طبیعیه دیگه چون دانلود شروع میشه BW کامل گرفته میشه !!
طبیعیه دیگه چون دانلود شروع میشه BW کامل گرفته میشه !!
270!!!!!!!!!!!نه بابا خانواده دارم نهایت 130 بده خودشونم گفتن خانواده رو یک مگ بسته شده که همین صد و بیست صد و سی میشه
سلام طرح نقراه اي دارم همينا كه مودم رايگان مي دن و از 1-7 صبحم رايگانه ولي نمي دونم چرا همش از حجم كم مي كنه كسي از دوستان مي دونه اصلا واقعا شبانش رايگانه يا اينم مثل بقيه كاراشون ؟![]()
سلام
اوایل که طرح خانواده ارایه شد اونا رو با 2 مگ می بستن ولی بعدا دیگه رو یگ مگ بسته شد و میشه
اگر همه شب هجوم میارن سرعتا کم میشه چرا یک تا یک و ده دقیقه سرعت بیشترین حدشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(طلایی 240 هست). پس مشخصه "دروغ میگن". اگر نا باید از خود ساعت یک کم میشد. نفرین به دروغگو.
من که فردا میرم دوباره و برای آخرین بار مخابرات تا اون 8گیگی رو که ازم دزدیدند رو بگم برگردونند.
هر کی مشکل کم شدن حجم رو داره بیاد. اینجوری بهتره چند نفری.
ساعت 12 من میرم اونجا
علی جان این که گفت وقبول کرد که محدود کردن شبانه ها رو اما قول داد این هفته براساس طرح ها اصلاح کنند که تا امشب که خبری نشده تا ببینیم ایشان چقدرسرقولشان می مانند
بجز بحث قبول کردن ایشون، اینو میگم که میشه به همه حداکثر سرعتشونو بدو و اتفاقی هم نمیفته. یکی از دوستانم قبلا تو همین موضوع (صفحات قبلی) به این مطلب اشاره کرده بود. پیدا کنم مطلبو میزارم. این ده دقیقه سوتی بود که دادن در مورد "دروغ" اینکه اگه به همه بدیم سرعت 8KB میشه (حرف مدیرعامل در صفحات قبلی). اگر قرار بود کم بشه باید راس ساعت یک کم میشد. عقلا و منطقا. چه دلیلی داره که کاربرا ده دقیقه صبر کنن؟؟ اکثرا شاغلن و یک میزارن رو دانلود میخابن. آقا یک کلام "نمیخان" ما هم ظاهرا کار خاصی از دستمون بر نمیاد. (جز تبلیغات "منفی" برا مخابرات، بعلت شغلم با افراد زیادی در تماسم)، شناختن آقایون مخابراتی و درک یک سری از مطالب از این تجربه (تجربه شخصی برای خودم منظورمه).
افزایش ظرفیت اینترنت تا چهارم آذر/ 1500 کیلومتر فیبرنوری زیر بار رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه سعی کن خبری که میزاری منبعش موثق باشه
این سایت ها غیر از خبر خوش دروغ خبر دیگه ای ندارن
همیشه همه چیز گل و بلبل هست تو این سایت ها در مورد ایران و چهار نعل در راه پیشرفت و سازندگی هستیم
کسی تو ایران منتظر بهبود وضعیت اینترنت نباشه
فرضا حجماتونم برگرده و دانلود شبانه هم بره رو 250 معنیش بهبود اینترنت نیست
چیکارمون کردن که اسم این کار هارو میزاریم بهبود اینترنت !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)