تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 91 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

s.w.o.v2.0_full
    سلام دوستان اینم mod پچ جدید استالکر که کلی در بازی تغییر ایجاد کرده اسمش است s.w.o.v2.0
    اینم توضیح در مورد تغییرات در اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک دانلواد mod که به دو پارت تقسیم شده فکر کنم روی هم حجمشون 190 مگا بایته
    پارت یک
    کد:
    پارت دوم
    کد:
    -------------------------
    دانلواد همین دو پارت در سایت دیگر
    لینک پارت یک
    کد:
    لینک پارت دو
    کد:
    اینم لینک توضیح نصب و چگونگی تغییرات در بازی
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    s.w.o.v2.0_lite اینم یک خلاصه از s.w.o.v2.0 همون دو فایل بالای ولی به بصورت ناکامل و یا همون دمو مثلی اینکه قبلان دادن بیرون دمشو و حالا دوباره تکملش کردن در فایل بالای
    دانلواد پچ دمو به حجم 52 مگا بایت
    کد:
    ----------

داره خودمونی میشه pooyakhaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

5 help

با سلام خدمت همه دوستان
    یک کمک لازم دارم ،در مراحل اخر بازی هنگامی که از جنگل red forest میگذرید و وارد یک زیر زمینمیشوید ، داخل زیر زمین هنگامی که دسته را میکشید و باید برگردیم ،من به شدت دچار کمبود تیر میشوم و نمی دونم چیکار باید بکنم.
    اگه نکته ای هست که باید از قبل انجام دهم یا کاری که همین الان می تونم بکنم، لطفا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    یک کمک لازم دارم ،در مراحل اخر بازی هنگامی که از جنگل red forest میگذرید و وارد یک زیر زمینمیشوید ، داخل زیر زمین هنگامی که دسته را میکشید و باید برگردیم ،من به شدت دچار کمبود تیر میشوم و نمی دونم چیکار باید بکنم.
    اگه نکته ای هست که باید از قبل انجام دهم یا کاری که همین الان می تونم بکنم، لطفا کمک کنید
    سلام دوست من مثل اینکه شما اصلان با بازی اشنایی ندارید
    خوب شما می توانید بریید روی جنازه های افراده مرده و تیر و لازم و فشنگ و خون و هر چیزی دیگه که تو بدنشون است رو بردارید
    شما می توانید با برداشتن وسایل قیمتی و گران بها(سنگه های نورانی) حتا با برداشتن اصحله های افتاده رو زمین انها رو بفروشید و از پولش اصلحه مهمات و کار های دیگه انجام بدهید
    اگر حالا می خواید بپرسید از کجا انها رو بفروشم کنم پیش همون ادمی که اول بازی پیشش بود یک مرد چاق چله با یک جلیزقه و یک پیرن سفید به اون می دهید و پولش رو می گیرید و ازخودش اصلحه مهمات می خرید

نکته :برای گشتن جنازه ها و صحبت کردن با افراد دکمه f رو می زنید

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

سلام دوست من مثل اینکه شما اصلان با بازی اشنایی ندارید
    خوب شما می توانید بریید روی جنازه های افراده مرده و تیر و لازم و فشنگ و خون و هر چیزی دیگه که تو بدنشون است رو بردارید
    شما می توانید با برداشتن وسایل قیمتی و گران بها(سنگه های نورانی) حتا با برداشتن اصحله های افتاده رو زمین انها رو بفروشید و از پولش اصلحه مهمات و کار های دیگه انجام بدهید
    اگر حالا می خواید بپرسید از کجا انها رو بفروشم کنم پیش همون ادمی که اول بازی پیشش بود یک مرد چاق چله با یک جلیزقه و یک پیرن سفید به اون می دهید و پولش رو می گیرید و ازخودش اصلحه مهمات می خرید

نکته :برای گشتن جنازه ها و صحبت کردن با افراد دکمه f رو می زنید
    پسر خوب مثل اینکه شما مارو اسکل فرض کردی؟؟؟؟
    میگم مرحله آخر بازی هستم!!!
    اگه اینقدر اسکل بودم مطمئنا به اینجا نمی رسیدم!!!
    دشمنهای این مرحله خیلی قوی هستند و باید روی همشون بیشتر از یک خشاب خالی کنی ،تازه وقتی میگردیشون فقط تیر کلت دارند.

دوستان یکی مارو کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

پسر خوب مثل اینکه شما مارو اسکل فرض کردی؟؟؟؟
    میگم مرحله آخر بازی هستم!!!
    اگه اینقدر اسکل بودم مطمئنا به اینجا نمی رسیدم!!!
    دشمنهای این مرحله خیلی قوی هستند و باید روی همشون بیشتر از یک خشاب خالی کنی ،تازه وقتی میگردیشون فقط تیر کلت دارند.

دوستان یکی مارو کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    منظور شما از این چاه همون چاهی نیست که باید توش چند تا دسته فرمان رو بکشی بعدش بری بیرون؟
    شما اگه یک سیو قبلی دارید برگردید برید اونجا و اصللحه مهمات جمع کنید از دوباره بیاید توی همون چاه
    تنها را نجات شما همین وگرنه خیلی ادم هست اونجا
    یا یک راه دیگه تیر کمتر مصرف کنیدو فقط روی سر اون نشونه بگیرید معمولان به یک یا دو تیر توی سر می میرند
    راستش من قبلان خودم که بازی می کردم اینجا تیر کم اوردمولی بعد ان که برای تمام کردن راه دیگه رفتم کلی تیر می خریدم واسی اینجا که تیر کم نیارم
    تقدیم به شمااااااااا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان 2 تا اهنگ گیتار که توسط کمپ لونر و دیوتی . باقی کمپ های می زدن (لونر) رو پیدا کردم اپلوادش کردم براتون اخر اهنگن دلم نیومد نزارمشون
    دانلواد با حجم 1.مگا تقریبان

HTML کد:
    کد:

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    آقا چی شد چرا یه دفعه تمام گروه duty و loner با من دشمن شدن!!!مگه من کاریشون کردم؟!!!
    این جز بازیه یا من بد رفتم؟
    هر جا که پا میزارم duty و loner به طرف من تیر اندازی میکنند.
    اگه بد رفتم بگین تا برگردم به چندتا سیو قبل.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

منظور شما از این چاه همون چاهی نیست که باید توش چند تا دسته فرمان رو بکشی بعدش بری بیرون؟
    شما اگه یک سیو قبلی دارید برگردید برید اونجا و اصللحه مهمات جمع کنید از دوباره بیاید توی همون چاه
    تنها را نجات شما همین وگرنه خیلی ادم هست اونجا
    یا یک راه دیگه تیر کمتر مصرف کنیدو فقط روی سر اون نشونه بگیرید معمولان به یک یا دو تیر توی سر می میرند
    راستش من قبلان خودم که بازی می کردم اینجا تیر کم اوردمولی بعد ان که برای تمام کردن راه دیگه رفتم کلی تیر می خریدم واسی اینجا که تیر کم نیارم
    تقدیم به شمااااااااا
    یعنی میگی برم مرحله قبل از red forest ؟
    بابا من با هزار زحمت رسیدم ، راه دیگه نداره از همون مرحله red forest لود کنم
    نه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

یعنی میگی برم مرحله قبل از red forest ؟
    بابا من با هزار زحمت رسیدم ، راه دیگه نداره از همون مرحله red forest لود کنم
    نه؟؟؟؟
    سلام دوست من شما اگرپول داري برو پيش اون رستوران داره ازش وسايل بخر چون نزديكترين به تو است البته يك ديگه به تو نزديك است ولي اسمشون بلد نيستم اگر مي خواي بدوني همونجاي كه يك پايگاه بزرگ كه توش ارتش است هموشون لباس ارتشي تنشونه بعد كه رفتي داخل ساختمان يك قسمتي است كه يك نفري اصلحه مي فروشه از اون مي توني بخري
    ولي دوست من از من مي شوني برو پيش اون يارو رستوران داره هر چي توي دست پت است جمع كن كه بري بفروشي

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    rook island

پيش فرض

سلام دوست من شما اگرپول داري برو پيش اون رستوران داره ازش وسايل بخر چون نزديكترين به تو است البته يك ديگه به تو نزديك است ولي اسمشون بلد نيستم اگر مي خواي بدوني همونجاي كه يك پايگاه بزرگ كه توش ارتش است هموشون لباس ارتشي تنشونه بعد كه رفتي داخل ساختمان يك قسمتي است كه يك نفري اصلحه مي فروشه از اون مي توني بخري
    ولي دوست من از من مي شوني برو پيش اون يارو رستوران داره هر چي توي دست پت است جمع كن كه بري بفروشي
    تو همون red forest جایی نیست که بتونیم تیر بدست بیاریم؟
    آخه من وقتی وارد red forest شدم ،تیرم کم نبود. تقریبا کلاشینکفم پر از تیر بود.
    ولی اونجا دشمنا سگ جون بودن دیگه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •