"ویوا" هست. آخرین باری هم که من گرفتمش 3 هزار تومان بود و پر از تبلیغات. اگه قصدتون فقط قویت زبان هستش مجلههای حرفهای تر بگیرید به نظرم بهتره، حتی اگه قدیمیهاشون رو بگیرید.
"ویوا" هست. آخرین باری هم که من گرفتمش 3 هزار تومان بود و پر از تبلیغات. اگه قصدتون فقط قویت زبان هستش مجلههای حرفهای تر بگیرید به نظرم بهتره، حتی اگه قدیمیهاشون رو بگیرید.
یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم داریم...
سلام دوستان
من یک چند وقتی مطالعه مداوم خودم رو قطع کردم - الان که برگشتم و برنامه های رادیویی مورد علاقه ام رو پی میگیرم برای تقویت لیسنینگ ، این فایل برام خیلی مشکل شده فهمش . قسمتی ازش رو بریدم آپلود کردم ، خواستم ببینم دوستان با فهم کلی این فایل صدا مشکل ندارند .
ابتداش که مهمون رو معرفی میکنه کاملا متوجه میشم ، حتی لغت به لغت
ولی وقتی مهمان صحبت میکنه ، و اولین سوال ازش پرسیده میشه ، 70 درصد حرف هاش رو متوجه میشم اما نمیتونم تو دفترم یه صورت کلی چکیده ای از صحبت هاش بنویسم ، خواستم ببینم این فایل برای دوستان هم همینطور هست ؟
متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.اگه میشه به این سوالای ما هم جواب بدین.ثواب داره (ترجمه ی این چند تا متن و می خوام)
it could come to a ......... halt real quick, Thaxton said
1) scratch 2)screech 3)from 4)screeching
as of now we haven't include oil into any of our ......... language, and that's not something that I've heard is happening.that kind of misperception worries residents and officials in areas that aren't being hit hard by the oil and even those in some that are.
1) covers 2)cover 3)coverage 4)covered
متن هم درباره الودگی نفتی هست.(اگه زیاد شد ببخشید)
درود.
مباحث ترجمه فقط در تاپیک پایین
>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<<
باسپاس./.
سلام
میشه مجلات انگلیسی که توایران چاپ میشه رو معرفی کنین؟
البته به غیر ازviva,teenager
سلام
کسی فایل های صوتی New Headway 4th edition رو داره؟
مرسی
سلام برای گرامر چی خوبه بخونم؟
سوالت خیلی کلیه... سطح زبانت چقدره؟
معمولا همون English Grammar in Use رو میخونن...
جلد آبیش سطح متوسط و جلد سبزش سطح بالا...
نبود کسی جواب بده، خیلی فوری لازمه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)