سلام من دو روز پیش کرید گرین رو دوباره تستکردم باز به عظمتش پی بردم! عالیه این ادکلن! نه خداس! شاید بغلش رویال عود و آونتوس هم شامل این کلمه بشن! اگه شنل و دیور و بنز و بی ام و باشن کرید لامبورگینیه! به هیچ ادکلنی تا حالا نگفته بودم خدا!
سلام من دو روز پیش کرید گرین رو دوباره تستکردم باز به عظمتش پی بردم! عالیه این ادکلن! نه خداس! شاید بغلش رویال عود و آونتوس هم شامل این کلمه بشن! اگه شنل و دیور و بنز و بی ام و باشن کرید لامبورگینیه! به هیچ ادکلنی تا حالا نگفته بودم خدا!
بویی بسیار بسیار شیرین من که بوی عسل رو کامل ازش تشخیص میدادم موندگاری فوقالعاده بالا پخش بو هم عالی منتها من که تست کردم اومدم هیچکدوم از خانوما نپسنیدن چون بو واقعا قوی و شیرینه واسه خودم هم قابل تحمل نبود
بوش کاراملی و دودی هست و بعد از مدتی حالت دودیشو از دست میده و وانیلی میشه
پخش بوش وحشتناک هست. کم ادکلنی میتونه از نظر پخش بو رو دستش بزنه![]()
امروز L'Instant de Guerlain رو بالاخره بو کردم.جالب بود.خوشم اومد .تو این فصل هم به نظرم میشه استفاده کرد.بیشتر تنده تا گرم باشه.
یه سری از ادکلن ها احساس میکنم هم ترش هستن و هم تلخ .ترکیب اسید و باز هم که میدونید شور میشه.این ادکلن هم از اوناست که حس همه طعم هارو بهت میده.این شوری اش با شیرینی ترکیب میشه خیلی باحاله.دوان جنتلمن هم همین حسو میده.
Givenchy Gentelman هم همین طور .ولی ازش خوشم نیامد چون بالانسش درست نیست.خشنه.
من گفتم DKNY MEN نه گفتم دونا کارن! مگه دی کی ان وای دونا کارن تلفظ میشه؟؟؟؟
موندم اگه قراره یه عطر قوق العاده خوش بو باشه اما نه موندگاری داشته باشه نه پخش بو(The One Gentlman) اصلا چرا باید تولید بشه!
D&G که اینقدر معروفه واسه چی عطراش اینقدر ضعیفه تو موندگاری و پخش بو؟ لابد مثه Lacoste چون اونم چندتا از عطراش رو تست کردم بعد از
نیم ساعت تعطیل میشن! (یه همچین پوست بدی دارم من! موندگاریه پوستم کمه!) اولین عطر اورجینالی که خریدم Mont Blanc Starwalker
بود! یعنی یه ناامیدی به تمام معنا! 4 سال پیش از هایلند 50 میلشو خریدم! یعنی بگو نیم ساعت نمی موندا! دومین عطرم Thery Muller Ice Men
بود که گرم و موندگاری بالایی داشت اما به نظرم پخش بوش جالب نبود! 100 میلشو 3سال پیش از هایلند خریدم! 2سال پیش یه عطر خنک به نام
Esenza Di Zegna خریدم! جالب بود با وجود خنک بودن موندگاری و پخشش خیلی بود! بوی خیار و درختای چنار میداد! احساس میکردی تو جنگلی و
داره بارون میباره! 2تا عطر آخرم هم Lanuit L Homme از سن لورن (پرفیوم) که موندگاری خوب ولی پخش نه چندان جالب! و Zippo که قبل از عید 50 میلشو
خریدم! گرم و شیرینه و موندگاری و پخشش قابل قبوله ولی رایحش برام آشناست و اونجوری خاص نیست! اینا عطرایی بود که تاحالا داشتم!
نظرتون راجب Marc Jacobs Bang و Thery Muller Angel Pure Havana چیه؟ بازم فکر میکنید گزینه ای هست؟ اینم بگم به نظر من خریدن محصولات
Dior، Channel ، Creed ، Tom Ford با این قیمتا دیوانگیه محضه! لابد میخواین بگین اینا خیلی خوشبو ان،فلانن،بهمانن! خودمونو گول نزنیم سیاستای
غلط مملکتمون پول ملیمونو داغون و بی ارزش کرده! و اینجوری همه ی اجناس رو گرون کرده! Pegasus و Homme Intense و Green Irish و... هرچقدر
میخواد خوشبو باشه ولی فوق فوقش نصف قیمتای فعلی ارزش داشته باشن! من اگرم داشته باشم با وجود اینکه جدیدا عاشق عطر شدم قدری منطقی
سعی میکنم فکر کنم و هیچ وقت 300 تومن واسه یه عطر نمیدم که تا همین پارسال 100 تومن قیمتش بود! بهتره ما مردم ایران قدری به خودمون بیایم!
dkny نام اختصاری برند دونا کاران هست.
ببینید دوست عزیز یک سری مسائل باعث میشه برند ها چنین محصولاتی تولید کنند. اگر قرار باشه همه تولیدات شرقی و اسپایس و وودی باشند که موندگاری خوبی دارند پس تکلیف اون کسانی که
سلیقه شون اکواتیک و فرش و فوژه هست چی میشه!!!!؟ این یک مسئله و مسئله دیگر این هست که بعضی مواقع هدف تولید یک رایحه خاص هست (مثلا همین د وان جنتلمن) و اگر قرار باشد غلظت
این عطر رو بالا ببرند بالانس ترکیبات بهم میخوره و کلا رایحه عوض میشه (این نمونه رو توی اکثر تولیدات که در دو نوع غلظ دارند میتونید مشاهده کنید) و دیگر هدف که اون رایحه هست عوض میشه. ولی
در کل برند ها خودشون بدشون نمیاد که تولیداتشون موندگاری خوبی داشته باشند. اگر همه بر اساس موندگاری ادکلن تولید کنند تنوع بویایی بسیار پایین میاد. این مورد رو هم میتونید توی کارهای موگلر و آرامیس ببینید که اکثر کارها رایحه هایی مشابه دارند.
خیلی ها فکر میکنند موندگاری ادکلن بنا به غلظت ادکلن هست در صورتی که این تفکر کاملا اشتبا هست بلکه مهمترین عامل موندگاری و پخش بو مواد تشکیل دهنده و ترکیباتشون هست. ادکلنهایی هستند که با غلظت colong (پایین تر از تولیت) موندگاری و پخش بویی حتی فراتر از پرفیوم ها دارند (نظر چاپس و آرامیسها) کلا بسته به نوع ترکیبات موندگاری متفاوت هست وآکثر کارهایی که در بیس نت آنها وانیل و چوب صندل دارند موندگاری خوبی دارند.
محصولات d&g موندگاریشون بد نیست و همین دیزل اونلی موندگاری خوبی داره و اینطور که شما گفتید تمام محصولاتش موندگاری بدی ندارند
چرا همش دنبال عطر های با موندگاری پایین هستید!!! این بنگ هم موندگاری و پخش بوش خیلی ضعیف هست! ولی هاوانا برعکس گزینه خیلی خوبی هست!
منم در مورد برندهای گرون قیمت تا حدودی با شما موافقم مثلا ادکلنهای کرید به نظر من بوشون فوقالعاده هست ولی امان از موندگاری پایین. سیلور مونتاین که خیلی بوش با حال بود ولی حتی 1 ساعت هم موندگاری و پخش بوش نداره ولی گزینه هایی مثل گرین اریش و تاباروم و سانتال با از بقیشون بهتر هستند.
ولی خب به نظر من ارزش این همه هزینه رو ندارند اما توشون پیدا میشه نمونه هایی که لیاقت اون پول رو داشته باشند. به نظر من تو این قیمتها فقط و فقط اگویست و دیور هوم اینتنس ارزش خرید دارند
در مورد این قسمت از صحبتتون که هزینه کردن مبلغ 300 تومن برای یک عطر زیاده روی هست
ببینید دوست عزیز این صحبت شما ناشی از این هست که شما به عطر به چشم یک مقوله و ابزار مد و فشن نگاه میکنید...
به شخصه هیچ موقع برای یک مارک و برند لباس یا کفشی رو نخریدم و توجهم بر روی کیفیت بوده فقط...کلا واسه مد و فشن ارزش زیادی قایل نیستم ولی عطر بحثش کاملا فرق میکنه...
بنده عطر و استعمال عطر رو اصلا یه موضوع مرتبط با فشن و مد نمیدونم...و این نوع نگاه رو اشتباه میدونم...من عطر رو برای خودم میزنم و از عطر انتظار دارم که بهم آرامش بده...برای همین هنگام خرید مهم ترین چیز برای من تاثیری هست که عطر بعد از یک تا دو ساعت رو خودم و شخصیتم میذاره...میتونم بگم ماندگاری هم برام مهمه ولی خیلی پخش بو رو مهم نمیدونم...
عطرهای بسیار معروف در دنیا هستند که معروف به عطر های skin scent هستند چون رایحشون نزدیک پوست میمونه...شاهکارهای زیادی در این دسته طبقه بندی میشند و طرفداران خودشون رو دارند...عطر در درجه اول باید یک فضای آرامی برای خود شخص بوجود بیاره و در درجه دوم باید این فضا رو برای اطرافیان ایجاد بکنه...
ولی متاسفانه نگاه به عطر چه در ایران و چه در اغلب کشورهای دیگه جور دیگریست...برای همین هست که فروش عطرهای اورینتال و اسپایسی که معمولا بوی بولد و پخش بوی خوبی دارند بسیار زیاد هست ( البته من خودم از طرفدارای این گروه هستم ولی بحث من یه چیز دیگست ) چون بیشتر افراد عطری رو برای دیگران میخرند و به عطر همون نگاهی رو دارند که به لباس و کفش و کلاه و سایر مقولات مد دارند.برای همین هست که در خیلی از مهمانی ها با انبوهی از رایحه های سنگین مواجه هستیم که ترکیبشون واقعا سردرد آور و اذیت کننده هست...چون همه عطرهای بولد با پخش بوی بالا استعمال کرده اند...
یک روزی در یکی از عطر فروشی های آشنا بودم و عطرهای جدید رو تست میکردم...هرکسی میومد عطر بخره اول میگفت یه عطری میخوام که خط بو داشته باشه و وقتی وارد یه مجلسی میشم همه متوجهش بشند و .....این نگاه به نظر من جالب نیست...
در کل عطر بیشتر یه مسئله متافیزیکی هست و به روح و شخصیت انسان بیشتر مربوط هست تا ظاهر و تیپ...برای همین بیشتر از این حرفها ارزش سرمایه گذاری داره...
در شرایطی که بیشتر مردم حاضر نیستند حتی سالی 50 هزار تومن خرج عطر و ادکلن بکنند بحث در مورد اصراف و زیاده روی در مورد عطر در ایران به نظر من اشتباه هستش...بیشتر باید کمک کرد تا فرهنگ مردم رو به این سمت ببریم که حداقل حاضر بشند یک دهم هزینه ای که در سال برای لباس و کفش خودشون میکنند برای عطر هزینه بکنند...
و البته به شخصه هیچ گونه حدی رو برای خرید عطر متصور نیستم...و به نظرم نمیشه به کسی گفت که چرا برای یک عطر مثلا 400 هزار تومان هزینه کردی....چون باز هم میگم...عطر رو یک ابزار مد و فشن نمیدونم...
در مورد عطرهای گرون قیمت اصلا بحث خوشبو بودن مطرح نیست...بلکه کیفیت موادی که به کار گرفته میشه بهتر هست...و بوی عطر اغنای بیشتری داره...این مسئله کاملا قابل حس و درک هست...بیشتر در این مورد نظرم در مورد کرید هستش که در ایران موجود هست...ماندگاری و پخش بوی عطرهای این برند معقول هستش و عطرهای معروفش بین 4 تا 6 ساعت معمولا پخش بو دارند که به نظر من برای یک عطر کافی هستش..و به نظر من ارزش هزینه کردن رو دارند ...
و در مورد اینکه ارزش این عطرها نصف قیمت فعلیشون هست (که البته اینطور هم نیست ) باید بگم که هم بنده و هم همه دوستان از موضوع گران شدن عطرها ناراحت هستیم ولی آیا این دلیل بر نخریدن میشود؟؟ مثلا اگر قیمت نان دو برابر بشه نباید نان خورد ؟؟یا نان بی کیفیت باید خورد؟؟ارزش یک مسئله غیر مادی هست و نمیشه با پول سنجیدش..قیمت اجناس هم شرایط معین میکنه..و با توجه به شرایط مملکت متاسفانه قیمت بالاست...ولی باز هم میگم این دلیل بر نخریدن نمیشود...و این هزینه اضافی که پرداخت میشه واقعا نسبت به هزینه های دیگه ای که در جاهای دیگه پرداخت میکنیم چیزی حساب نمیشه...و با توجه به اهمیت عطر به نظر من پرداخت این هزینه اضافی اصلا زیاده روی نیست...(البته در مورد دوستان ادکلن باز گرامی کمی فرق میکنه)
Last edited by mhek; 12-07-2012 at 20:16.
اقای سایبر کاش گرلن رو تستش هم میکردی تا مشخصات بوش را در اختیارمون میذاشتی ؟ کدوم نسخش بو کردی اکستریمش یا اون یکیش؟
بحث ادکلن های گرون شد.اینو بگم این قیمت ها جز گول دادن مشتری نیست.الور هوم اسپرت دویست خرده ای هزار تومان.باور کنید یک عطری داشتم نامشBLACK KLبوداز شرکت .karen lowبسیار خوشبو تر از الورهوم اسپرت بود.دیگران هم میپسندیدند.فقط بیست هزار تومان بود.اون الور انگار یه پرتقال به خود کشیدی.نسبتا خوشبو است اما بنظرم باید چهل هزارتومان باشه اونم بخاطر پخش بوی خوبش.اون قیمتای که چنل ،آرمانی ، مارلی و...دارند همش الکی میذارن.اما امواج رو نمیدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)