تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 689 از 1211 اولاول ... 1895896396796856866876886896906916926936997397891189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,881 به 6,890 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من که هنوز بازی دستم نرسیده ...
    راستی :: من یادمه تو pes 2007 بود فکر کنم که تو یه قسمت از بازی به نوعی بازیکنای هر تیمی رو که می خواستم کپیشون می کردم و به یه تیم دیگه هم میبردمشون بعد یه تیمی به نام منتخب میساختم.
    هر وقت با دوستام می خواستم بازی کنم با همین منتخب بازی می کردیم ...
    ولی از pes 2009 دیگه نمی شد این کارو کرد ( شایدم من بلد نبودم ) حالا نمی شه این کار رو کرد ...
    راه حلی بلد هستید ؟

2. این کاربر از mohsen-jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض Pes 2010 PESEdit.com 2010 Patch 0.6

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    این هم لینکش:
    کد:

4. 3 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sargeras's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Lordaeron

پيش فرض

سلام
    تک ضرب کار کردن تو این ورژن چقدر مزخرف شده!!!
    چند بار تا حالا جلو دروازه پاس عرضی دادم اونوقت بازیکن احمق به جای شوت تک ضرب میخواد اول توپ رو استپ کنه ، بعد شوت بزنه . راهی برای تک ضرب کار کردن هست؟

6. این کاربر از sargeras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خدا رو شکر مشکل ریسپانس بچه ها حل شد نمردیم یه کار مثبت انجام دادیم (کلی سیخ دادیم تا این فریم ریت رو مقصر پیدا کردیم )
    می شه توضیح بدید این مشکلی که شما حل کردین چطور بوده و حالا چطور شده ؟؟؟
    آخه من هنوز بازی دستم نرسیده !!

8. این کاربر از mohsen-jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rghanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقایون
    با نصب کیت سرور دو وتنظیم config.exe اون بازی 100 در 100 برگشت عجب با حاله........

اینطوری تنظیمش کنید و برید حالشو ببرید:
    کد:

10. این کاربر از rghanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    به نظرم
    response time یا همون زمان پاسخگویی بازیکنان در بازی خیلی کنده مخصوصا در حرکات پا به توپ که دیگه نوبره این کار حتما برای سخت تر شدن دریبل زدن صورت گرفته البته خیلی بهتر بود که کونامی مدافعین و طرز دفاع کردنشون رو سریعتر میکرد تا اینکه دریبلینگ رو بخواد کند کنه.
    نکته بعدی اینکه طرز پرس کردن حریف طوری که ادم ناخواسته بازی رو به لب خط طولی می بره من تا حالا اکثر گل هامو یا با شوت از راه دور زدم یا روی سانتر از جناحین و با دریبل و پاسکاری از وسط فاع نمیشه عبور کرد و حتما باید دفاع رو دور زد.

نظر شما چیه؟
    دقیقا" این همون مطلبی هست که من هم می خواستم بهش اشاره کنم

12. این کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقایون
    با نصب کیت سرور دو وتنظیم config.exe اون بازی 100 در 100 برگشت عجب با حاله........
    مثلا چه تغییراتی کرده؟

اینطوری تنظیمش کنید و برید حالشو ببرید:
    کد:
    میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟

14. این کاربر از pedramakaay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مساله زمان پاسخ دهی و آهنگ و سرعت بازی

من امروز متوجه موضوعی شدم .مساله زمان پاسخ دهی یا همون response time . این مساله در این بازی تحت شرایط خاصی ( که البته من تا الان علت دقیقشو پیدا نکردم ) تغییر میکنه . گیمر ها نه تنها در اینجا بلکه در تمام دنیا چند دسته میشن یک عده دوست دارن زمان پاسخ دهی در بازی به حداقل خودش برسه تا بتونن بازی سریع و پر گلی داشته باشن یک دسته دوست دارن زمان پاسخ دهی بصورت نرمال باشه و عده ای از جمله من دوست دارن زمان پاسخ دهی از حد نرمال و طبیعیه خودش بیشتر باشه هر دسته ای هم دلیل خودشو داره پس نمیشه گفت عده خاصی اشتباه میکنن .

دسته ای که من هم توش قرار دارم استدلالشون اینه که باید رقابتها به قدری سخت باشه که انگیزه برای بازی کردن وجود داشته باشه و اگه قرار باشه به راحتی همه تیمها در مقابل ما شکست بخورن و جام ها رو یکی یکی به راحتی تصاحب کنیم دیگه جذابیتی در بازی باقی نمیمونه . علاوه بر اینها اگر بازی اونقدر سخت باشه که ما در بعضی از بازیها مساوی کنیم و حتی شکست بخوریم میتونیم با تقویت نقاط ضعف تیم ( با جذب بازیکنان جدید ) و همینطور تغییر سیستم و تاکتیکهای تیمی و همچنین تمرکز بر روی تمرینات موثر هر بازیکن و بهینه کردن چیزهای دیگه مثل کادر فنی تیم و نکات ریز دیگه نتایج بهتری بگیریم . در اینصورت درگیر شدن در کارهایی که اشاره کردم واقعا جذابیت زیادی برای گیمر به همراه میاره و با مربی گری درست تیم و باشگاه میتونه کورس بسیار جذابی با تیمهای بزرگ لیگ داشته باشه .

من امروز متوجه شدم میشه زمان پاسخ دهی رو به حد دموی بازی رسوند و این امکان در نسخه نهایی بازی وجود داره فقط باید راهشو پیدا کرد . من دو روز پیش یک مستر لیگ راه انداختم و گزارشگر بازیو ایتالیایی انتخاب کردم جالبه بدونین که زمان پاسخ دهی دقیقا مثل نسخه دمو شده بود و من از هر سه بازی یک برد یک مساوی و یک باخت بدست میاوردم که نهایتا نیم فصل بازیها در رتبه دهم جدول قرار گرفتم بعد از اون گزارشگر بازیو به اسپانیایی تغییر دادم جالبه با این کار زمان پاسخ دهی بشدت کاهش پیدا کرد و سرعت بازی و سرعت حرکت توپ در شوتها و پاسها به حد زیادی افزایش پیدا کرد که با این تغییر من تمام حریفان رو یکی یکی شکست میدادم . جالبه هر بار که گزارشگر اسپانیایی رو انتخاب میکنم مجددا سرعت بازی زیاد میشه و زمان پاسخ دهی بشدت کم.

قدر مسلم این تغییر نمیتونه بخاطر گزارشگر بازی باشه اما مطمئنا این تغییر گزارشگر روی عاملی که سرعت بازی و زمان پاسخ دهی را تغییر میده اثر میذاره . فکر نمیکنم اینجا کسی گزارشگری به زبانهای دیگه رو دانلود کرده باشه اما لزومی به این کار نیست دوستان خودشون میتونن با سعی و خطا روی عامل این تغییر اثر بذارن جالبه بدونین بعضی از کاربران توی سایتهای دیگه ادعا میکنن با تیک زدن frame skip سرعت بازی کم میشه و عده ای دیگه دقیقا عکس این مساله رو تایید میکنن همین وضعیت در مورد رفرش ریت در حالت 60 و 75 هم وجود داره که عده ای ادعا میکنن سرعت بازی در حالت 60 زیاد میشه و عده ای خلاف این نظر رو دارن به هر حال مهم اینه که ما میدونیم ایجاد تغییر در ستینگ بازی روی عامل اصلی تغییر اثر میذاره . در ضمن من دقیقا نمیدونم که آیا فقط دو حالت کم و زیاد در زمان پاسخ دهی و سرعت بازی وجود داره و یا اینکه بین این دو حالت هم حالتهایی وجود داره . به هر حال برای من دو وضعیت وجود داره حالت ماکسیمم سرعت بازی و زمان پاسخ دهی و حالت مینیمم این دو . در حالتی که سرعت بازی زیاده حتی با تیمهای ضعیف تیمهای پر قدرت رو هم میتونم شکست میدم اما در حالتی که سرعت بازی کمه با تیمهای قوی در مقابل تیمهای ته جدول هم یا مساوی میکنم و یا شکست میخورم و بندرت پیش میاد از تیمی ببرم .

به هر حال این تجربه ای بود که بعد از ساعتها وقت گذاشتن بهش رسیدم و به نظرم رسید حاصل این تجربه رو با شما در میون بزارم .
    Last edited by 4039; 27-10-2009 at 12:30.

16. 14 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

مساله زمان پاسخ دهی و آهنگ و سرعت بازی

من امروز متوجه موضوعی شدم .مساله زمان پاسخ دهی یا همون response time . این مساله در این بازی تحت شرایط خاصی ( که البته من تا الان علت دقیقشو پیدا نکردم ) تغییر میکنه . گیمر ها نه تنها در اینجا بلکه در تمام دنیا چند دسته میشن یک عده دوست دارن زمان پاسخ دهی در بازی به حداقل خودش برسه تا بتونن بازی سریع و پر گلی داشته باشن یک دسته دوست دارن زمان پاسخ دهی بصورت نرمال باشه و عده ای از جمله من دوست دارن زمان پاسخ دهی از حد نرمال و طبیعیه خودش بیشتر باشه هر دسته ای هم دلیل خودشو داره پس نمیشه گفت عده خاصی اشتباه میکنن .

دسته ای که من هم توش قرار دارم استدلالشون اینه که باید رقابتها به قدری سخت باشه که انگیزه برای بازی کردن وجود داشته باشه و اگه قرار باشه به راحتی همه تیمها در مقابل ما شکست بخورن و جام ها رو یکی یکی به راحتی تصاحب کنیم دیگه جذابیتی در بازی باقی نمیمونه . علاوه بر اینها اگر بازی اونقدر سخت باشه که ما در بعضی از بازیها مساوی کنیم و حتی شکست بخوریم میتونیم با تقویت نقاط ضعف تیم ( با جذب بازیکنان جدید ) و همینطور تغییر سیستم و تاکتیکهای تیمی و همچنین تمرکز بر روی تمرینات موثر هر بازیکن و بهینه کردن چیزهای دیگه مثل کادر فنی تیم و نکات ریز دیگه نتایج بهتری بگیریم . در اینصورت درگیر شدن در کارهایی که اشاره کردم واقعا جذابیت زیادی برای گیمر به همراه میاره و با مربی گری درست تیم و باشگاه میتونه کورس بسیار جذابی با تیمهای بزرگ لیگ داشته باشه .

من امروز متوجه شدم میشه زمان پاسخ دهی رو به حد دموی بازی رسوند و این امکان در نسخه نهایی بازی وجود داره فقط باید راهشو پیدا کرد . من دو روز پیش یک مستر لیگ راه انداختم و گزارشگر بازیو ایتالیایی انتخاب کردم جالبه بدونین که زمان پاسخ دهی دقیقا مثل نسخه دمو شده بود و من از هر سه بازی یک برد یک مساوی و یک باخت بدست میاوردم که نهایتا نیم فصل بازیها در رتبه دهم جدول قرار گرفتم بعد از اون گزارشگر بازیو به اسپانیایی تغییر دادم جالبه با این کار زمان پاسخ دهی بشدت کاهش پیدا کرد و سرعت بازی و سرعت حرکت توپ در شوتها و پاسها به حد زیادی افزایش پیدا کرد که با این تغییر من تمام حریفان رو یکی یکی شکست میدادم . جالبه هر بار که گزارشگر اسپانیایی رو انتخاب میکنم مجددا سرعت بازی زیاد میشه و زمان پاسخ دهی بشدت کم.

قدر مسلم این تغییر نمیتونه بخاطر گزارشگر بازی باشه اما مطمئنا این تغییر گزارشگر روی عاملی که سرعت بازی و زمان پاسخ دهی را تغییر میده اثر میذاره . فکر نمیکنم اینجا کسی گزارشگری به زبانهای دیگه رو دانلود کرده باشه اما لزومی به این کار نیست دوستان خودشون میتونن با سعی و خطا روی عامل این تغییر اثر بذارن جالبه بدونین بعضی از کاربران توی سایتهای دیگه ادعا میکنن با تیک زدن frame skip سرعت بازی کم میشه و عده ای دیگه دقیقا عکس این مساله رو تایید میکنن همین وضعیت در مورد رفرش ریت در حالت 60 و 75 هم وجود داره که عده ای ادعا میکنن سرعت بازی در حالت 60 زیاد میشه و عده ای خلاف این نظر رو دارن به هر حال مهم اینه که ما میدونیم ایجاد تغییر در ستینگ بازی روی عامل اصلی تغییر اثر میذاره . در ضمن من دقیقا نمیدونم که آیا فقط دو حالت کم و زیاد در زمان پاسخ دهی و سرعت بازی وجود داره و یا اینکه بین این دو حالت هم حالتهایی وجود داره . به هر حال برای من دو وضعیت وجود داره حالت ماکسیمم سرعت بازی و زمان پاسخ دهی و حالت مینیمم این دو . در حالتی که سرعت بازی زیاده حتی با تیمهای ضعیف تیمهای پر قدرت رو هم میتونم شکست میدم اما در حالتی که سرعت بازی کمه با تیمهای قوی در مقابل تیمهای ته جدول هم یا مساوی میکنم و یا شکست میخورم و بندرت پیش میاد از تیمی ببرم .

به هر حال این تجربه ای بود که بعد از ساعتها وقت گذاشتن بهش رسیدم و به نظرم رسید حاصل این تجربه رو با شما در میون بزارم .
    خیلی جالبه حسین جان یعنی هر وقت گزارشگر ایتالیایی باشه سرعت کم میشه . واقعا عجیبه
    شاید بخاطره چیزه دیگه ای باشه .

18. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خیلی جالبه حسین جان یعنی هر وقت گزارشگر ایتالیایی باشه سرعت کم میشه . واقعا عجیبه
    شاید بخاطره چیزه دیگه ای باشه .
    آره دیگه بهادر جان به خاطر خود گزارشگر که نیست . این تغییری که من میدم روی عاملی که سرعت بازیو کم میکنه اثر میذاره نه اینکه خود گزارشگری عامل اصلی باشه . متوجه میشی چی میگم ؟
    به هر حال الان من واقعا بسختی میتونم گل بزنم .

20. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •