روی pc به راحتی اجرا میشه ، از اینجا دانلودش کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی pc به راحتی اجرا میشه ، از اینجا دانلودش کردم :
نه برادر عزیز چرا باید ناراحت بشم.
ممنون از راهنماییت برادر...
نظرات دوستان همگي براي من محترم و به نظرم هر كسي نوعي نگاه سليقه اي به صدا داره
من نگفتم صداي z-5500 بهتر از دنونه چون اصلا قابل مقايسه نيست
دوستمون از ضعيف بودن اسپيكر ها گفتند گفتم كه اينطور نيست
اما من كه كارشناس صدا نيستم اما ريويو هاي متعددي از اين اسپيكر هست كه همگي مبني بر خوبيش بودن
شما با يك كارت صداي خوب و تنظيمات خوب ميتونيد به كيفيت و حجم صداي مطلوبي توي اين اسپيكر دست پيدا كنيد
پس چي شد ؟؟؟؟ مطلوووووووووووووووووووووو وب نه عالي بنا به هزينه اي كه ميپردازيد و نوع كاربردش
براي صداي عالي فراتر از اين حرف ها بايد خرج كرد
موفق باشيد![]()
حتماً فرمایش شما درسته ولی جامو و فوکال هم توی بعضی از رنج محصولات قابل مقایسه هستند مثل همون مدل هایی که عرض کردم. توی مقوله های اند جامو هیچ محصولی نداره یعنی توی رنج Focal Etopia و بالاترین مدل جامو سری Reference هست که با فوکال Electra مقایسه می شه.
این قضیه هم در مثلاً در مورد بنز و بی ام و صدق می کنه مثلاً بی ام و سری 5 با بنز کلاس E توی یه رده هستند ولی توی رده بنز SLR ، بی ام و هیچ محصولی نداره.
من در مورد مقايسه اين دو براند از آقاي برزين سوال پرسيدم و ايشون جواب دادن
من هم عرض کردم که توی بعضی محصولات قابل مقایسه اند و به گفته جناب برزین حتی ممکنه توی یه قیمت جامو صدای بهتری بده و ضمن اینکه من هم قبول دارم که فوکال برند های کلاس تریه. و کلاً توی محصولاتی کار می کنه که جامو تو اون زمینه اصلاً فعالیتی نداره مثل محصولات های اند.
Sama AT-200
شک نکن از لحاظ پلیر، عالیه.
در ضمن گیرندگی و کیفیت شبکه ها هم عالیه. کلا به قیمتش می ارزه. حدود 100 هزار تومن قیمتشه (فعلا بین 90 ت 100 هزار تومنه)
دوستان من یه سینمای d355 سامسونگ دارم که با کابل اپتیکال به تلویزیون وصل شده
وقتی یه فیلم mkv پخش میکنم که صداش ۵.۱کانالست.سیستم دالبی سینما اتوماتیک رو استریو تنظیم میشه. ولی مشکلی که دارم اینکه در این حالت از تمامی اسپیکرها صدا خارج میشه الی سرانده سمت چپ (عقبی سمت چپ).
اگه بگین شاید کابلش وصل نیست و اینا نه نیست. تو تظیمات سینما تست صدا رو که میزنم موردی نداره و کار میکنه. حتی فیلمای دی وی دی رو که با خوده سینما میزارم از اون صدا در میاد. اگر هم بگین که اشکالت از فیلمته اینم نمیشه با قاطعیت گفت. اخه همه فیلمام اینطورن. نمیشه که همه اینجور باشن
بنظرتون ایراد چیه؟حالا شما کلیپی دارین اسپیکر ها رو تست کنه؟
یه مشکل دیگه هم دارم. در این حالت صدایی که از تلویزیون تولید میشه از صدای سینما جلوتره(حدوده چند صدم ثانیه) این مشکل رو تو بخش تلویزیون هم گفتم. گفتن تو تنظیمات درست کن. اونجا هم رفتم فاصله رو بیشتر میکنه تا کمتر. مجبورم صدای تلویزیون رو ببندم تا فقط یه صدا باشه
این مشکل بخاطره چیه؟
Last edited by Alireza2S; 24-08-2012 at 23:23.
آقا من بعد از کلی پرس و جو در این تاپیک یه گیرنده ایکس ویژن 3100 برای کامپیوتر خریدم . تو پاساژ برای مغازه امتحان کردم نگرفت . تو خونه هم با آنتن هوایی امتحان کردم که کانالای 1 تا خبر رو اصلا نمیگیره ولی بقیه رو ( مثل ورزش ، نمایش ، و ... )میگیره با کیفیت خوب !!!!!
برای کانالهای 1 تا خبر چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)