برای ویندوز 7 64بیتی میخوام![]()
اگه dvdهر بازی جدیدی داشته باشی همونو بزار تو دستگاه حتما داره dirx رو
دوست عزیز شما این متن رو بخون ااینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Some applications and games require DirectX 9. However, Windows 7 is installed with a more recent version of DirectX. If you install an application or game that requires DirectX 9, you might receive an error message, such as: "The program can't start because d3dx9_35.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem." The last two digits of the file name might vary. If you receive the same error message after reinstalling the application or game, go to the[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]webpage and follow the instructions to install DirectX 9 and receive updates to DirectX 9 and previous versions of DirectX.
شما همون که من گفتم رو دانلود کن اون خودش فایل مورد نظر رو به directx شما اضافه می کنه . من این مشکل رو رو دو تا کامپیوتر همینجوری حل کردم . شما که وین سون داری به طور پیش فرض directX توش نصب شده اما این فایل که ارور اشو میبینی مال ورژن 9 اشه . اینو امتحان کن نشد بیا بزن منو
قضیه چیه؟
الان سه روزه که وضعیتم اینه!
زنگ میزنم به پیشتیبانی میگه زنگ بزن به فلان شماره بعدش زنگ میزنم به اون شماره کسی جواب نمیده!
کسی تا حالابه پیشتیبانی مخابرات مازندران یعنی 2020 زنگ زده؟ اگه زده باشین میدونین که بزرگترین جوک دنیاستتت!زنگ میزنی بهت نوبت میده مثلا 6 ام تا برسی نفر اول تقریبا 1 ساعت طول میکشه وجالبتر اینکه درتمام این مدت هزینه تلفن هم تمام وکمال حساب میشه!![]()
مازندران همون قطعه از دنیا نیست که سرعت 20 مگ با قیمت پایین بهشون میدادن ؟![]()
نمک رو زخمم میپاشییییییییییییی؟
دس رو دلمنزار که خوننننننننننننننننننننه!
![]()
ما به تو اقتخار می کنیم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن بعد تو این قسمت کپی کن C:\Windows\System32 شک نکن 100% مشکلت حل میشهنیاز به directx و ازین چرته پرتا نیست الکی هاردتو پر نکن با همین فایل 3.67 مگی حل میشه
![]()
داداش مخابرات خوزستان هم همین وضعه:
15 درصد Timeout داره، سرعت دانلود هم از 110 شده 70 حدود دو سه روزه،
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)