نمی دونم...
اما اگه بخواهیم عکسها واقعی را بذاریم مجبوریم چندتا عکس را با هم بذاریم چون من اینها را از بین تقریبا 10 تا عکس کنار هم گذاشتم...
نمی دونم...
اما اگه بخواهیم عکسها واقعی را بذاریم مجبوریم چندتا عکس را با هم بذاریم چون من اینها را از بین تقریبا 10 تا عکس کنار هم گذاشتم...
"مجتبي جباري" به تمرينات استقلال تهران بازگشت
مجتبي جباري بار ديگر در تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران شركت كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرينات تيم استقلال تهران از ساعت 16:30 روز پنجشنبه در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي آغاز شد و در اين تمرينات تمامي نفرات به جز "ابراهيم تقيپور" حضور داشتند.
وحيد طالبلو و مجتبيجباري بازيكناني بودند كه پس از چند جلسه غيبت در تمرينات و مطرح شدن شايعاتي مبني بر ايجاد مشكلاتي درمورد حضور اين بازيكنان خصوصا "جباري" در تمرينات، آنها به زمين 2 آزادي بازگشتند تا اين مباحث پايان يابد.
بر اساس اين گزارش؛ ظاهرا مذاكرات چهارشنبه شب مسوولان باشگاه استقلال با مجتبي جباري باعث شده تا اين بازيكن را براي حضور مجدد در تمرينات اين تيم قانع كند.
ابراهيم تقيپور نيز به دليل مصدوميتي كه برايش در تمرينات روز گذشته استقلال ايجاد شده بود، در اين تمرينات حضور نداشت
اشكال نداره من خودم عكس واقعي رو ترجيح ميدم
ولي خوب شايد بعضي ها هم اينجوريش رو دوست داشته باشن پس من ميگم همشونو يك جا بزاريد
تا هركي هركدومو دوست داشت برداره
راستي اواتارا چي شد
ببخشيد كه من اينقدر پررو ام؟
باشه.. من جمع میکنم..
ولی امشب یه خورده کار دارم..
نامردا، هیچ کدوم کادو آماده نکرده بودید واسه امشبا..
اگه قرار باشه که چند تا از عکس هایی که گرفتیم بذاریم نمیشه.. آخه خیلی شلوغ میشه..
بنظرم همینی که علیرضا گذاشته رو بذاریم تو صفحه ی اول تاپیک بهتره..
آواتور هارو من جمع میکنم میدم به محمود..
خودش درستشون کنه..
فقط امشب یه خورده کار دارم..
اگه اجازه بدید، فردا جمع میکنم و پ.خ میدم به محمود که درستشون کنه..
شنبه 87/7/6
استقلال تهران - راه آهن، ساعت 20:00 ، ورزشگاه آزادي تهران
آخرین بازی :
استقلال تهران 6 - 0 استقلال اهواز
پگاه 2 - 2 راه آهن
تا الآن 31 نفر بازی [استقلال تهران - راه آهن] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 6037 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 5851 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 2 روز دیگه فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخه شايد بعضي ها با ديدن اين عكسه بگن اين كه تقلبيه و از اين حرفااگه قرار باشه که چند تا از عکس هایی که گرفتیم بذاریم نمیشه.. آخه خیلی شلوغ میشه..
من ميخوام بعدا برامون حرف در نيارن
اقا بايرنم هست فكر كنم خودشو داره گرم ميكنه تا خبراشو بزاره
تاپيكو بتركونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)