينكه ميخواي فرار كني تو جايي كه يه هلي كوپتر رو ميزني اون سقوط ميكنه و اون دوستت زخمي ميشه وقتي اون و برميداري با خودت ببري به يه جايي ميرسي كه ميگه راديو اكتيو و وقتي به اونجا ميري ميشوزي و من حالا موندم كه چطوري اون محل آخرم پيدا كنم و دوستم رو هم با خودم ببرم در ضمن 20 دقيقه هم بهت وقت ميده و اگه تموم شد مي وشزي حالا بايد من از كجا راه رو پيدا كنم
لطفا كمك كنيد
سلام، اینجا باید قبل از اینکه وقت تموم بشه ، خودتون و کاپتان رو به محلی برسونید تا بتونید با هلیکوپتر فرار کنید! این مرحله کمی سخته، اما اگه کمی زیرک باشید به راحتی میتونید ردش کنید! در حین مسیر نمیتونید مستقیما به طرف محل مورد نظر برید، در عوض چند بار باید کاپتان رو روی زمین بذارید و بعد از کمی پاکسازی دشمنان، به راحتون ادامه بدید. به راهنمایی های کاپتان هم گوش کنید، بعضی مواقع میگه که دشمن در حال حمله کردنه!
موفق باشید
به این سیستم میخوره؟
vga:256 geforcd fx 5500
ram:512 mb
cpu:celeron 2.4
رم 1 گيگ ميخواد
بالاخره تموم شد . هر چه اون هليكوپتر اذيت كرد مرحله بعد ( پشتيباني از هوا ) با حال بود .
سلام دوستان با این سیستم میشه callof duty 4 رو بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
cpu pentium 4 3.00ghz
ram 768
grafic :
geforce 7600gt 256 mb ram
میشه چرا نشه
گرافیک رو خودش فیکس می کنه و میاره پایین
یعنی نمیشه روی 512 رم اجرا کرد!!!!روی لو چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)