تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 689 از 4105 اولاول ... 18958963967968568668768868969069169269369973978911891689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,881 به 6,890 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. بنده جمعه همین هفته فرجه 6 ماه بعد از فراغت تحصیلیم به اتمام میرسه و فقط 4 شنبه یا 5 شنبه فرصت دارم که مدارک اعزامم رو به پلیس 10+ تحویل بدم. مشکلم اینه که متاسفانه هنوز تو بانک سپه حساب باز نکردم و در نتیجه کارت عابرم چند روزی طول میکشه تا آماده بشه.. در این زمینه بنده بسیار نگران هستم.. اگر بجای شماره کارت عابر، شماره حساب معمولی سپه رو تو فرم شماره 1 درج کنم مشکلی ایجاد میشه؟ میشه پلیس 10+ رو در این مورد قانع کرد یا اینکه به دردسر افتادم؟ :cry:

دوست عزیز یه بار دیگه زیر فرم شماره 1 رو بخونی می بینی که نوشته شماره حساب عابر بانک سپه یعنی فقط شماره حساب از شما میخوان که موقع افتتاح حساب بهتون میدن

از دفتر پلیس +10 به من گفتن: برو بانک سپه حساب باز کن، شماره حسابتو زیر فرم شماره 1 بنویس، برگه ی پرینت شده ای که بانک موقع افتتاح حساب میده بهت، اونم میاری موقع ارسال مدارک تحویل میدی

________

امروز رفتم برای معاینه، 7 تومن گرفتن ، بعد جناب آقای دکتر فقط فشارمو گرفت نوشت تو برگه ، مهر و امضاء کرد و تمام !!! 3 دقیقه هم طول نکشید.
    Last edited by urumchi; 17-01-2012 at 21:53.

2. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام. بنده جمعه همین هفته فرجه 6 ماه بعد از فراغت تحصیلیم به اتمام میرسه و فقط 4 شنبه یا 5 شنبه فرصت دارم که مدارک اعزامم رو به پلیس 10+ تحویل بدم. مشکلم اینه که متاسفانه هنوز تو بانک سپه حساب باز نکردم و در نتیجه کارت عابرم چند روزی طول میکشه تا آماده بشه.. در این زمینه بنده بسیار نگران هستم.. اگر بجای شماره کارت عابر، شماره حساب معمولی سپه رو تو فرم شماره 1 درج کنم مشکلی ایجاد میشه؟ میشه پلیس 10+ رو در این مورد قانع کرد یا اینکه به دردسر افتادم؟ :cry:
    لازم نیست که حتما کارتت صادر بشه.همون شماره حساب کافیه.شماره حساب رو توی فرم بنویس

4. 2 کاربر از mosafer63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

تا 4-5 ماه پیش که فقط شماره حساب کافی بود و نیازی به شماره کارت نبود.

6. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت EHSAN 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    مهم شماره حساب عابربانکه نه شماره کارت، شما یه حساب عابربانک تو بانک سپه بازکنید، شماره حسابتون تو فیش نوشته شده همون رو در دفترچه وارد کنید کافیه، البته قبل از شماره حساب باید یه صفر بذارید.
    Last edited by EHSAN 2010; 18-01-2012 at 07:39.

8. این کاربر از EHSAN 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت EHSAN 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مهم

من رفتم دفتر پلیس +10 یه لیست نشونم داد که اسم 20- 15 تا دکتر بود که باید برم پیش اونا تا معاینه م کنن

میخواستم بدونم هزینه ش چقدر میشه؟

و اینکه آیا واسه هر کدوم از بخش های بدن پیش یه دکتر مجزا باید برم؟ کلا روند معاینه چه جوریه؟
    من از هزینه اش خیلی اطلاع ندارم ولی فکر کنم کمتر از 10 تومن باشه
    نه، پیش هرکدوم از دکترا که بری تمام موارد رو بررسی و مهر می کنن، تازه خیلی از دکترا خودشون تزریق واکسن رو هم انجام میدن. موفق باشی

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

امروز مدارکم رو در پلیس +10 ثبت کردم. کلا 40 تومن هزینه کردم

20 تومن افتتاح حساب و هزینه عابر کارت

7 تومن معاینه پزشکی

8 تومن به پلیس +10 دادم

5 تومن هم هزینه کپی و رفت و آمد از منزل تا بانک،مرکز بهداشت و ...

