سلام
شما چه شرکتی را پیشنهاد میکنید ADSL بگیرم ؟؟ منطقه ما هیچ کدوم جا خالی ندارند فقط شهراد جای خالی داره . شهراد هم میگه 512 سرعت دانلودش 30-40 است و لحظه ای به 50-60 میرسد. به نظر شما از شهراد بگیرم ؟ کسی از شهراد گرفته بگه چطوره ؟
سلام
شما چه شرکتی را پیشنهاد میکنید ADSL بگیرم ؟؟ منطقه ما هیچ کدوم جا خالی ندارند فقط شهراد جای خالی داره . شهراد هم میگه 512 سرعت دانلودش 30-40 است و لحظه ای به 50-60 میرسد. به نظر شما از شهراد بگیرم ؟ کسی از شهراد گرفته بگه چطوره ؟
آیا با اینترنت جی پی آر اس که در گوشی موبایل میباشد
میتوان در کامپیوتر به اینترنت وصل شد؟
یعنی موبایل gprs را به کامپیوتر وصل کنیم و به اینترنت وصل شیم.
آیا همچین کاری تا به حال کسی کرده یا اصلا شدنیه؟
Last edited by firefox7; 18-08-2010 at 20:39.
بله میشه همچین کاری انجام داد.
چه جوری میشه؟
تو این کارو کردی؟
آیا کار خوبیه؟
Last edited by firefox7; 18-08-2010 at 22:24.
کاری نداره شما اینترنت را با گوشی فعال می کنید و وی زنید به کامپیوتر و نرم افزار گوشیتون رو نصب می کنید و با استفاده از اون وصل میشید به اینترنت .
من خودم از همراه اول نا محدود گرفتم اینکار را کردم .
من پیشنهاد نمیکنم چون گوشی پارازیت مینداره رو مانیتور و کیفیت مانیتورت رو خراب میکنه . من خودم اینکار را کردم و مانیتورم کیفیتش بد شد. ولی برای رفع این مشکل می تونید مودم GSM بخرید و اینترنت رو رو سیم کارت فعال کنید و سیم کارت را بزارید تو مودم gsm و بزنید به کامپیوتر برید تو اینترنت . مودم دیگ فکر نکنم پارازیت داشته باشه . قیمت مودم هم از 80 تومان هست تا 300-400 تومان . ولی ADSL یا وایمکس از همه چی بهتره .
چجوری میتونم پینگم رو پایین بیارم؟؟؟
آخه شنیدم میشه پینگ رو تغییر داد وپایین آورد...
سلام
من از شهراد سرویس حجمی گرفتم تو سایتش سرعتش رو از 128 تا 1024 نوشته و بیشتر وقتا زیر 256 نیست سرعت دانلودش هم 30 به بالاست من ازشون راضی بودم قطعی نداره پشتیبانیشون هم خیلی خوب. شهراد نمایندگیه سرویسشم از فن اوا و عصر اتقال داده میگیره که هر دو تاشون جزو 10 تا isp برتر هستن.
شبانش نیم بهاست
من خودم خواستم بگیرم زنگ ردم خودشون گفتن 512 سرعت دانلودش معمولی روی 30-40 است ؟ ماله شما هم همینطوره ؟؟ چون 512 باید با سرعت 60-65 دانلود کنه . من پرسیدم گفت اشتباه نوشتیم 1024 حداکثرش همون 512 است . شما کدام مرکز هستید ؟ کلاً پیشنهاد می کنید بگیرم ؟ پینگش چطوره ؟ اگه یک speedtest هم یزارید ممنون میشم. شبانش هم تا حجم 5 گیگ تو سایتش نوشته نیم بهاست ولی 10 گیگ به بالا تو سایتش زده رایگان
من از اینترنت پرسرعت پارس آنلاین استفاده میکنم سرعت سرویسم، 128 هستش
اما برخی مواقع سرعت دانلودش به 150 هم میرسه یعنی بالاتر از سرعت سرویس
قبل از این سرویس یه بار 512 رو خریدم، سرعت بارگذاری صفحات فرقی با 128 نداره
و سرعت دانلود هم حداکثر به 200 رسید در صورتیکه باید به 600 برسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)