تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 689 از 773 اولاول ... 189589639679685686687688689690691692693699739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,881 به 6,890 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه e_parshang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    there is only one world

پيش فرض

دور سامسونگ رو خط بکش فعلا اگه میخوای ال ای دی بگیری برو دنبال شارپ.سامسونگ چند وقته کیفیت محصولاتش رو پایین اورده.الجی هم متاسفانه تولیداتش مثل پارسال قوی نیست فعلا بهترین همون شارپه که گارانتی خوب و قدرتمند مادیران رو هم اگه بهش اضافه کنی میتونی یه خرید موفق داشته باشی.
    اگه پلاسما هم بگیری که پاناسونیک و فقط دو مدل vt30 و st30 پیشنهاد میشن.
    ضمنا گول تصویر هیچ تلویزیونی رو موقعی که تو فروشگاه هستن نخور اکثر اونها تصاویر با کیفیت اچ دی و بلوری رو تو مغازه ها پخش میکنن که با تصاویر توی خونه فاصله زیادی دارن.
    با توجه به گفته شما، منظور شما احتمالا سامسونگ های مونتاژ ایران نیست؟ یا در کل مشمول بر مدل های بی گارانتیش و ساخت مالزی هم میشه؟
    دور و بر پلاسما هم نیستم
    بالاخره اینطور نمیشه نتیجه گرفت که پنلی که فول اچ دی را بهتر نشون میده، قطعا توی پخش اس دی هم یهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با توجه به گفته شما، منظور شما احتمالا سامسونگ های مونتاژ ایران نیست؟ یا در کل مشمول بر مدل های بی گارانتیش و ساخت مالزی هم میشه؟
    دور و بر پلاسما هم نیستم
    بالاخره اینطور نمیشه نتیجه گرفت که پنلی که فول اچ دی را بهتر نشون میده، قطعا توی پخش اس دی هم یهتره؟
    من منظورم کل سامسونگهاست حالا یه چیز دیگه سونی هم امسال دو تا پنل مردونه از خودش در کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قیمت مناسبی داره حدود2/400 وپنل kdl-46hx925 که خیلی گرونه. اینها هم تی وی های خیلی خوبین بعلاوه مدلهای چهار رنگ شارپ.
    ضمنا کاملا برعکسه امکان داره یه تی وی که بخوبی اچ دی رو پخش میکنه از پس پخش اس دی به همون خوبی برنیادو شما رو ناامید کنه.
    البته بازم سلیقه ای هست همونطور که شما رفتی تو فروشگاه سامسونگ و از نزدیک تی وی هاشون رو دیدی و کار خوب قبل از خرید کردن هم همینه یه سر به نمایندگیهای شارپ و سونی هم بزن.
    ضمنا مدل شارپ هم که تاکیدم روش هست مدل LC40LE830M هست.
    اگرم میخوای از پخش اس دی اونها مطمئن بشی یه فلش usb که چند تا فیلم اس دی با کیفیت معمولی روشون ریختی با خودت ببر و از نمایندگی بخواه که توی تی وی مورد نظرت پخشش کنه.من بارها این کار رو کردم

3. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من منظورم کل سامسونگهاست حالا یه چیز دیگه سونی هم امسال دو تا پنل مردونه از خودش در کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قیمت مناسبی داره حدود2/400 وپنل kdl-46hx925 که خیلی گرونه. اینها هم تی وی های خیلی خوبین بعلاوه مدلهای چهار رنگ شارپ.
    ضمنا کاملا برعکسه امکان داره یه تی وی که بخوبی اچ دی رو پخش میکنه از پس پخش اس دی به همون خوبی برنیادو شما رو ناامید کنه.
    البته بازم سلیقه ای هست همونطور که شما رفتی تو فروشگاه سامسونگ و از نزدیک تی وی هاشون رو دیدی و کار خوب قبل از خرید کردن هم همینه یه سر به نمایندگیهای شارپ و سونی هم بزن.
    اگرم میخوای از پخش اس دی اونها مطمئن بشی یه فلش usb که چند تا فیلم اس دی با کیفیت معمولی روشون ریختی با خودت ببر و از نمایندگی بخواه که توی تی وی مورد نظرت پخشش کنه.من بارها این کار رو کردم

آره پیشنهاد خوبی دادی . من خودم ایمانم به شارپ وقتی زیاد شد که همین کار رو کردم .خداییش کواترونهای شارپ توی کیفیت تصویر بی نظیره و شارپ با این رنگ زردی که به مجموعه رنگاش اضافه کرده تصاویر زنده و خوبی ارائه داده. پنلشم که ژاپنیه و خوبه .

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------

یک سوال دیگه در راستای سوال بالا
    سامسونگ روی مدل 46 اینچ D7770 یک سینمای خانگی هدیه میدهد که حدودا 920 تومن قیمت دارد . اگه من هدیه را نخواهم مبلغ هدیه از قیمت کل کسر می شود ؟

آره بعضی از نمایندگیهاش اینکار رو برات میکنن

5. 2 کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها حداکثر تا ۲۵۰۰ یک تی وی پیشنهاد میدید؟

ممنون.

