تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 689 از 752 اولاول ... 189589639679685686687688689690691692693699739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,881 به 6,890 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من بيشتر موسيقي هاي سبك پاپ و ترنس گوش ميدم. البته همه چي گوش ميدم! كلاسيك و كانتري هم گوش ميدم!
    پليرم هم كوون هست مدل I10 كه هنوز البته خريداري نشده!
    ولي خوب ميخوام يه هدفون قوي داشته باشم. خودم يه هدفون الكي از مدل كريتيو دارم كه فكر ميكردم خداست. وقتي يه بيتس رو روي پلير قبليم گذاشتم فهميدم هيچي گوش نميكردم!!!!!!

مدلش INEAR البته!
    Last edited by Milad4171; 25-04-2012 at 17:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بله دوست من اودیو تکنیکا نمایندگی داره آدرس جدیدشم خیابان جمهوری -بعد ار میرزاکوچک خان -‍‍شماره ی ۴۵۹ .ام۵۰ هم ۳۲۰ تومنه تخفیف هم میده بهت ولی خوب فکر نکنم اجازه ی تست بده.
    خوب بدون تست که نميشه جايي که اصل بفروشه و بزاره تست کنى نميشناسيد ؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من بيشتر موسيقي هاي سبك پاپ و ترنس گوش ميدم. البته همه چي گوش ميدم! كلاسيك و كانتري هم گوش ميدم!
    پليرم هم كوون هست مدل I10 كه هنوز البته خريداري نشده!
    ولي خوب ميخوام يه هدفون قوي داشته باشم. خودم يه هدفون الكي از مدل كريتيو دارم كه فكر ميكردم خداست. وقتي يه بيتس رو روي پلير قبليم گذاشتم فهميدم هيچي گوش نميكردم!!!!!!

مدلش INEAR البته!
    هدفون خيلي بهتر از بيتس (البته نه از لحاظ ظاهر) كه واقعا ارزش پولي كه بهش ميدين رو داشته باشه با توجه به سبك مورد نظرتون ( كه شامل اكثر سبكها شد) klipsch image s4 يا s5 هست كه صدايي بمراتبت بهتر و با كيفيت تر از بيتس داره.
    البته گويا كمي كمياب شده ولي يكي از بهترينها تو رنج قيمت خودش هست.
    موفق باشين.

خوب بدون تست که نميشه جايي که اصل بفروشه و بزاره تست کنى نميشناسيد ؟
    اينجايي كه دوست عزيزمون بهتون معرفي كردن نمايندگي audio technica هست و از اصل بودن هدفونهاشون مطمعن باشين.حالا اگه تصميم گرفتن برين به من خبر بدين باهاشون هماهنگ كنم كه راحت بتونين تست هم بكنين.هر چند داخل ايران فكر نكنم هدفوني پيدا كنين كه بتونه از لحاظ صدا باهاش رقابت كنه(تو اين رنج قيمت البته)
    Last edited by peaceful1; 25-04-2012 at 19:18.

4. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ميگن كه اصلش ديگه تو بازار نيست! با اين وضعيت نميشه به هيچ كس اعتماد كرد . حتي سر فروشنده هم كلاه ميگذارن بعضي ها

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ميگن كه اصلش ديگه تو بازار نيست! با اين وضعيت نميشه به هيچ كس اعتماد كرد . حتي سر فروشنده هم كلاه ميگذارن بعضي ها
    تو اين يك مورد من بهتون اطمينان ميدم كه اصل هست در ضمن تست هم قرار انجام بدين. پس ديگه جايه شكي نميمونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان هدست های Acron چطوره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    هدست نا شناخته ای هست و نمیشه زیاد روش حساب کرد مگر چند مدل خواصش که اونهم با تست مورد پسند قرار بگیره.هدستها که معمولا تنها کاربردشون چت و مکالمات اینترنتی استفاده میشه و بعضا بازی(که اصلا مناسب برای بازی نیستن) که نیاز به بالا بودن کیفیت صدا ندارن و معمولا قیمتهای ارزونی هم دارن.
    توصیه میکنم از مارکهای معروف و شناخته شده انتخاب کنین که قبلا استفاده شده و نظرات مثبت کاربر ها رو جلب کرده مثل a4tech و فراسو.
    موفق باشین

9. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه والـ Vallio ـیو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفـ Esf ـهان

پيش فرض

با سلام
    هدست نا شناخته ای هست و نمیشه زیاد روش حساب کرد مگر چند مدل خواصش که اونهم با تست مورد پسند قرار بگیره.هدستها که معمولا تنها کاربردشون چت و مکالمات اینترنتی استفاده میشه و بعضا بازی(که اصلا مناسب برای بازی نیستن) که نیاز به بالا بودن کیفیت صدا ندارن و معمولا قیمتهای ارزونی هم دارن.
    توصیه میکنم از مارکهای معروف و شناخته شده انتخاب کنین که قبلا استفاده شده و نظرات مثبت کاربر ها رو جلب کرده مثل a4tech و فراسو.
    موفق باشین
    سلام ، به هیچ وجه فکر خرید هیچ کدوم از محصولاتشون رو به سرت نزنه که شدیداً پشیمون میشی ، این شرکت تا حدودی زیر مجموعه فراسو هست ، بسته بندی و طراحی شیک ، کیفیت محصولات و نوع محصولات به صفر هم نمیرسه !

11. این کاربر از والـ Vallio ـیو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

با سلام
    موفق باشین
    سلام.
    نمایندگی akg کجاست؟کدوم مدلش میکروفن هم داره ؟(برای گیم و اینترنت و...)توی همون رنج قیمت 60 تومن.مدل k44 چطوره؟قیافش که خیلی خوبه ولی چون من اردبیل زندگی میکنم خیلی دسترسی ندارم به هدفون های خوب و نمیتونم تست کنمشون.شما که خیلی با تجربه ای نظرت در مورد این مدل چیه؟
    Last edited by hosein ati; 26-04-2012 at 14:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مندنبال یک هدفون دالبی هستم در این دو سال اخیر جایی پیدا نکردم بیشتر برای تماشای فیلم و بعد گیم می خوام . فعلا تو بازار چند مدل هدستدالبی مخوص بازی پیدا کردم مثل جی 35 لاجیتک . کسی هست بتونه به تلاش دو ساله من پایان بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •