سلام دوست عزیز.. من اشتراک 3 ماهه فیلیمو دارم(قبلش با های وب مشکلی نداشتم ) بعد که اومدم پارس انلاین از روز دوم خودش دایرکت شد به پلی پارس انلاین روز اول (قبل از اینکه دایرکت بشه روی پلی) یه تست گرفتم و همه چیز اوکی بود و 270 مگ محتوای رایگان( در قسمت vod ) نشون داد بعد از اون دیگه نشون نمیداد احساس میکردم از حجم اصلی زیاد داره کم میشه تا اینکه هدیه 10 گیگ یه هفته رو فعال کردم و نه تنها کلا ترافیک رو تفکیک نمیکرد بلکه با تماشای فیلم به سرعت از حجم 10 گیگ کم میشد... وقتی کارشناس زنگ زد من گفتم که اون 10 گیگ هدیه برا من مهم نیست و من نگران این هستم که از ترافیک پایه من کم نشه و طرف گفت فرقی نداره چه هدیه و چه بسته انرژی و هر چیز دیگه ای باید تفکیک بشه و استفاده از سایت فیلیمو رایگان هست و از حجمتون نباید کم کنه (حتی اون 10 گیگ هدیه) و گفت ما پیگیری میکنیم و حجم از دست رفتتون رو بهتون بر میگردونیم( که من توقع ندارم ) بعد با نرم افزار glass wire تست کرد و تایید کرد که برا من من ترافیک بین الملل حساب میشه(نه حتی ترافیک داخلی) و از حجمم کم میکنه و بعدش گفت که من این و به مدیریت انتقال میدم ( بر گردوندن حجم از دست رفته) و اینکه فعلا شما از سایت فیلیمو استفاده نکن تا ما با شما تماس بگیریم و نتیجه رو بهتون اعلام کنیم