چطوری دوست من ؟
چطوری دوست من ؟
بر روي مانيتور هاي wide 19
75 هرتز نيست... فقط 60هرتز هست... cd كارت گرافيك نصب كردي?
/
روي دسكتاپ راست كليك كن برو به Propertis بعد Display Setting بعد Advance و بعد گزينه Monitor رو انتخاب كن و هرتز مانيتور رو بذار روي 75 بازي PES 2009 روي هر رزوليشني براي 75 هرتز هست و نميشه اون رو از بازي تغيير داد حتما بايد مانيتور رو 75 هرتز باشه
داره عزيز مثه اينكه مانيتور من 19 ايچ وايد هست ها CD كارت گرافيك كيلو چنده آخرين ورژن درايور Nvidia رو نصب كردم حسابي دارم عشق و حال مي كنم
اول سوالم اینه که این کلمه دمو چیه که تو تیتر هست؟منظورش اینه که نسخه 3 هنوز کامل نشده؟
ثانیا سرور GamingAccess که هر وقت من رفتم اشغال بود لینک رپید هم نداره فقط FileFront
ساكر مستر ليگش جرا اين طوريه!! تيم هاي دسته 2مياد...من منچستر ورداشتم...با تيم هاي عجيب و غريب بازي ميكنم... مگه نبايد تيم هاي ليگ انگليسي باشه/
میتونی خودت ترکیب تیم ها توی لیگ رو بچینی. یعنی از همون اول که میری تو ی مستر لیگ می تونی بری دسته یک و تیم های لیگ رو خودت انتخاب کنی.
بعدش هم این که می گی تیمه ای عجیب و غریب احتمالا تیم های لیسانس نشدهاند.
باید یه فصل رو تو دسته یک بگذرونی بعد وارد دسته یک بشی من یه سری اسم بازیکن می دم که پس از چند سال قدرتاشون بسیار پیشرفت می کنه
دربازه بان:diego مدافع:raul albiol-taiwo-bianchi-nilgarna هافبک:montolivo-arda turan-lucas-hamsik-bonnet
مهاجم:bojan krkic-gouffran-m.zarate
در مورد دمو نمیدونم...ولی حجم فایل بالاست
من که با سرور gamingaccess مشکلی ندارم
برای فایل فرونت هم از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کن
سلام دوستان من فیس چند تا بازیکن ایرانی رو دانلود کردم حالا موندم چطوری این فیس هارو وارد بازی کنم
ممنون میشم کمکم کنید
بوسیله برنامه game graphic studio میتونی فیس ها رو وارد کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)