کپی خور بودن ربطی به ورژن نداره...........بستگی داره ورژنت ایرانیه یا خارجی........مثلا اگه ایرانی باشه رم رو فرمت کنی یه پوشه باز میشه بنام iso ........ورژن رو هم برو تو setting>system setting>system information
کپی خور بودن ربطی به ورژن نداره...........بستگی داره ورژنت ایرانیه یا خارجی........مثلا اگه ایرانی باشه رم رو فرمت کنی یه پوشه باز میشه بنام iso ........ورژن رو هم برو تو setting>system setting>system information
کلا به سیاه میگن پیانو بلک........بستگی به پکش داره که توعش چی باشه شاید فول باشه شاید نرمال......
کابل رو باید جدا خرید ولی کلا کابلش زیاده مثلا کابل دوربین هم بهش می خوره...{همه نه}
بله لا اسلیم میشه با تی وی بازی کرد
دوستان من تا به حال تمام بازی ها رو از اینترنت دانلود کردم یا با umd بازی کردم :
توی دی وی دی هایی که بیرون می فروشند تو هر دی وی دی چند تا بازی است؟
آیا جایی هست که تو دی وی دی فقط یک بازی بفروشند چون اینجوری بده که 7 تا بازی تو یه دی ویدی
شاید ما یه بازی رو داریم دوباره اونو باید بخریم؟
Last edited by Hunter lord; 16-01-2009 at 08:46.
کسی می دونه می شه از کجا رم اصل (صد در صد) گیر اوورد؟(قیمت مطرح نیست )
رم 4 گیگ
مرکز سونی تو تهران کجاست؟(آدرس)
بهترین مارک برای خرید هدفون و کابل برای پی اس پی چیست؟
Last edited by Hunter lord; 16-01-2009 at 08:47.
دوستان بازيهايه سياه واسه اين كنسول وجود داره؟
پانو بلک مدلی هست که فقط دارای دستگاه و شاررژ و باطری و دفترچه هست که رنگ دستگاه به رنگ مشکی پیانویی هست.
کابل usb چیز خاصی نیست.از همین کابل های mini usb که قیمتی هم نداره.فکر کنم 1500 باشه.
برای بازی کردن با تلویزیون معمولی هم باید یک پلاگین نصب کنی تا بتوانی بازی کنی.
علت هک شدن هم دقیقا نمیدونم چی هست اماروی تجربه شخصی که داشتم در مادر بورد های جدید وقتی باطری پاندورا را داخل دستگاه میزاری دستگاه به طور اتوماتیک روشن میشه اما مموری کارت را نمیشناسه که فریمور را از روی مموری روی flash 0 دستگاه کپی کنه.برای همین عمل کپی خور کردن انجام نمیشه.
دوست عزیز اتفاقا کپی خور بودن به ورژن دستگاه ربط داره.
و فقط از روی ورژن فریمور میشه فهمید که دستگاه قابلیت کپی خور شدن داره یا نه.(به غیر از باطری پاندورا)
یعنی چی ورژن ایرانی و خارجی؟
اونی هم که مموری را کپی فرمت میکنی فولدر iso داخل مموری کارت ساخته میشه برای این هست که دستگاه قبلا کپی خور شده هست.
خواهشا اطلاعات غلط ندهید.
رم اصلی هم فقط کافی هست به یکی از نمایندگی های سونی مراجعه کنی (SONY CENTER)
قیمت هم تا چند وقت پیش برای 4 گیگ 37 تومن بود.
کابل psp هم که مهم نیست چی باشه.از همین mini usb های معمولی.
هدفون هم به نظر من هدفون خود psp نگیر چون کیفیت صدای خیلی خیلی بدی داره.فقط تنها حسنش این هست که درای کنترل سیمی هست که استفاده ای نداره.
اگه واقعا هدفونی می خواهی که کیفیت صدای عالی و عمر خوب داشته باشه برو دنبال هدفون های CREATIVE
مدل های خوبش و اصلش از 18 شروع میشه به بالا.
همین 18 تومنی ها هم خیلی عالی هست.(اگه می خواهی تا مدل دقیقش را پیدا کنم )
البته هدفون های حرفه ای خود سونی هم هست که قیمت های بالایی دارند 90 تومن.
کلا به psp هر هدفونی که دارای جک 3.5 میلیمتری باشه وصل میشه(سوکت استاندارد)
شما برای فهمیدن فریمور دستگاه به مسیر زیر برو
setting>system setting>system information
جلو system software یک عدد نوشته شده که ورژن دستگاه هست.
شما اگه از داخل ایران خرید میکنی خود فروشنده باید برای شما به صورت رایگان کپی خور کنه.که در این صورت جلو عدد یکی از گزینه های m33 یا GEN هست.مثلا 5.00m33-4 که آخرین ورژن هست.یا کلا ورژن های دیگه.
اما اگه قصد خرید از خارج ایران داری حتما باید مدل اسلیم(2000) بخری که ورژن فریمور آن حتما حتما زیر 4.01 باشد.چون توی این ورژن مادربورد ها عوض شد و قابلیت کپی خور شدن ندارند.
هرچی ورژن پایین تر باشه خیالت برای کپی خور شدن راحت تر هست.(حداکثر ورژن 3.90 باشه)
دوست عزیز منظور شما را از بازی های سیاه نمی فهمم.
Last edited by choory; 14-01-2009 at 17:57.
دست شما درد نکنه دباره فردا برم ببینم می شه خرید یا نه یه عکسی از مدل پینو پک داری بذاری ؟
آیا رنگ کاملا مشکی داریم ؟(توش چه وسایلی داره مثل همون پیانو پکه)
رنگ که کاملا مشکی هست.البته به طورت براق.
عکس هم که توی گوگل سرچ کنی برات میاره.
توی پک های معمولی فقط دستگاه-باطری-شارژر-و چند تا دفترچه(توی همین چند صفحه آخر چندین بار گفتم)
عاقلانه ترین کار هم خرید پک های معمولی هست که قیمت کمتری دارند.بقیه وسایل را جداگانه بخری هم بهتره هم به صرفه تر
اگه شما psp فت دارید عاقلانه ترین کار این هست که همان را نگه دارید.چون برای فروش باید کلی ضرر بدهید بعد هم یک مقدار روی پولتون بذارید و یک اسلیم بخرید.که فرق خاصی با دستگاه قبلی شما نداره.
من جای شما بودم همان فت را نگه میداشتم.
به نظر من کار خیلی خیلی اشتباهی هست اگه عوض کنید.
شما هم فکرت خرابه ها , هنوزنخریده به فکر این جور چیزایی...دوستان بازيهايه سياه واسه اين كنسول وجود داره؟
نه عزیزم اون جوری که تو میخوای وجود نداره ...
منظورشون +18 هست ...دوست عزیز منظور شما را از بازی های سیاه نمی فهمم.
سلام من زنگ زدم دبی گفت مدل 3004 نمی دونم پجوریه آیا کپی خور هست یا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)