تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 689 از 905 اولاول ... 189589639679685686687688689690691692693699739789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,881 به 6,890 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بلی ماشین نو هست کمی بگذره بیشتر می شه یا نمی شه راجع به اون صحبت کرد سرویس اولیه حتمن ببرید و حتمن روغن و واسکازین گیرباکس رو عوض کنید چه بهتر که خودتان انتخاب کنید
    و بعد از 6 ماه فیلر گیری کنید
    دوست من 150 تا با پراید اونم توی این هوا و این جاده
    ممنون
    سرویس اولیه حتمآ میبرم و زیر کاپوت نوشته اگر مناطق گرمسیر هستید روغن 20w50 که من چون نزدیک خوزستانم و همیشه گرمه باید همینو بریزم ؟
    خوشبختانه گیربکسش خوبه دنده ها نرم تعویض میشن و مشکلی نداره راجع به فیلر گیری والا زیر کاپوت نوشته این موتور نیاز به فیلرگیری ندارد و به صورت خودکار هیدرولیکی انجام میشه فکر کنم یه همچین چیزی دیدم.
    نه همینجوری می خواستم ببینم چقدر راه میره وگرنه در حالت عادی بیشتر از 90 تا باهاش نمیرم اونم با اون لاستیکای کویر تایر ایرانی فقط برام جالب بود دقیقآ رو 150 می ایسته بالاتر نمیره در حالی که قبلآ یه صبا مدل 88 داشتم 180 رو پر می کرد
    Last edited by H.Operator; 28-08-2015 at 15:13.

2. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سرویس اولیه حتمآ میبرم و زیر کاپوت نوشته اگر مناطق گرمسیر هستید روغن 20w50 که من چون نزدیک خوزستانم و همیشه گرمه باید همینو بریزم ؟
    خوشبختانه گیربکسش خوبه دنده ها نرم تعویض میشن و مشکلی نداره راجع به فیلر گیری والا زیر کاپوت نوشته این موتور نیاز به فیلرگیری ندارد و به صورت خودکار هیدرولیکی انجام میشه فکر کنم یه همچین چیزی دیدم.
    نه همینجوری می خواستم ببینم چقدر راه میره وگرنه در حالت عادی بیشتر از 90 تا باهاش نمیرم اونم با اون لاستیکای کویر تایر ایرانی فقط برام جالب بود دقیقآ رو 150 می ایسته بالاتر نمیره در حالی که قبلآ یه صبا مدل 88 داشتم 180 رو پر می کرد[/QUOTE]

سلام داداش جدیدا میگن به درد نمیخورن نه گیربکس نه موتور نه همه وسایل همش چینی هست داداش دیشب ویا پریشبم تو اخبار 20و 30 گفت که کلا کاشکی خط تولید پراید رو بدن چین برامون ماشین تولید کنه من الان یه صبا هیدرولیک 87 دارم عالیه 20 نفس درحد مازراتی جدیدا رو وللش
    در ضمن هیچ وقت 150 تا نرو من بالاترین سرعتی که باهاش رفتم 135 الی 140 بود اونم تو جاده سمنان بود چون بنزین نداشتم پرشتاب میرفتم برسم به یه پمپ بنزینی.یا علی
    .

4. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درود
    ماشین من 405 slx
    نور چراغش خیلی کمه و ظاهرا توی این مدل همه گرفتارش هستن.
    بردم نمایندگی گفت بهترین کار اینه که کلا چراغها رو عوض کنی و 405 معمولی ببندی ... قیمتشم جفتش 80000 گفت میشه.
    حالا به نظر شما همین کارو بکنم یا راه دیگه و ارزونتری سراغ دارید.
    ماشین گارانتی داره.
    سلام شما کاری کردین؟ با همین هزینه میشه مه شکن ها رو زنون کرد که چند برابر نور داره و گیر نمیدن
    متاسفانه این مدل بخاطر محافظی که استفاده شده و شیشه غیر اصولی هم نورش ضعیفه و هم بد پخش میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون
    نه همینجوری می خواستم ببینم چقدر راه میره وگرنه در حالت عادی بیشتر از 90 تا باهاش نمیرم اونم با اون لاستیکای کویر تایر ایرانی فقط برام جالب بود دقیقآ رو 150 می ایسته بالاتر نمیره در حالی که قبلآ یه صبا مدل 88 داشتم 180 رو پر می کرد
    یورو 4 هستید و حتما باید روغن 10-40 بریزید . با کیفیت SJ
    روغن های جدید سایپا چه گیربکس و چه روغن موتور رو چند وقت هست شرکت پارس میزنه و کیفیت خوبی داره
    من روغن گیبرکس 2.5 از سایپا گرفتم 75-80 با قیمت 26 تومن ، دیسک و صفحه هم عوض کرده بودم، چند روز اول که گذشت. الان شده دنده ها دنبه هستند.
    حداقل هزینه ، و کارایی خوب.

7. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان میخوام آب رادیاتور ماشینم رو تخلیه کنم و ضد یخ بریزم.رادیاتور شیر تخلیه نداره و شنیدم میگن باید بستها لوله ها را باز کنی تا آب تخلیه بشه.
    آیا بعد از تخلیه و ریختن آب و ضد یخ، باید هوا گیری هم بکنم؟ چجوری؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام داداش جدیدا میگن به درد نمیخورن نه گیربکس نه موتور نه همه وسایل همش چینی هست داداش دیشب ویا پریشبم تو اخبار 20و 30 گفت که کلا کاشکی خط تولید پراید رو بدن چین برامون ماشین تولید کنه من الان یه صبا هیدرولیک 87 دارم عالیه 20 نفس درحد مازراتی جدیدا رو وللش
    در ضمن هیچ وقت 150 تا نرو من بالاترین سرعتی که باهاش رفتم 135 الی 140 بود اونم تو جاده سمنان بود چون بنزین نداشتم پرشتاب میرفتم برسم به یه پمپ بنزینی.یا علی
    .
    درود
    والا چی بگم رفت تو پاچمون منم اهل عوض کردن ماشین زیاد نیستم باهاش میسازم
    اون صبا 88 واقعآ عالی بود خیلی ازش راضی بودم حیف پول لازم شدم فروختمش البته اینم بد نیست فقط تاپ اسپیدش کمه که نمی دونم شاید واسه خشک بودن ماشینه خودمم زیاد اهل سرعت نیستم گفتم ببینم سایپا چه گلی به سر ماشین زده که دیدم به به ترکونده
    یورو 4 هستید و حتما باید روغن 10-40 بریزید . با کیفیت SJ
    روغن های جدید سایپا چه گیربکس و چه روغن موتور رو چند وقت هست شرکت پارس میزنه و کیفیت خوبی داره
    من روغن گیبرکس 2.5 از سایپا گرفتم 75-80 با قیمت 26 تومن ، دیسک و صفحه هم عوض کرده بودم، چند روز اول که گذشت. الان شده دنده ها دنبه هستند.
    حداقل هزینه ، و کارایی خوب.
    ای بابا پس چرا اونو زیر کاپوت نوشتن مردم رو به اشتباه میندازن
    ممنون بابت کمکت.

دوستان برای چراغ جلوها فیلیپس اصلی انداختم که پک جفتش در میاد طرفای 60 تومن همون 55 وات هستن ولی زمین تا آسمون با فابریکی خودش فرق می کنه هم سفید تره هم پر نور تر تا جایی که پدرم وقتی دید رفت برا سمند سورنش خرید و نصب کرد اونم واقعآ نورش عالی شد
    این مدله :

دقیقآ هم مثل این عکسه :

داره خودمونی میشه hamedre81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکل شما دوست ن از سیلندر و یا بازویی هاست که نمی ذاره درست لنت جای خودش حرکت کنه حالا یا درست نصبنده و یا لنت جای خودش نیست و یا خراب شده وقتی جام کرده ممکنه صدمه رسونده باشه
    این رو جدی بگیرید که خطرش خیلی زیاده و سریع به دادش برسید
    سلام
    ممنون از پاستخون

حالا که لنت های سابیده شده لنت کامل با دیسک درگیر میشه و ترمز هم خوبه
    اما حدود یک سانت از دیسک نزدیک به مرکز حالت ناهمواری داره که با دست کشیدن راحت مشخص میشه
    آیا این مشکل خطرناکه ؟باید چی کارش بکنم ؟
    Last edited by hamedre81; 28-08-2015 at 20:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز شما مگر 111 ندارید که مدل 94 هست ؟؟ درسته؟
    خوب این یورو 4 هست
    برای یورو 4 باید حتما روغن 10-40 با کیفیت SJ بریزید. که به نظر من روغن خود سایپا محصول شرکت نفت پارس هست، هم با کیفیت هست هم قیمت مناسب.
    روغن گیربکس هم مال نفت پارس هست. اونم روغن خوب و با کیفیت.
    گول روغن های خارجی و ایرانی های گران قیمت رو نخورید.

برای X100 یورو 2 باید روغن 20-50 SJ ریخت
    برای پراید های معمولی 20-50 SG

12. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عزیز شما مگر 111 ندارید که مدل 94 هست ؟؟ درسته؟
    خوب این یورو 4 هست
    برای یورو 4 باید حتما روغن 10-40 با کیفیت SJ بریزید. که به نظر من روغن خود سایپا محصول شرکت نفت پارس هست، هم با کیفیت هست هم قیمت مناسب.
    روغن گیربکس هم مال نفت پارس هست. اونم روغن خوب و با کیفیت.
    گول روغن های خارجی و ایرانی های گران قیمت رو نخورید.

برای X100 یورو 2 باید روغن 20-50 SJ ریخت
    برای پراید های معمولی 20-50 SG
    ممنون پس واقعآ آزار دارن چون زیر کاپوت ماشین چسبوندن خودشون

توی روغن ها هم فقط پارس و ایرانول رو قبول دارم و خارجیا رو اصلآ بهشون اعتماد ندارم بیشترشون تقلبین.
    Last edited by H.Operator; 29-08-2015 at 00:37.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا من تا اونجایی که دیدم و شنیدم ، یورو 4 رو 10-40 میریزن.

15. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •