تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 136 اولاول ... 195965666768697071727379119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1354

نام تاپيک: كلوپ v3i,v3x

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بله عزیز. از علاعدینم میتونی بخری .میگی محافظه lcd .قیمتش هم 2500 هستش. بگو برا n73 میخام که به

v3x هم میخوره.
    با سلام
    محافظ رو خريدم و با وجود دقت فراوان موقع نصب بازم زيرش حباب يا همون bubbles نشت و خيلي سعي كردم از بين ببرمشون كه نشد و الان اون مشكل افتاده جاي keypad رو lcd رفع شده انا اين حبابا ها يه جورايي واقعا اذيت ميكنن .
    ميخواستم بدونم روش خاصي وجود داره كه زيرش هوا نره و حباب به وجود نياد ؟ چون من دقيقا مثل دستور العمل خودش نصب كردم در ضمن ماله n73 nokia رو گرفتم 2000 تومان

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    محافظ رو خريدم و با وجود دقت فراوان موقع نصب بازم زيرش حباب يا همون bubbles نشت و خيلي سعي كردم از بين ببرمشون كه نشد و الان اون مشكل افتاده جاي keypad رو lcd رفع شده انا اين حبابا ها يه جورايي واقعا اذيت ميكنن .
    ميخواستم بدونم روش خاصي وجود داره كه زيرش هوا نره و حباب به وجود نياد ؟ چون من دقيقا مثل دستور العمل خودش نصب كردم در ضمن ماله n73 nokia رو گرفتم 2000 تومان
    سلام مبارکه ببین فقط دقت و صبر .اول lcd رو کاملا تمیز کن. بزار خشک بشه. بعد با حوصله از پایین

بر چسبو بزن کم کم بزارش رو lcd و بیا بالا تا کار تموم شه. دقت کن زیرش هوا نره اگر رفت به عقب برگرد و دوباره

شروع کن من اینجوری چسبوندم حبابم نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما ها اگه lcd گوشيه منو ببينين چي ميگين بيخيال بابا من كه اصلا حوصله تميز كردنشو ندارم شما هم مثل من بيخيال بشين

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما ها اگه lcd گوشيه منو ببينين چي ميگين بيخيال بابا من كه اصلا حوصله تميز كردنشو ندارم شما هم مثل من بيخيال بشين
    تورج جان مایش یه مجافظه عزیز. راحت میشی من 4 ماه انداختم راحت شدم هیچیش هم نمیشه!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

تا سوال
    1 - براي motorola برنامه اي هست براي ساختن skin ؟ يه چيزي شبيه به themes creator كه ماله sony ericsson هست . اخه بعضي skin ها بعضي جاهاشون مشكل داره مثلا بعضي ها شون فوق العاده ان اما رو صفحه اصلي فقط ساعت دارن و تاريخ و اسم operator ندارن . البته يه نرم افزاري به اسم moto skin هست كه ماله گوشي هاي 176 * 220 هست . من براي V3X ميخواستم
    2 - كسي ميدونه تو 64 مگا بايت حافظه داخلي V3X چه جوري ميشه اطلاعات ريخت ؟ با نرم افزار P2K COMANDER فقط ميشه از 10 مگابايت اون استفاده كرد و موقع ريختن فايل هاي حجيم VOLUME SIZE FAILED ERROR ميده

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

گوشي هاي Motorola بر خلاف Se و Nokia كه رو صفحه اصلي يا همون Desktop اسم انتن رو مينويسه در گوشي هاي Motorola هر انتن به وسيله يك Sms كه به ادم ارسال ميشه اعلام ميشه و وارد بخش Info Srvc Msg ميشه
    اين خيلي عجيب و خنده داره براي Motorola
    اون از قضيه Delivery كه هر دفعه بايد On كني
    اينم از Cell Broadcasting و Info Service

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تورج جان مایش یه مجافظه عزیز. راحت میشی من 4 ماه انداختم راحت شدم هیچیش هم نمیشه!
    راحت شدن كه اره راحت ميشي واسه شما كه خيلي به lcd اهميت ميدي من كه اصلا بهش توجه نميكنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گوشي هاي Motorola بر خلاف Se و Nokia كه رو صفحه اصلي يا همون Desktop اسم انتن رو مينويسه در گوشي هاي Motorola هر انتن به وسيله يك Sms كه به ادم ارسال ميشه اعلام ميشه و وارد بخش Info Srvc Msg ميشه
    اين خيلي عجيب و خنده داره براي Motorola
    اون از قضيه Delivery كه هر دفعه بايد On كني
    اينم از Cell Broadcasting و Info Service
    دوست عزيز هر برندي يه مشكلي داره موتو هم يكسري مشكلات داره البته به شما بگم كه v3x گوشي قديمي هست و گوشي هاي روز موتو نمياد به ايران اگه گوشي هاي روز موتو وارد ايران بشه اون موقع ميبينيد كه جايي واسه برند هاي ديگه نميمونه

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوست عزيز هر برندي يه مشكلي داره موتو هم يكسري مشكلات داره البته به شما بگم كه v3x گوشي قديمي هست و گوشي هاي روز موتو نمياد به ايران اگه گوشي هاي روز موتو وارد ايران بشه اون موقع ميبينيد كه جايي واسه برند هاي ديگه نميمونه
    حرف شما متين ولي من دارم چيزه ديگه اي رو ميگم
    من دارم ميگم مشكل DELIVERY و اسم انتن داره كه تو تمام گوشي هاش هست و واقعا ضعف تابلويه و ربطي به قديمي بودن يا جديد بودن نداره تازه MOTO گوشي جديده خاصي نساخته . تمام گوشي هاي جديد اون گوشي هايي بسيار معمولي و ارزون در سطح MIDDLE و براي كاربران معمولي هست كه حول و حوش امكاناتي مثل همون L7 يا V3I ساخته ميشن به غير از يكي 2 مدل كه اونا هم چيزه جديدي ندارن مثل RAZR 2 كه بزرگترين تفاوتش اضافه شدن يك LCD با اندازه 2 اينچ رو EXTERNAL DISPLAY اونه

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

تا سوال
    1 - براي motorola برنامه اي هست براي ساختن skin ؟ يه چيزي شبيه به themes creator كه ماله sony ericsson هست . اخه بعضي skin ها بعضي جاهاشون مشكل داره مثلا بعضي ها شون فوق العاده ان اما رو صفحه اصلي فقط ساعت دارن و تاريخ و اسم operator ندارن . البته يه نرم افزاري به اسم moto skin هست كه ماله گوشي هاي 176 * 220 هست . من براي V3X ميخواستم
    2 - كسي ميدونه تو 64 مگا بايت حافظه داخلي V3X چه جوري ميشه اطلاعات ريخت ؟ با نرم افزار P2K COMANDER فقط ميشه از 10 مگابايت اون استفاده كرد و موقع ريختن فايل هاي حجيم VOLUME SIZE FAILED ERROR ميده

براي اين 2 تا سوالم كسي جوابي نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •