تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 689 از 1135 اولاول ... 189589639679685686687688689690691692693699739789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,881 به 6,890 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا محمد حتما براي درآوردن و جا زدن پولي ، كار رو به تراشكار بسپاريد، من براي اطمينان بيشتر از دوستم سوال كردم و اونهم همين را گفت.
    البته ممكنه مه با پولي كش و گرم كردن بشه درآورد اما به ريسك كار نميارزه و ممكنه بازهم بشكنه.
    آقا محسن من فكر كنم اون قطعه كه پيدا كرديد، دريچه هواي بيرون باشه كه توي اكثر ماشينها و منجمله بيوك و نوا و كامارو و..در همون بخش نصب شده.
    اگر يك عكس ازش بگذاريد بهتره.

2. 10 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان سلام لطفا از دوستان تهرانی میخوام راهنماییم کنند من هفتهه پیش با نوا تهران بودم که متاسفانه یاتاقان زد ومجبور شدم همونجا بذارمش تعمیرگاه آدرس گرفتم بهم گفتند ببرش پیش آقای برغمدی خیابان ابوذر پل دوم کسی میشناسدش کارش چطوره ؟خودش چه جور آدمیه انصاف؟

4. 2 کاربر از سابربن بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان سلام لطفا از دوستان تهرانی میخوام راهنماییم کنند من هفتهه پیش با نوا تهران بودم که متاسفانه یاتاقان زد ومجبور شدم همونجا بذارمش تعمیرگاه آدرس گرفتم بهم گفتند ببرش پیش آقای برغمدی خیابان ابوذر پل دوم کسی میشناسدش کارش چطوره ؟خودش چه جور آدمیه انصاف؟
    یکبار بهش سر زدم ولی کاری اونجا نکردم.
    از شکل برخورد و مغازه و شاگردهاش اصلا خوشم نیومد.خلاصه به نظر من اصلا قابل اعتماد نبود.

دنبال یک نفر دیگه باشید بهتره.

6. 8 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود و دو صد بدرود.
    امروز فرصتی دست داد تا برم داخل کاپوت کانتی رو بگردم بلکه سوییچی پیدا کنم که مربوط به مبحث مورد نظر باشه.اما چیزی یافت نشد.
    اما دو نکته پیدا کردم.سه رشته سیم توی سیم کشی در همون محدوده شیر برقی پیدا کردم که دو تاش مثبت بودند و یکی منفی که حدس میزنم اینا برای همون شیر برقی استفاده میشدند و الان بلاتکلیف سرگردان هستند.که جای شکرش باقیه.
    نکته بعدی در مورد اون قطعه شماره 13 هست که شما فرمودید همون وکیوم گیربکس هست. که تووی دیاگرام دو تا خروجی داره که یکی میره توی اینتک منیفولد و یکی دیگه میره سمت LOOP .منم امروز رفتم زیر ماشین اما دیدم وکیوم گیربکس یک خروجی بیشتر نداره که همون خروجی هم با یه لوله فلزی میاد سمت اینتک و از مکش موتور برای تعویض دنده استفاده میکنه.خروجی دومی مشاهده نشده که بخواد بره بسمت LOOP.
    حالا داستان چیه من حیرونم.

آقا محسن من فكر كنم اون قطعه كه پيدا كرديد، دريچه هواي بيرون باشه كه توي اكثر ماشينها و منجمله بيوك و نوا و كامارو و..در همون بخش نصب شده.
    اگر يك عكس ازش بگذاريد بهتره.
    اینم عکس همون چیزی که گفتم.امیدوارم واضح باشه چون در دسترس نبود نمیشد بهتر عکس گرفت.

حالا کار این قطعه چیه من اطلاعی ندارم و علی اقا باید زحمت بکشند توضیح بدند تا ما هم یاد بگیریم.لام به ذکر هست شیلنگ وکیومش هم همینطوری ول بود.
    Last edited by diyukis; 30-09-2013 at 17:45.

8. 8 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.........................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 18:34.

10. 8 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    اتفاقا براي من هم جاي سوال بود كه چرا اون وكيوم دوتا لوله اتصال داره؟ اما فكر كردم شايد به دليل استانداردهاي بالاتر ساخت لينكلن و اينكه مدل لوكس و گرانقيمتي هست( نسبت به خودروهاي ساده تر نوا و بيوك اسكاي لارك) احتمالا گيربكس مدرنتر با كارايي بيشتر هم داشته باشه مضاف بر اينكه سيستم ساسات اونهم پيچيده تر از نمونه هاي ساده روي نوا است.
    اما شايد اين احتمال هم وجود داشته باشه كه طي سالها كاركرد و خراب شدن وكيوم اصلي، به دليل پيدا نشدن قطعه اون، از نمونه معمولي تك لوله استفاده شده و بخاطر همين بخشي از ساسات هم از كار افتاده.
    بايد دنبال نقشه كامل مدل لينكلن خودتون باشد كه دقيقا مربوط به همان سال ساخت باشه ، شايد بشه اطلاعات بهتري پيدا كرد.

در مورد سوئيچ حرارتي برقي هواي توي ستون شماره 9، توي نقشه چيزي كه ديده ميشه دوتا سيم وصل شده كه يكي مثبت هست كه به شير برقي وصل ميشه و دومي هم مثبت ورودي است كه بايد ببينين برق اون از كجا تامين ميشه؟ ( روي نقشه كنار قطعه و سيم ورودي مثبت چيزي نوشته شده اما با درشت نمايي وضوح كم شده و قابل خواندن نيست)
    بنابراين ميشه نتيجه گرفت كه اين درواقع همانطور كه گفته شده با تغيير دما، جريان برق را قطع و وصل ميكنه و برق براي شير برقي هواي شماره 5 وصل يا قطع ميشه.

قطعه اي هم كه تصوير گذاشتيد، دقيقا وكيوم باز و بسته كردن دريچه هواي ورودي بيرون است كه توي اكثر آمريكاييها در همين قسمت سوار ميشه.
    لوله اون هم ممكنه با اتصال رابط و يا مستقيما به مدولاتور تنظيم دريچه ها كه درست پشت دكمه هاي تنظيم دريچه هاي كولر و بخاري قرار داره وصل ميشه و مثل يك ترمينال براي تقسيم مكش هوا و باز و بسته كردن دريچه ها استفده ميشه.
    پشت اون مدولاتور را بايد نگاه كنين و ببينين چندتا لوله اتصال بدون وجود شلنگ هوا هست و ايا دريچه هاي ديگه كار ميكنن؟ و اگر نه چرا؟
    كلا پروسه اي هست كه بايد با حوصله و آرام به پيش بريد.، اما بعضيها راه ساده تر را انتخاب كرده و اين دريچه را ميبندن و ديگه خودشون رو از راه انداختن اون راحت ميكنن( كه البته تا حدي هم بد نيست چون ورودي هواي بيرون هميشه مشكلاتي در خنك كنندگي و كارايي كولر در تابستان و گرم كردن اتاق در زمستان درست ميكنه)

12. 10 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

................................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 18:35.

14. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود دوستان.
    به نظرتان این خبر چه تاثیری مثبت یا منفی بر روی ماشین های آمریکایی قدیمی خواهد گذاشت؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

میخواستم از تمام کاربرهایی که اینجا فعالیت میکنن و اطلاعات ارزشمندشون رو در اختیار دوستان میزارن کمال تشکر رو داشته باشم

من از کوچیکی عاشق ماشین و مخصوصا امریکایی بودم ولی از بد روزگار وضع اقتصادی ما بد و بدتر شد تا جایی که الان 31 سالمه ولی هنوز نتونستم ماشین امریکایی بخرم الان اخرین تلاشها رو دارم انجام میدم که حداقل یه شورلت نوا بخرم
    عشقم کامارو هست باور کنید کامارو قدیمی میبینم چشمام پر اشک میشه میترسم بمیرم به عشقم نرسم دعا کنید برام در اخر یه شعر زیبا برا همه امریکایی دوستان میزارم :

خدایا چنان کن سرانجام کار........تو خشنود باشی و ما آمریکایی سوار

17. 5 کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خلاصه به همین دلیل بود که یکبار درامهای گیربکس (همان کاسه های دنده 1 و 2 و 3) رو بیرون گیربکس روی هم سوار کردم و میزان خلاصی صفحات بزرگ رو سنجیدم و دیدم قشنگ 6-7 میل لقی داره و پیستون دنده ا که بر روی اویل پمپ سواره اصلا نمیتونه به خوبی صفحات این دنده رو با این همه لقی به هم بچسبونه.

خلاصه به راحتی به دنده 1 یک صفحه فلزی و یک صفحه فیبری اضافه شد.البته به جاش یه صفحه فنری رو حذف کردم.لقی به مقدار اساندارد رسید.
    در مورد درامهای دنده 2 و 3 هم راهی به جز تراشکاری وجود نداشت و به همین دلیل دیروز اونها رو به همراه متعلقات بردم تراشکاری و با بیش از 10 مرتبه تکرار تراش اونها رو به حد مناسب رسوندم.به هر کدام هم یک دیسک فلزی و یک صفحه اضافه شد.
    سلام واقعا خوشحالم که داره کارها انجام میشه.یه چند وقتیه که خبری ازتون نیست.کم به اینجا سر میزنید.یه سوال برام پیش اومده که اگر جواب بدید ممنون میشم.
    اون صفحه فنری رو میگید کدوم هست که شما از گیربکس کم کردید؟اگر عکس بذارید خیلی ممنون میشم
    ممنون

19. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •