مالیات هم باید با شارژ بدی یعنی فقط شما شارژ ماهانه میدی و خود شرکت به مخابرات پرداخت میکنهكسي نميدونه................
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
مالیات هم باید با شارژ بدی یعنی فقط شما شارژ ماهانه میدی و خود شرکت به مخابرات پرداخت میکنهكسي نميدونه................
سلام دوست عزیز
برابردستورالعمل مورخ 28/12/1381 هیات وزیران 5% مالیات و 1% عوارض به مبلغ اشتراک ماهيانه اضافه ميگردد و نیز ماهيانه مبلغ ۳۰۰۰۰ ريال بابت آبونمان شرکت مخابرات به هزينه های اشتراک ماهیانه اضافه ميگردد.
مجموعا ماهی حدود 4200 تومان باید علاوه بر شارژ ماهیانه بدهید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام حسین جان
شما باید به سایت اصلی شرکتهایی مثل پارس انلاین- داتک - سپنتا - شاتل معمولا سر بزنی و مناطق تحت پوشش چک کنی! یا اینکه یه فرم در خواست دارند باید پر کنی به محض اینکه منطقه شما تحت پوشش در امد به شما زنگ می زنند! البته یه سایتی هم به نام internetbaz.com بود که زمانی که شماره می دادی خودش سرچ می کرد و شرکتهایی که منطقه شمارو تحت پوشش می داد به شما نشون می داد ولی دیگه کار نمی کنه!
تجربه نشون داده که پارسانلاین سریعتر مناطق تحت پوشش قرار می ده
باید صبر کنی! البته نمی دونم کدوم منطقه هستی ولی شاید موقت بتونی از wireless داتک استفاده کنی!
پیش شمارت هم نمی دونم چنده وگرنه خودم برات یه سرچی می کردم
دوستان با این تفاسیر شما میگید من چه dsl بگیرم
برای سرعت 128
اگه میشه قیمت کلی شو بگید(هزینه ی مودم +پول نصب+ شارژ ماهیانه)
در ضمن پیش شماره ما 6683
است
ممنون از همگی
آقا من تو مشهدم می خوام Adsl صبا نت بگیرم سرعت دانلود و آپلود هم برام خیلی مهمه... ولی محدودیت dl نه چون dl زیاد نمیکنم سرعته 128 رو هم می خوام بگیرم آیا انتخابم خوبه؟؟؟ درباره ی مودم هم یک d-link model DSL-200 با اسپلیتر d-link رو هم 40 تومن گرفتم خوبه؟؟؟ اگه شرکته بهتری با این سرعت با قیمته خوب... 10-20 تومن تو مشهد سراغ دارید بگین لطفا""
همه نظرا شون رو بگن... خوشحال میشم
thnx
منطقه شما رو اکثر شرکتها تحت پوشش داره. پارس انلاین - داتک - سپنتا - شاتل
بنظر من از داتک بگیر مودم 50000 تومان. هزینه نصب و راه اندازی نداره و پول شارژ با مالیات و... ماهیانه 23-24 هزارتومان
سبانت سرویس دهنده ی خوبیه در مشهد 64 kbش ماکزیممش 50 کیلوبایت در ثانیه ست.
64 بیشتر از 8 کیلوبایت نمیده
من هم با داتك چه از نظر قيمت و چه خدمات و كيفيت موافقم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)