تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 689 از 3195 اولاول ... 18958963967968568668768868969069169269369973978911891689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,881 به 6,890 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شارژر باتری چنده؟؟
    Play & Charge Kit انصافا ارزشش رو داره بگیرم؟؟با تغلبیش هم کار ادم راه میفته؟؟
    به نظر خود من هم روش شما عالیه!!!
    اين بستگي به خودت داره اگه پولش رو داري يه دونه ارجينال بگير خيلي بهتره ولي اين باطريها هم كارشون عاليه و

ميتوني با يه هزينه كم كارت رو راه ميندازه.

2. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

دوستان تو رو خدا پست 6880 رو بخونین و به من بگین چی کار کنم.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان سلام خسته نباشید بد بخت شدم ، امروز داشتم بازی میکردم که یهو برقا رفت ، بعد از اینکه برقا اومد سه چهار دقیقه وایسادم بعد که دستگاه رو روشن کردم که دوباره بازی کنم یهو دستگاه یه دونه چراغ قرمز چشمک زن در سمت راست پایین روشن کرد و وقتی تصویر اومد رو صفحه ارور 74 (E_74 ) داده بود و بازم هر کاری کردم بعد از روشن شدن همین ارور میده و دیگه دستگاه کار نمیکنه. از دوستان خواهشمندم اگر قبلا با یه همچین موردی رو به رو شده اند کمکم کنند و لطف کنن بگن که ارور 74 برای چیه ؟ آیا دستگاه کاملا سوخته و دیگه درست نمیشه ؟ خواهشا کمکم کنید بد جور ناراحتم کرده. دستگاهم الایت با برد فالکونه.
    طبق تاپیک جامع سایت bazi center :

E74 : شانس زیادی وجود دارد که مشکل با Chip (اندازه گیر) سمت تراشه ANA یا HANA نزدیک به محل اتصال کابل AV باشد.همچنین می تواند مشکل از خطای کابل AV باشد،بنابراین ابتدا کنترل کنید.در بعضی حالات مشکل از GPU می باشد که می تواند با X-Clamp قابل تعمیر باشد ( به خطای 0102 مراجعه کنید )
    اینم خطای 0102 :

0102 خطا در " Digital Backbone " ( یعنی CPU/GPU/RAM ) که معمولا بوسیله محل اتصال لحیم سرد بین GPU و مادربورد است،نمایش داده می شود.
    دو تئوری برای حفظ این موضوع وجود دارد که با X-Clamp که تراشه ها را نگه می دارد،می باشد و دیگری مربوط می شود به گرمای مجدد تراشه ها.در صورتی که کنسول شما گارانتی دارد این مورد را پیگیری نکنید.
    شما کنسول رو خاموش کن
    یک بار تمام کابل ها رو در بیار از اول وصل کن دوباره ببین درست میشه ؟

5. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان تو رو خدا پست 6880 رو بخونین و به من بگین چی کار کنم.
    خود این صفحه و به بعد این تاپیک خیلی ها دچار این مشکل شدن و صحبت کردن که میتونی بخونی و پی گیری کنی
    حتما بخون همه پست ها رو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

آقا پدرام ممنون ولی درست نشد فکر کنم مشکل دوم برای من پیش اومده (CPU\GPU\RAM) آخه همین الان هر کاری که ممکن بود کردم ، کابلارو از اول وصل کرم ، سیستم تصویرو از COMPONENT به COMPOSIT تغییر دادم و ... ولی بازم همون ارور میده. حالا شما میگی چی کار کنم به نظر شما بدم بیرون تعمیر کنن ؟ یا اصلا میتونن تعمیر کنن؟ اگر میتونن کجا بدم ؟ یا از همه مهم تر اگه تعمیر بشه بازم بازده اولشو داره یا کلا بازده دستگاه پایین میاد و مثل اولش نمیشه ؟ خیلی ناراحتم.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستان سلام خسته نباشید بد بخت شدم ، امروز داشتم بازی میکردم که یهو برقا رفت ، بعد از اینکه برقا اومد سه چهار دقیقه وایسادم بعد که دستگاه رو روشن کردم که دوباره بازی کنم یهو دستگاه یه دونه چراغ قرمز چشمک زن در سمت راست پایین روشن کرد و وقتی تصویر اومد رو صفحه ارور 74 (E_74 ) داده بود و بازم هر کاری کردم بعد از روشن شدن همین ارور میده و دیگه دستگاه کار نمیکنه. از دوستان خواهشمندم اگر قبلا با یه همچین موردی رو به رو شده اند کمکم کنند و لطف کنن بگن که ارور 74 برای چیه ؟ آیا دستگاه کاملا سوخته و دیگه درست نمیشه ؟ خواهشا کمکم کنید بد جور ناراحتم کرده. دستگاهم الایت با برد فالکونه.
    فقط خواستم بپرسم از محافظ برق براي كنسول استفاده ميكردي يا نه )
    Last edited by starpars; 14-06-2009 at 22:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

آقا پدرام ممنون ولی درست نشد فکر کنم مشکل دوم برای من پیش اومده (CPU\GPU\RAM) آخه همین الان هر کاری که ممکن بود کردم ، کابلارو از اول وصل کرم ، سیستم تصویرو از COMPONENT به COMPOSIT تغییر دادم و ... ولی بازم همون ارور میده. حالا شما میگی چی کار کنم به نظر شما بدم بیرون تعمیر کنن ؟ یا اصلا میتونن تعمیر کنن؟ اگر میتونن کجا بدم ؟ یا از همه مهم تر اگه تعمیر بشه بازم بازده اولشو داره یا کلا بازده دستگاه پایین میاد و مثل اولش نمیشه ؟ خیلی ناراحتم.
    اون لینکی که دادم پست هاش رو خوندی کامل ؟

چند نفری که اونجا این مشکل رو داشتن
    یکیشون میگفت با خاموش روشن کردن کنسول این مشکل حل میشه ولی دوباره بعد از یک مدت میاد

شما اول از همه سعی کن یک کابل av دیگه بیاری و تست کنی

اگه نشد ببر پیش nextgen و بگو که برات xclamp کنه به احتمال خیلی خیلی زیاد درست میشه

باز ده دستگاه از نظر performance پایین نمیاد اما از نظر طول عمرش ممکنه
    تا 1 یا 2 ماه دیگه کار کنه و دوباره این بار RROD بده
    باز هم میگم ممکنه یعنی بودن کسانی که XCLAMP کردن و کنسولشون درست شده

نگران نباش انشاالله حل میشه

خدا رو شکر که الان کنسول شده 230 تومان دیگه تو بدترین حالتش

• پس اول یک کابل AV بیار و امتحان کن
    • اگه مشکل حل شند بده XCLAMP کنن

11. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من خودم شارژر باتری گرفتم ولی بدرد نمیخورد

من 13 ماه میشه روشم اینه

یک جفت باتری DURACEL میگیرم 1300
    حدودا 14 روز با روزی 8 ساعت بازی کار میکنه
    پدرام جان چی کار میکنی که 14 روزه باطری تموم میشه !!!
    من 5 فروردین یه باطری دوراسل گرفتم 10 اردیبهشت درش آوردم یه شارژی جاش انداختم . ولی تازه همین امروز انداختمش دور چون تموم نشده بود .البته من کنار گذاشته بودمش و از باطری شارژی استفاده میکردم.و هر دفه که باطری هام تو شارژ بود از این استفاده میکردم که چقدر هم سگ جون بود !!!!
    دوست عزیز من اصلا فکر نمیکنم که مشکل یا X-clamp کردن حل بشه !! چون همونطور که پدرام جان گفت ,این کار ققط میتونه تا زمان کوتاهی مشکل رو حل کنه .اگه شما دستگاه رو پیش یه مهندس برق الکترونیک ببری میتونه بهت بگه که مشکل از کجای سیستم برق رسانیه کنسول هست .صد در صد یکی از قطعات کنسول سوخته ولی فکر نمیکنم مربوط به GPU یا CPU بشه .
    Last edited by SamGun; 15-06-2009 at 00:28.

13. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

POST DELETE
    Last edited by SamGun; 15-06-2009 at 00:30.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

از همگی ممنون . آقا پدرام اون صفحاتی رو هم که گفتید همشو خوندم و تا حد زیادی آروم شدم . احتمالا بدمش بیرون برام X-clamp بکننش تا درست شه اما تو همون سایت خیلی ها خودشون این کارو میکنن و بیرون نمیدن تعمیر . اگه منم بتونم خودم اینکارو میکنم و لی فوق فوقش اگر خیلی دلمو زد یه آرکید جاسپر ( اگه امتحانشو پس داده ) میخرم 230 تومن بعد تمام وسایل الایتمو ( هارد و کابل 6 فیش ) رو میندازم روش حالشو میبرم.نظر شما چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •