تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 689 از 2365 اولاول ... 18958963967968568668768868969069169269369973978911891689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,881 به 6,890 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

خوب حالا من با ضبط JVC R616
    با یک جفت باند 6975 اصلی
    به احتمال زیاد ساب پایونر w309 میخرم
    چه آمپلی ببندم که جواب بده البته گفتم میخوام ساب و آمپلی 200ت بیشتر نشه

سلام ببخشید که نتونستم سریع ج بدم بهتون.
    ببین دوست عزیز کلا این سری آمپ ها توصیه نمیشه!!
    واقعا میگم و به جرات که گوش هاتونو هیچ موقع به حرفهای سیستم بند نسپارید البته دور از جون بعضی از اساتید و نصاب های سیستم صوتی !

شما میخوای آمپ بخری خوب مرد مومن بهتر نیست بری دنبال یه مارک معتبر که به قو ل معروف پدر مادر دار باشه از من میشنوی داداشم از نخ چین بیا بیرون این جور که میگن افرادی که بستن بر اثر فشار زیاد و نازک نارنجی بودن این دسته از آمپ ها و به فنا رفتن و همچنین کیفیت ساخت پایین بدجور مینالند!!!!!!!!!!!!!!

به نظر من شما یا فعلاآمپ نبند یا بودجه رو ارتقا بده آخه بدجور قیمتا بالاست
    Last edited by mohamad reza_2010; 18-02-2012 at 03:13.

2. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سیستم صوتی با همچین مشخصاتی دارم:
    ضبظ: 6350 pioneer
    آمپلی: 4 کاناله پریمایر
    باند: 7100 کنوود
    ساب باکس: jbl 1100
    روی پرایدم هستش. با توجه به اینکه قبلا رو 206 سیستمی به مراتب کمی ضعیفتر از این داشتم اما حس میکنم کیفیت اون بهتر بود و این یکم صداش رو مخه.
    به نظرتون دلیل چی هست. به خاطر ماشین هست یا وسایلم ممکنه اصلی نیستن یا .... ؟؟؟
    سلام
    كيفيت صدا به همه چيز بستگي داره. از اكسسوريز كه مهمترين قسمت تو انتخاب قطعات هست بگير تا آمپليفاير كه بعد از اكسسوريز مهمترين قسمت هست و....
    آمپليفاير شما اصلا برند معتبر و خوش ساختي نيست.
    7100 كن وود هم صداي خوبي نداره.
    در كل وقتي امپليفايرتون بد باشه شما بهترين اسپكير،كامپوننت و...بگيريد صداتون كيفيتش تغيير نميكنه.تو خريد اكسسوري خوب و بعد امپليفاير مناسب خسيس نباشيد.
    خوب حالا من با ضبط JVC R616
    با یک جفت باند 6975 اصلی
    به احتمال زیاد ساب پایونر w309 میخرم
    چه آمپلی ببندم که جواب بده البته گفتم میخوام ساب و آمپلی 200ت بیشتر نشه
    سابهاي پايونير مخصوا سريهاي جديد صداي خسته كننده اي دارن.توصيه نميكنم بهتون.
    پخشتون از نظر صدا خوبه.فقط حيف كه دوتا خروجي Pre Out داره.ولي مهم نيست.
    شما الان امپ مناسب براي درايو كردن 6975 تون نداريد. محمد جان صحيح فرمودند. 6975 اگر بخواهيد درست دراوي بشه بايد 120-30 وات ورودي بگيريه وگرنه حتي با 944 هم درايو نميشه و روي ولومهاي بالا اون جيغ معروف رو داره كه همه ميگن 6975 صداي تيوترش جيغه.نه اگر خوب توان بهش بدي نه جيغ داره و نه ....
    با 200 تومن هم هزينه كردن براي ساب و آمپليفاير به نظرم پول دور ريختن هست.شما پك برق داري؟
    حال تصميم با شما هستش.

4. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eghbalmohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Y*Z*D

پيش فرض

سلام
    كيفيت صدا به همه چيز بستگي داره. از اكسسوريز كه مهمترين قسمت تو انتخاب قطعات هست بگير تا آمپليفاير كه بعد از اكسسوريز مهمترين قسمت هست و....
    آمپليفاير شما اصلا برند معتبر و خوش ساختي نيست.
    7100 كن وود هم صداي خوبي نداره.
    در كل وقتي امپليفايرتون بد باشه شما بهترين اسپكير،كامپوننت و...بگيريد صداتون كيفيتش تغيير نميكنه.تو خريد اكسسوري خوب و بعد امپليفاير مناسب خسيس نباشيد.

سابهاي پايونير مخصوا سريهاي جديد صداي خسته كننده اي دارن.توصيه نميكنم بهتون.
    پخشتون از نظر صدا خوبه.فقط حيف كه دوتا خروجي Pre Out داره.ولي مهم نيست.
    شما الان امپ مناسب براي درايو كردن 6975 تون نداريد. محمد جان صحيح فرمودند. 6975 اگر بخواهيد درست دراوي بشه بايد 120-30 وات ورودي بگيريه وگرنه حتي با 944 هم درايو نميشه و روي ولومهاي بالا اون جيغ معروف رو داره كه همه ميگن 6975 صداي تيوترش جيغه.نه اگر خوب توان بهش بدي نه جيغ داره و نه ....
    با 200 تومن هم هزينه كردن براي ساب و آمپليفاير به نظرم پول دور ريختن هست.شما پك برق داري؟
    حال تصميم با شما هستش.
    سلام ببخشید که نتونستم سریع ج بدم بهتون.
    ببین دوست عزیز کلا این سری آمپ ها توصیه نمیشه!!
    واقعا میگم و به جرات که گوش هاتونو هیچ موقع به حرفهای سیستم بند نسپارید البته دور از جون بعضی از اساتید و نصاب های سیستم صوتی !

شما میخوای آمپ بخری خوب مرد مومن بهتر نیست بری دنبال یه مارک معتبر که به قو ل معروف پدر مادر دار باشه از من میشنوی داداشم از نخ چین بیا بیرون این جور که میگن افرادی که بستن بر اثر فشار زیاد و نازک نارنجی بودن این دسته از آمپ ها و به فنا رفتن و همچنین کیفیت ساخت پایین بدجور مینالند!!!!!!!!!!!!!!

به نظر من شما یا فعلاآمپ نبند یا بودجه رو ارتقا بده آخه بدجور قیمتا بالاست
    سلام ممنونم از جواب
    پک برق ندارم نه

دست دو چی خوب گیر نمیاد؟؟ من چون یزد هستم تا 20 روز دیگه میخوام برم عباسی چون اینجا اصلآ قیمتاشون منصفانه نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام ممنونم از جواب
    پک برق ندارم نه

دست دو چی خوب گیر نمیاد؟؟ من چون یزد هستم تا 20 روز دیگه میخوام برم عباسی چون اینجا اصلآ قیمتاشون منصفانه نیست

سلام پک برق رو و آر سی رو از جنس خوب بردارید من خودم با حمید عزیز رفتیم مغازه دوستشون پک برق رو خریدیم قیمتشم شد 85 اما خداییش پک معرکه ای هست اگه سیستمت زیر 700 وات آر ام اس هست یه 4 گیج بخر چون بیشتر از این لازم ندارید!
    از کابل های تو بازار که چینی و تقلبی داره سراغ ارزوناش نباشید چون این یه مورد حکم رگهای سیستمت رو داره و هرچه از نوع با کیفیت و خلوص بالا تر مس باشه برق نرمال و کیفیت گذروندن خروجی پخش به آمپ و نویز کمتر و حتی نداشتن نویز رو به همراه داره که این تو بستن یه سیستم حرف اول رو میزنه.
    Last edited by mohamad reza_2010; 18-02-2012 at 12:55.

7. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Y*Z*D

پيش فرض

سلام پک برق رو و آر سی رو از جنس خود بردارید من خودم با حمید عزیز رفتیم مغازه دوستش پک رو خریدیم قیمتشم شد 85 اما خداییش پک معرکه ای هست اگه سیستمت زیر 700 وات هست یه 4 گیج بخر خیالتو راحت کن.
    اینقد میشه
    دوستم گفت 35 تومن که
    دست دو چی بخرم آمپلی ؟؟؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینقد میشه
    دوستم گفت 35 تومن که
    دست دو چی بخرم آمپلی ؟؟؟
    اگه دو كانل،سه كانل و 5 كانل ميخواهيد آكبند از DLS و راكفورد من دارم
    Last edited by hamidR15; 18-02-2012 at 14:03.

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Y*Z*D

پيش فرض

اگه دو كانل،سه كانل و 5 كانل ميخواهيد آكبند از DLS و راكفورد من دارم.
    قیمت بگو آقا حمید و مدلش چی است؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

اینقد میشه
    دوستم گفت 35 تومن که
    دست دو چی بخرم آمپلی ؟؟؟
    ایشون درست فرمودن اما با 35 فقط میشه یه کابل rca جنس خوب خریدوگرنه میشه با30 تومن هم سروتش رو هم آورد اما مشکل افت ولتاژ و نرسیدن برق کافی به آمپ و دردسر های مربوط به برق ماشین.
    من قبل اینکه برم پیش حمید رفتم یه جا گفتم فیوز هلدر میخوام طرف با یه آبو تابی میگفت آره جنس خوب دارم 10 تومن رفتم پیش حمید اینو گفتم بنده خدا هنگ کرد گفت چی جنس خوب انقدر.!!!!!!!

کلا ما ها که شهرستان ساکن هستیم جنس خوب تو شهرمون گیر نمیاریم یا اگرم گیر بیاریم قیمت بالا میدن بی وجدانها

والا در مورد آمپ هم دست 2 نخری بهتره چون یه آمپ دست دو خریدن زیاد کار عاقلانه ای نیست چون بهش نمیشه اطمینان کرد و اگه تعمیری باشه واقعا پول دور ریختن بوده به جای خرید!
    Last edited by mohamad reza_2010; 18-02-2012 at 14:08.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

قيمت 3 مدل كامپ
    كنوود 1730 208 تومن
    كنوود 703 95 تومن
    پايونير 1604 113 تومن

14. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگه دو كانل،سه كانل و 5 كانل ميخواهيد آكبند از DLS و راكفورد من دارم
    دوست عزیز! من تعریف شما رو از بچه های اینجا از نظر تخصص زیاد شنیدم. من 206 اس دی دارم با باتری اتمی 55 امپر. روش پخش کنوود 8016 نصب کردم (خیلی ازش راضیم) با باند پایونیر 6963 (که ظاهرا ارزش نصب آمپلی رو نداره). برای یه بودجه محدود جهت خرید آمپ دو کانال و باند مناسب (برای این پخش و این باتری) تقاضای راهنمایی داشتم. اگه حدود قیمت رو هم بگین ممنون میشم.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •