تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 689 از 4428 اولاول ... 18958963967968568668768868969069169269369973978911891689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,881 به 6,890 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

پس این قانون و تایم مشخصی نداره؟

ساعت شما باید با ساعت سرور پارس انلاین میزون باشه و الا مشکل بر میخوری در زمینه دانلود
    برای من که تست کردم 1 دقیقه ساعت پارس جلوتر از ساعت کامپیوتر منه

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

نه اتفاقا همیشه 6-7 رایگان نیست

من خودم چند روز پیش حدود ساعت 2 تا دقیقاً 6:55 کانکت بودم از 6 تا 6:55 هرچی استفاده کرده بودم ازم کم کرد(البته منکرش نمیشم که چندباریم استفاده کردم ولی کم نکرد)
    چون ترافیکمم کمه دیگه ارزش این ماجراجویی ها رو نداره.
    کلا دیگه ساعت دانلود من 1:00 تا 6:00 صبحه هرچند سرعتمم توی شب بیشتر از 30-35 نمیشه

من چندین ماهه که دارم دانلود انجم میدم مشکلی نبوده و فقط زمانی مشکل خودم که مثلا تا 6:59 و یا از ساعت 7 رد کرده باشه که از ترافیک من کم کرده باشه
    من خودم تا 6:58 بیشتر دانلود نمیکنم و نمیزارم به 6:59 برسه و همیشه جز ترافیک رایگان محسوب شده

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

یعنی باید برم نمایندگی
    اون از اتصال سرویس که گفتن باید مودمو بیاری اینم از این.این پارس انلاینم دلش خوشه.فکر کردن مردم بیکارن برای یه ADSL هی پاشن برن این ورو اونور.
    یه زنگ بزنم ببینم چیکار باید بکنم.
    (ببخشید اگه پست نا مربوط دادم.دلم گرفته بود)
    منم همین مشکل رو داشتم
    کلی کار و بار رو سرم ریخته بود این وسط پارس انلاین هم برای ما تز میداد که باید بیای اینجا درخواست بدی
    بلاخره بعد از 10 روز که سرویسم قطع شده بود رفتم یه زنه نشسته بود اونجا گفتم سرویسم رو میخوام بکنم 3 ماهه گفت باشه پول رو دادم دستی بهش و اومدم بیرون ( حتی یک فرم هم پر نکردم)
    نمیدونم دیگه این چه کاریه خوب من این حرف رو که از پشت تلفن هم بهشون زدم ولی نمیدونم چرا باید حضوری میرفتم ، بیشتر این جریان ها بر میگرده به سیاستشون چون شما وقتی سرویس بالاتری داری مسلما هزینه بیشتری میدی و این به نفع شرکت هست ولی وقتی سرویس رو بخوای بیاری پایین هزینه کمتری میدی و این برای شرکت منفعتش کمتر میشه

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

من چندین ماهه که دارم دانلود انجم میدم مشکلی نبوده و فقط زمانی مشکل خودم که مثلا تا 6:59 و یا از ساعت 7 رد کرده باشه که از ترافیک من کم کرده باشه
    من خودم تا 6:58 بیشتر دانلود نمیکنم و نمیزارم به 6:59 برسه و همیشه جز ترافیک رایگان محسوب شده
    از چه ساعتی دانلود و شروع می کنید؟

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

سلام
    شما سرویستون چیه ؟
    سرویس POL-256-2G

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialsalehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    http://www.sakhtesite.ir

پيش فرض

فکر کنم اگر elp باشه 5 گیگ برای کل 3 ماهه هست. اما اگه elp نباشه هر ماه 5 گیگ
    فکر میکنم مطمئن نیستم
    elp چیه عزیز؟؟؟

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

دوستان کسی هست که در مورد قضیه پورت 80 اطلاعاتی بهم بده؟!

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

............................... حذف

Last edited by Senator_Offline; 18-05-2011 at 17:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها جان من یه پیشنهادی چیزی بدین.
    من دارم از مخابرات قطع میکنم از پارس آنلاین سرعت بالاتر بگیرم ...حالا میگه مودمت چیه داری؟گفتم آره DSL-X13 asuse که دقیقا به جای مودل asuse 602 am جایگزین شده توسط شرکت تولید کننده!
    بعد میگه مودمت سازگار نیست(درصورتی که میدونم خالی میبنده که مودم خودشون رو قالب کنه).
    منم الکی گفتم مودم رو دوستم داره میتونم ازش بگیرم (که خطو رانژه کنن بره دیگه).
    اینجاشو نمیدونستم که میخواد حالا بگه که بیار مودم رو شرکت ببینیم استاندارد هست یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا من که مودم رو ندارم اما مودم خودم و D-link دوستم و Tp link یکی دیگه رو میبرم ببینم چی میگن....
    یکی پیشنهاد بده که رفتم اونجا چیکار کنم..............
    یه جوری خوش تموم شه ها جون فقط ای دزد آنلاین اینجا خدمات میده!!!مرکز بعثت هم هستم....
    راستی من میخوام سرعت 1mbps با ظرفیت 2gig بگیرم....که گفت فقط 3ماهه میدیم 1 ماهه ندارن اینا............
    من دیگه خسته شدم از دستشون اهههههههههههههههههههه
    حالا اون رو قبول کردم اما میخوام بدونم این نوع سرویس خوبه یا نه ....فردا باید برم شرکت سریع جواب هارو بیزید وسط ببینم بروبکس چیکار میکنیدا...........

8. این کاربر از killerb13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها جان من یه پیشنهادی چیزی بدین.
    من دارم از مخابرات قطع میکنم از پارس آنلاین سرعت بالاتر بگیرم ...حالا میگه مودمت چیه داری؟گفتم آره DSL-X13 asuse که دقیقا به جای مودل asuse 602 am جایگزین شده توسط شرکت تولید کننده!
    بعد میگه مودمت سازگار نیست(درصورتی که میدونم خالی میبنده که مودم خودشون رو قالب کنه).
    منم الکی گفتم مودم رو دوستم داره میتونم ازش بگیرم (که خطو رانژه کنن بره دیگه).
    اینجاشو نمیدونستم که میخواد حالا بگه که بیار مودم رو شرکت ببینیم استاندارد هست یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا من که مودم رو ندارم اما مودم خودم و D-link دوستم و Tp link یکی دیگه رو میبرم ببینم چی میگن....
    یکی پیشنهاد بده که رفتم اونجا چیکار کنم..............
    یه جوری خوش تموم شه ها جون فقط ای دزد آنلاین اینجا خدمات میده!!!مرکز بعثت هم هستم....
    راستی من میخوام سرعت 1mbps با ظرفیت 2gig بگیرم....که گفت فقط 3ماهه میدیم 1 ماهه ندارن اینا............
    من دیگه خسته شدم از دستشون اهههههههههههههههههههه
    حالا اون رو قبول کردم اما میخوام بدونم این نوع سرویس خوبه یا نه ....فردا باید برم شرکت سریع جواب هارو بیزید وسط ببینم بروبکس چیکار میکنیدا...........
    اگر زیاد گیر داد بگو سرویس رو 6 ماهه میبرم پشتیبانی مودم هم با خودم مشکلی پیش اومدم خودم حلش میکنه. چون هیچ مشکلی پیش نمیاد.

داره خودمونی میشه .::E Z ! O::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پارس انلاین بدون نامه از دانشگاه یا اداره تا چه سرعتی به خانگی میده؟!
    سرعت شبانه واقعی میشه یا مثل روزانه میمونه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialsalehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    http://www.sakhtesite.ir

پيش فرض

دوستان کسی هست که در مورد قضیه پورت 80 اطلاعاتی بهم بده؟!
    http

همین که میای اینجا و پست میدی و وب گردی میکنی داری از پورت 80 استفاده میکنی.

چه اطلاعاتی میخوای؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •