سلام
توی ورد 2007 قسمت word option وقتی می خوام غلط یابی رو فعال کنم (هر وقت لغت اشتباهی نوشتم زیرش خط بکشه) گزینه mark grammar errors as you type خودش غیر فعاله.یعنی نمیشه اونو تیک زد یا تیکش رو برداشت.
برای فعال کردن غلط یابی چه کار کنم؟
سلام
توی ورد 2007 قسمت word option وقتی می خوام غلط یابی رو فعال کنم (هر وقت لغت اشتباهی نوشتم زیرش خط بکشه) گزینه mark grammar errors as you type خودش غیر فعاله.یعنی نمیشه اونو تیک زد یا تیکش رو برداشت.
برای فعال کردن غلط یابی چه کار کنم؟
سلام
دوستان من با مشکل درج یک جدول مواجه هستم که محتوای اون، کلمات انگلیسی است و می خوام در ستون اول از یک صفحه دو ستونی با این مشخصه قرارش بدم ولی هر کاری میکنم این اتفاق نمی افته و جدول به هم مریزه
هر ستون با عرض 2/8 سانتیمتر و فاصله بين دو ستون 6/0 سانتيمتر باشد.
جدول، یک چیزی شبیه اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که متاسفانه تصویر لود نمی شه و آدرسش رو قرار دادم
از Ato Fit
هم استافده کردم و عرض جدول ها دیگه کمتر نمی شه
کسی نمی تونه کمکم کنه
1.برای اضافه کردن hyohen درست هست اول show hide رو می زنید بعد کلمه رو انتخاب می کنید بعد اگر می خواهید دستی وارد کنید از hyphenation قسمت manual ro انتخاب می کنید و اگر می خواهید اتوماتیک کامپیوتر براتون انجام بده auto را انتخاب کنید توجه کنید این روش برای زمانی است که یک کلمه را می خواهید hyphen کنید اگر می خواهید کلا در متن برای شما hyphen اعمال شود به راحتی از page layout قسمت hyphenation قسمت automatic را انتخاب کنید
2.فرقی نداره اون چی نوشته شما باید انتخاب کنید که می خواهید با حذف این سلول تمام سلول های سمت راست سلولی که می خواهید حذف کنید در این ردیف یک خانه به سمت چپ منتقل شوند و یا تمام سلول های سمت چپ سلولی که می خواهید حذف کنید در این ردیف یک خانه به سمت راست منتقل شوند.
جواب سوال سومتون رو هم نمی دونم می گردم اگه جوابی پیدا شد اطلاع می دم.
سلام . آفیس شما فارسی رو کامل نمیشناسه شما بیا :
اگه از ویندوز 7 استفاده می کنی شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
change system location و اینرو هم روی Persian بذار و ریست .
بعد پیشنهاد میکنم از این نرم افزار که در پست قبلیم هم هست استفاده کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون
ولي غلط يابي «انگليسي» چه ربطي به فارسي بودن ويندوز ربط داره؟!
ورد من حتي براي غلط يابي انگليسي هم تيكش فعال نمي شه
سلام تنظیماتی که برای یک پرینت انجام می دهیم
چطور کنسل کنیم
چون هر وقت پرینت میگرم
دو الی سه بار بعد از آن تنظیمات می ماند
مثلاً انتخاب پشت و رو، تعداد(و مشکل همیشه همینه و به اشتباه تعداد می فرستم)
آقا ببخشید فک کردم منظورت فارسیه....
حالا شما تو ورد روی یه کلمه ای کلیک راست کن حالا گزینه language رو انتخاب بعد .....set proofing
حالا انگلیسی رو به عنوان پیش فرض انتخاب کن .
درست شد ؟؟؟![]()
سلام
2تا مشکل عمده دارم
یکیش اینکه تو Page setup هم کاغذ A4 رو انتخاب میکنم
کارم رو که پرینت میکنم از پایین 2-3 سانت خالیه
توی ورد از پایین تا جایی که جا داره تایپ میکنم اما باز خالی میمونه
یکی دیگه اینکه جدول که رسم میکنم و ستون ها و ردیف ها رو بهش سایز میدم دوباره که میرم تو Table Properties میبینم هر کدوم 4-5 میلیمتر عرض و طولشون کم شده
ممنون
تشکر بابت پاسخ شما
مشکل منctrl+hyphen منظورش از کلمه هافن ،خط تیره است یا دکمه دیگر؟ اگر خط تیره صفحه کیبورد باشه که وقتی کنترل و خط تیر فشار می دین هیچ اتفاقی نمیافتد
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)