ساعت شما باید با ساعت سرور پارس انلاین میزون باشه و الا مشکل بر میخوری در زمینه دانلود
برای من که تست کردم 1 دقیقه ساعت پارس جلوتر از ساعت کامپیوتر منه
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
من چندین ماهه که دارم دانلود انجم میدم مشکلی نبوده و فقط زمانی مشکل خودم که مثلا تا 6:59 و یا از ساعت 7 رد کرده باشه که از ترافیک من کم کرده باشه
من خودم تا 6:58 بیشتر دانلود نمیکنم و نمیزارم به 6:59 برسه و همیشه جز ترافیک رایگان محسوب شده
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
منم همین مشکل رو داشتم
کلی کار و بار رو سرم ریخته بود این وسط پارس انلاین هم برای ما تز میداد که باید بیای اینجا درخواست بدی
بلاخره بعد از 10 روز که سرویسم قطع شده بود رفتم یه زنه نشسته بود اونجا گفتم سرویسم رو میخوام بکنم 3 ماهه گفت باشه پول رو دادم دستی بهش و اومدم بیرون ( حتی یک فرم هم پر نکردم)
نمیدونم دیگه این چه کاریه خوب من این حرف رو که از پشت تلفن هم بهشون زدم ولی نمیدونم چرا باید حضوری میرفتم ، بیشتر این جریان ها بر میگرده به سیاستشون چون شما وقتی سرویس بالاتری داری مسلما هزینه بیشتری میدی و این به نفع شرکت هست ولی وقتی سرویس رو بخوای بیاری پایین هزینه کمتری میدی و این برای شرکت منفعتش کمتر میشه