اگه در حالت data manager گوشی رو با کابل usb وصل کنید درست مثل رم ریدر میشهرم ريدر هم 4تومنه.كامپيوتر بايد به عنوان يك درايو بشناسه رم رو كه ديفرگ كنه
اگه در حالت data manager گوشی رو با کابل usb وصل کنید درست مثل رم ریدر میشهرم ريدر هم 4تومنه.كامپيوتر بايد به عنوان يك درايو بشناسه رم رو كه ديفرگ كنه
نه mp3 راهي نيست؟
jan جان گوشیت رو ریست کن.کد ریست:از راست به چپ بخون :ستاره مربع هفتادوسه هفتاد مربع
يعني ديفرگ هم ميشه؟
واسه mp3 هم من كه چيزي بلد نيستم
ببین مال منم یکبار اینطوری شد یعنی هر چی میزدم شارژ چیزی نشون نمیداد بعدشم باطریش رو با باطری گوشی دوستم عوض کردم ودباره شارژر رو وصل کردم دیدم بازم اثری از شارژ کردن نیست . بردم تعمیر کار گفتش آی سی مربوط به شارژ در داخل گوشی سوخته که دادم عوضش کرد برام 7 تومن دراومد.گفتم اینو بگم شاید چیزایی دستت بیاد.
آره دقیقا میشه یه درایو.يعني ديفرگ هم ميشه؟
چرا ريست كنم؟
سلام به همه... باز من برگشتم...
آقا من سه راه بلدم...
خوب اول اینکه می تونید برید داخل فایل منیجر، آهنگ مورد نظرو rename کنید... بعد فرمتشو یه فرمت چرت پرت بنویس... دیگه هر موقع بخوای می تونی بری تو فایل منیجر فرمتشو ام پی تری کنی و گوش کنی...
راه دوم اینه که با یه برنامه ی منیجر گوشی... (مثل x-plore یا activefile ) آهنگو هیدن کنی و هر موقع بخوای از تو برنامه ی x-plore گوش بدی...
می تونید برید تو فایل منیجر،
memory Card / Other / Contacts / new folder
برید به مسیر بالا و یه new folder ایجاد کنید... حالا هرچی توش بریزیدو نشون نمیده....
امیدوارم به دردتون خورده باشه....
ببخشید یه فایل فلش هست که برای شما که مشکل باتری دارید به دردتون می خوره...
تو یدونه تاپیک دیگه دادن ولی لازم دونستم برای دوستانی که اینجا مشکل باتری دارن بزارم تا سریع تر دانلود کنن....
این فایل فلش خیلی معمولی نیست... وضعیت باتریو بصورت درصدی نشون می ده... همینطور نشون میده که چقدر می تونید با این باتری تلفن صحبت کنید یا حالت استندبای...و چون فایل swf هست میتونید به عنوان اسکرین سیور استفاده کنید... کلا چیز خوبیه... ببخشید که تکراریه....
اینم عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین 5610 درسته که جدیدتره و دوربینش بهتره. ولای Symbian نداره.(فک کنم Java باشه).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)