یهتر نیست کلوپ ها را مشاهده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یهتر نیست کلوپ ها را مشاهده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام. من این سری FW سونی رو با دقت بیشتر نگاه کردم دیدم واقعا خیلی خفنتر از Dell ـه!!
میشه بگید مزایا و معایب این سری چیه؟ و اینکه چند کانفیگ معرفی کنید.
1-قیمت نهایتا یک میلیون
2-قیمت 1,100,000 - 1,150,000
مدل های ساخت آمریکا با بقیه چه فرقی دارن؟
کیفیت صفحهشون در مقابل مثلا Dell Inspiron 1525 چطوره؟ در مقابل Dell Studio 1537 LED چطوره؟
از لحاظ دوام و پایداری بخصوص در مورد سیستم خنک کنندگی و پایداری در روشن بودن طولانی مدت ، دربرابر Dell چطور هستن؟
معایب سونی در رنج قیمت پایین ، نداشتن کیفیت عالی مونتاژ و باتری خوب ، نویز زیاد , نداشتم گرافیک قوی (اینتل 4500 ضعیف هست) و همچنین نداشتن ساپورت نرم افزاری برای XP
مدلهاس ژاپن بهترین هستند و بعد آمریکا و در آخر هم چین ... از لحاظ کیفیت و عمر سیستم و کیفیت مونتاژ قطعات و سرویس های رایگان بی مصرف !
کیفیت سونی کلا فوق العاده است و بهتر از هر لپ تاپ دیگری هست ... بخصوص full HD ها. LED مصرف کمتری داره اما به نظرم از لحاظ واقعی بودن رنگ ها به پای Xbrite+ نمی رسد
از لحاظ دوام سونی تاپ تره بجز سری XPS M1640 و 1530 دل و عمر سونی بیشتره ، باتری دل قوی تره
دقیقا منظورتون چیه؟همچنین نداشتن ساپورت نرم افزاری برای XP
این سری هم شامل کیفیت مونتاژ پایین میشه؟سری FW
زیاد یا خیلی زیاد؟ در مقایسه با Dell Inspiron 15 چطوره؟نویز زیاد
نظرتون در مورد Dell Inspiron 1545 چیه
یعنی روی سونی نمی تونی از امکاناتش خوب استفاده کنی ... درایورهاش که به سختی پیدا می شوند و ابزارهای کنترلی سیستم مثلا مدیریت باتری و فانکشن ها رو نداری !دقیقا منظورتون چیه؟
سعی شده خوب کار بشه اما خوب اگر بتونی امریکاییی بخری بهترهاین سری هم شامل کیفیت مونتاژ پایین میشه؟
هارد موقع کار کمی خر خر میکنه ... یکم زیاد ... البته میگم بستگی به کیفیت داره اما مشاهده شدهزیاد یا خیلی زیاد؟ در مقایسه با dell inspiron 15 چطوره؟
نظرتون در مورد dell inspiron 1545 چیه
در مورد دل فعلا نظری ندارم برای امروز
موفق باشید
سلام خسته نباشید میگم به همه دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم دوستان نظر بدن
فرض کنید من یک لپ تاپ میخوام که فقط باهاش فیلم ببینم و کیفیت صفحه نمایش خیلی واسم مهمه. لطفا برندهای زیر رو به ترتیب کیفیت صفحه نمایش بچینین (احتمالا اولیش سونیه):
سونی
دل
توشیبا
اچ پی
ایسر
ایسوس
و...
Last edited by eshghek750; 12-04-2009 at 02:23.
سلام
البته نمیشه برند رو با برند مقایسه کرد و علمی نیست ولی در کل باید گفت :
بدون شک سونی بهترین کیفیت رو در صفحه نمایش و میزان bright داره
سونی
دل
اچ پی
توشیبا
ایسوس
ایسر
قربانت . علی
Last edited by ravani_13; 12-04-2009 at 04:10.
سلام.
می خواستم بدونم لپ تاپ های برند gategay از نظر کیفیت در چه سطحی هستند.
Registered User عزیز نظر شما در مورد این لپ تاپ مثبت بود. اگه من با همین مشخصات بخوام بگیرم با این تفاوت که CPU بهتری داشته باشه (1066و 45nm) چقدر باید هزینه کنم. اصلا با چنین مشخصاتی میشه پیدا کرد. هارد یا گرافیک نمی خوام زیاد بالا باشه.
قیمت سیستم بالا 750 هزاره.
سلام به همه اساتيد
خواستم ببينم تا سقف 1/900 الان بهترين لپ تاپي رو ميشه گرفت چي هست
برا كاراي گرافيكي ميخوام ترجيحا هم اچ پي باشه چون در حال حاضر يه 1199ee دارم كه واقعا عاليه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)