بهم گفتن 20 روز دیگه برگ سبز میاد در خونه، بنظر شما 20 روز زیاد نیست؟ من شنیده بودم یه هفته الی 10 روز طول میکشه
    Last edited by urumchi; 19-01-2012 at 10:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

امروز مدارکم رو در پلیس +10 ثبت کردم. کلا 40 تومن هزینه کردم

20 تومن افتتاح حساب و هزینه عابر کارت

7 تومن معاینه پزشکی

8 تومن به پلیس +10 دادم

5 تومن هم هزینه کپی و رفت و آمد از منزل تا بانک،مرکز بهداشت و ...

بهم گفتن 20 روز دیگه برگ سبز میاد در خونه، بنظر شما 20 روز زیاد نیست؟ من شنیده بودم یه هفته الی 10 روز طول میکشه
    سلام همشهری.

حاجی این کدوم شعبه سپه بود 20 تومن گرفت

کلا سربازی خیلی هزینه داره من تو آموزشی که اراک بودم چند بار رفتم اومدم دوروبر 150 تا 200 اینا خرج کردم

میگن بیست روز ولی تقریبا 10 روز دیگه میاد.

خوشحالم زود کاراتو تموم کردی. امیدوارم خدمت رو هم رد کنی به سلامتی.

12. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام همشهری.

حاجی این کدوم شعبه سپه بود 20 تومن گرفت

کلا سربازی خیلی هزینه داره من تو آموزشی که اراک بودم چند بار رفتم اومدم دوروبر 150 تا 200 اینا خرج کردم

میگن بیست روز ولی تقریبا 10 روز دیگه میاد.

خوشحالم زود کاراتو تموم کردی. امیدوارم خدمت رو هم رد کنی به سلامتی.

امیر جان شعبه میدان مادر، قانونا 2300 تومن هزینه کارت هستش و حداقل 10 تومن باید موقع حساب تو حساب پول باشه ولی اون ...! 7700 تومن اضافی خوابوند تو حساب. کارتم که بیاد اون 7 تومنو میکشم. چون برگه رو نوشته بود و پرفراژ کرد دیگه بحث نکردم چون عجله هم داشتم تا زودتر برم دفتر پلیس+10

__
    این دانشگاهها هم خودشون رو مسخره کردن

چهارشنبه 21 دی تسویه کردم، برگه تسویه رو بردم دبیرخانه میگم نامه معرفی به نظام وظیفه کی حاضر میشه؟ میگه: 1 شنبه هفته بعد شاید حاضر بشه چون فردا کلی کار دارم جمعه و شنبه هم که تعطیله!!! منم چیزی نگفتم اومدم اورمیه بعد 1 شنبه زنگ زدم بپرسم که نامه حاضره یا نه، مسئول اموردانشجویی میگه روز پنجشنبه 22 دی نامه ت حاضر شده چرا نموندی تبریز تا نامه ت رو بگیری؟؟؟

خیلی جالبه چه سرعت عمل داشته باشن چه خیلی کند کارهارو پیش ببرن در هر صورت این وسط ما متضرر میشیم !!!

الان خیلی احساس خوبی دارم که تونستم بدون اینکه غیبت بخورم مدارکم رو ثبت کنم چون آخرین روز برای تسویه دانشگاه 21 دی بود که منم تا ساعت 1 همون روز تونستم تسویه کامل کنم و گرنه از 22 دی که امتحانات شروع میشد تسویه نمی کردن تا 2 هفته. تا اون موقع فرجه م تموم میشد و 3 ماه اضاف رو میزدن برام

فقط یه سوال دیگه:

فرم شماره 1 که مشخصاتم رو نوشتم توش مسئول نظام وظیفه پلیس +10 گفت لازم نیست عکس داشته باشه !!!

میگم فردا مشکلی پیش نیاد؟ شما عکس به فرم شماره 1 زدید؟
    Last edited by urumchi; 19-01-2012 at 11:58.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

آقا این مسئله رو روشن کنید که شمایی که رفتین خدمت یا در حال خدمتین این ریش وامونده رو با چی میتراشیدین ؟

در مورد عینک هم من عینکم تقریبا ظریف هست . حالا امکان اسیب دیدنش وجود داره یا نه .
    اگه داره برم یه عینک دیگه بگیرم یا همین باشه ؟

با تشکر فراوان

15. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه دفترچرو واسه معافيت كفالت بفرستيم چند روزه جوابش مياد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •