سلام .واقعا ازت ممنونم.یکی دو هفته بود مسنجرم مشکل داشت و باز نمیشد.شاید صدتا سایت رفتم اما هیچ کدوم کمکی نتونستن بکنن. مشکلم کاملا حل شد.بازم از زحمت و اطلاع رسانی دقیقت متشکرم.![]()
سلام .واقعا ازت ممنونم.یکی دو هفته بود مسنجرم مشکل داشت و باز نمیشد.شاید صدتا سایت رفتم اما هیچ کدوم کمکی نتونستن بکنن. مشکلم کاملا حل شد.بازم از زحمت و اطلاع رسانی دقیقت متشکرم.![]()
یه مشکل دیگه هم دارم شاید بتونید کمکم کنید!! یکی از آیدی هام وارد چت روم نمیشه. با بقیه اش مشکل ندارم. لطفا راهنماییم کنید.متشکرم!!!![]()
سلام
احیانا از ف ی ل ت ر شکن استفاده نمیکنین!؟
موقعی که این مشکل رو داشتین برین به اینترنت اکسپلورر و از Tools>Internet Option و از تب کانکشن تو قسمت LAN settings ببینین که هیچ کدوم تیک نداشته باشه
همین کار رو برای کانکشن های موجود تو لیست بالاش هم انجام بدین
اگرم ie نیستین از کنترل پنل و network and sharing center و برداشتن تیک های چک باکسایه تنظیمات پروکسیlan
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من چند وقت پیش یه آف لاین از یکی از ادلیستام دریافت کردم و هرچقدر بهش گفتم گفت من ندادم و کسی هم هست که بهش اعتماد دارم.
میخواستم ببینم همچین چیزی ممکنه که مثلا قاطی بشه و پی ام یه نفر دیگه با آی دی یکی دیگه بیاد؟
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین چون خیلی ضروریه.
سلام دوستان
من قبلا از نسخه 10 یاهو مسنجر استفاده میکردم ، خیلی خوب بود ، ویندوزم رو به دلایلی عوض کردم و مشکلات از همون موقع شروع شد !
هر نسخه از یاهو رو که نصب میکنم نمیشه چت کرد باهاش ! یعنی پیامو نمایش نمیده و وقتی پیام میدی صفحه سفید باقی میمونه ! نمیدونم چیکار کنم ! قربون دستتون ! هرکی بلده یه کمکی هم به ما بکنه !
آقا من این نرم افزارو نصب کردم ولی کار نمی کنه ، کسی نمی دونه![]()
مشکل اینه که فی. ل شک. ن رو بستید و رو قسمت تنظیمات از حالت پ.رو.کسی خارج نکردید .
همون تنظیمات دوستمون رو برین حل میشه
موسی ، اولین پستت تو P30World رو تبریک میگم.
منم همین مشکل رو دارم ، ای دیم با هیچ کدوم از سروراش کانکت نمیشه. بار ها ازمایش کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)