تو منو ، روی Internet Connection Type کلیک کنید. شرمنده چون راهتما عکس نذاشته مجبوریم با عکس گذاشتن بریم جلو.
تو منو ، روی Internet Connection Type کلیک کنید. شرمنده چون راهتما عکس نذاشته مجبوریم با عکس گذاشتن بریم جلو.
راستش الان با دایال آپ وصلم و این صفحه Internet Connection Type رو نمیشه بازش کرد چیکار کننننننم؟؟؟؟هلپ می..
من نمیتونم به 192.168.1.1 وارد بشم
مودمم هم asus 602 هست
ایراد از کجا میتونه باشه؟؟؟؟
LAN
ip ای که روی کامپیوترت ست میکنی باید 192.168.1.10 باشه تا بتونی صفحه کانفیگ رو ببینی.
چه جوری باید این کار رو انجام بدم؟![]()
دوستان چیزی به نظرتون نمیرسه
سلام
من یه روتر وایرلس US-Robotic دارم،میخوام وصلش کنم به مودمم نمی تونم.اصلا وارد روتر نمی تونم بشم.تنظیمات بعدی اش هم بلد نیستم.کمک می کنید ؟ ممنون
1- مودم های DSL همه External هستن.
2-من قیمت Tp-link رو ندارم ولی از Asus دو مورد زیر بکارتون میآد (هرچند اصلا فرق نداره ، با اسم هرکدوم بیشتر حال می کنی همون رو بگیر !!! ).
- اگه Combo می خوای که یه USB داره و یه LAN میتونی Asus-am602 رو بگیری - حدود 45 ( هرچند پیشنهادم اینه که Combo نگیری. چون استفاده همزمان از دو پورتش سخته و واسه USB باید Driver رو هم نصب کنی.
- اگه خودم بخوام یه مودم غیر Wireless بگیرم ، قطعا Asus-am604 رو که 4 تا LAN داره انتخاب می کنم. ( باید حدود 55 باشه.)
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
سلام
میشه مدلش رو بگی تا Manual اش رو دانلود کنم؟
رو آیکون کارت شبکت کنار ساعت ککلیک کن و به ترتیب کارهای زیر رو بکن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر باز جواب نداد .
آی پی ها رو به 192.168.1.1 به 192.168.0.1
و 192.168.1.10 به 192.168.0.10 تغییر بده و توی اینتنرت اکسپلورر 192.168.0.1 رو بزن تا صفحه کانفیگ رو ببینی.
Last edited by sei_pm; 07-04-2010 at 06:38.
سلام دوستان
یه سوال داشتم که امیدوارم اینجا به جوابش برسی
به تازگی یه خط ADSL گرفتم و چون یه لپ تاپ دارم که وایرلس رو ساپورت میکنه مودم رو هم وایرلس گرفتم
حالا مشکلم اینه که نمیدونم چه طور از ویژگی وایر لس استفاده کنم وهمین الانش هم دارم از LAN استفاده میکنم
آیا وسیله جانبی دیگه ای هم لازمه؟
اینم اسم مودم
shuttle tech
wireless g adsl 2/2 router
adsl wireless 915 wm
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)