ببین یکی از دوستام مدل LC-46LB700M شارپ رو داره که محشره . گفت که 2550000 خریده و 46 اینچه و Full HD و دستگاه پخش Blu Ray رو هم داره و پانلشم ژاپنیه . به نظر من اگه میخوای تا 2500 هزینه کنی حتما" 46 بگیر و یه سری هم به لینک مشخصات این مدلی که گفتم بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما" کمکت میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام خواهشن یه راهنمایی بکنین خسته شدم از بس تحقیق کردم ! گیج شدم واقعا
    تا حداکثر 1.5 میلبون چی بگیرم ؟
    3d مهم نیست . smart مهم نیست ، حتی led مهم نیست !
    فقط اینکه 40 باشه گیرنده دیجیتال داشته باشه و کیفیت تصوبر تو کانالهای sd و hd خوب باشه
    ممنونم .
    دوست من اگه میخوای اینقدر هزینه کنی میتونی یه 46 بگیری مدل XVision 46"LED-Digital که هم full hd باشه و کیفیت تصویرش خوب باشه و هم گیرنده دیجیتال داره و قیمتشم 1400 تومنه 40 اینچ همین مدل هم قیمتش 990 تومنه.

داره خودمونی میشه e_parshang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    there is only one world

پيش فرض

این مدل و مدل هایی که پیشنهاد دادید 46 اینجش میره بالای 2.2، من میخوام حداکثر 1.8 هزینه کنم!

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

دوستان صاحب نظر!
    رفته بودم فروشگاه برای دیدن مدل های مختلف، 5 تا مدل سامسونگ گذاشته بود کنار هم : 5550,5950,6920,6940,6960 (که البته مدل های ب.ا.ن.ه. ایش میشه : 6000و6400و6600)، دو مدل اول از لحاظ کیفیت تصویر تفاوتی نداشتن فقط اینکه 5950 اسمارت بود 5550 نبود!
    اما وقتی از 5950 رفتیم به سمت 6920 تفاوت ها آغاز میشدند! کیفیت تصویر تفاوت قابل ملاحظه ای داشت( حتی از فروشنده خواستم که تنظیمات تصویر هر کدام را نشان بده که هر دو یکی بود)...فروشنده به صورت منطقی گفت و من هم با توجه به بودجم قانع شدم که سمت سونی نرم!(چون اگر میخوای مثلا کیفیت سری 6 را داشته باشی باید بری سراغ مدل NX,HX که در سایز 46 خیلی از بودجه من بیشتر میشه)...
    آیا D5550 تنها به خاطر Refresh rate پایینش جنگ را به D6000 باخته؟(دوستان اسمارت بودن و سه بعدی بودن برای من اصلا مهم نیستند...تنها کیفیت تصویر و سایه دار نشدن در حرکات سریع).
    اساتید! لطفا راهنمایی بفرمایید
    دوستان به این لینک هم یک نگاهی بندازند (من که جز رفرش ریت تفاون دیگری ندیدم) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان همچنان منتظر نظراتتون هستم

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

راستی یادم رفت دلار 1650 تومنی و بالا رفتن قیمت بقیه ارزهارو هم به ملت همیشه در صحنه تبریک بگم چون این آمریکای مستکبر با 1650 تومن کردن دلار ضربه شدیدی به اقتصاد خودش وارد کرد !!!! و البته بقیه کشورها هم همینطور مثل انگلیس .ژاپن .کره .چین .مالزی .سنگاپور .عربستان .افغانستان (با کمال تعجب مطلع شدم افغانی واحد پول افغانستان هم گرون شده) . کل کشورهای اتحادیه اروپا .برزیل و .... حالا حالاها باید کار کنه تا بتونن این ضربه سنگینی رو که به اقتصاد خودشون زدن جبران کنن!!!!!!

خلاصه آقایون خانوما هر چی میخواین بخرین بخرین دلار 1650 تومن شد و همینطوری لحظه ای داره میره بالا اگه الان نخرین بعدا عکسشم نمیتونین بخرین.
    Last edited by die my darling; 02-01-2012 at 14:18.

10. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببخشید همین الان که داشتم تبریک میگفتم رفتم دیدم دلار 1680 تومن شد واسه همین یه تبریک دیگه ام میگم.

12. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ببخشید همین الان که داشتم تبریک میگفتم رفتم دیدم دلار 1680 تومن شد واسه همین یه تبریک دیگه ام میگم.

تبریک ها رو ادامه بده دلار 1800تومان

14. 3 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این مدل و مدل هایی که پیشنهاد دادید 46 اینجش میره بالای 2.2، من میخوام حداکثر 1.8 هزینه کنم!

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

دوستان همچنان منتظر نظراتتون هستم

دوست عزیز با هزینه 1.600 تا 2.000میلیون شما مدل های 40اینچ شارپ میتونید انتخاب کنید
    اگه LCD LED میخوای شارپ و LG و فیلیپس که البته 2تای اول گارانتی مطمئنی در ایران دارن
    به آدرس های زیر سری بزن

16. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •