اين بستگي به خودت داره اگه پولش رو داري يه دونه ارجينال بگير خيلي بهتره ولي اين باطريها هم كارشون عاليه و
ميتوني با يه هزينه كم كارت رو راه ميندازه.
اين بستگي به خودت داره اگه پولش رو داري يه دونه ارجينال بگير خيلي بهتره ولي اين باطريها هم كارشون عاليه و
ميتوني با يه هزينه كم كارت رو راه ميندازه.
دوستان تو رو خدا پست 6880 رو بخونین و به من بگین چی کار کنم.
طبق تاپیک جامع سایت bazi center :
اینم خطای 0102 :E74 : شانس زیادی وجود دارد که مشکل با Chip (اندازه گیر) سمت تراشه ANA یا HANA نزدیک به محل اتصال کابل AV باشد.همچنین می تواند مشکل از خطای کابل AV باشد،بنابراین ابتدا کنترل کنید.در بعضی حالات مشکل از GPU می باشد که می تواند با X-Clamp قابل تعمیر باشد ( به خطای 0102 مراجعه کنید )
شما کنسول رو خاموش کن0102 خطا در " Digital Backbone " ( یعنی CPU/GPU/RAM ) که معمولا بوسیله محل اتصال لحیم سرد بین GPU و مادربورد است،نمایش داده می شود.
دو تئوری برای حفظ این موضوع وجود دارد که با X-Clamp که تراشه ها را نگه می دارد،می باشد و دیگری مربوط می شود به گرمای مجدد تراشه ها.در صورتی که کنسول شما گارانتی دارد این مورد را پیگیری نکنید.
یک بار تمام کابل ها رو در بیار از اول وصل کن دوباره ببین درست میشه ؟
خود این صفحه و به بعد این تاپیک خیلی ها دچار این مشکل شدن و صحبت کردن که میتونی بخونی و پی گیری کنی
حتما بخون همه پست ها رو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا پدرام ممنون ولی درست نشد فکر کنم مشکل دوم برای من پیش اومده (CPU\GPU\RAM) آخه همین الان هر کاری که ممکن بود کردم ، کابلارو از اول وصل کرم ، سیستم تصویرو از COMPONENT به COMPOSIT تغییر دادم و ... ولی بازم همون ارور میده. حالا شما میگی چی کار کنم به نظر شما بدم بیرون تعمیر کنن ؟ یا اصلا میتونن تعمیر کنن؟ اگر میتونن کجا بدم ؟ یا از همه مهم تر اگه تعمیر بشه بازم بازده اولشو داره یا کلا بازده دستگاه پایین میاد و مثل اولش نمیشه ؟ خیلی ناراحتم.
فقط خواستم بپرسم از محافظ برق براي كنسول استفاده ميكردي يا نه )
Last edited by starpars; 14-06-2009 at 22:45.
اون لینکی که دادم پست هاش رو خوندی کامل ؟
چند نفری که اونجا این مشکل رو داشتن
یکیشون میگفت با خاموش روشن کردن کنسول این مشکل حل میشه ولی دوباره بعد از یک مدت میاد
شما اول از همه سعی کن یک کابل av دیگه بیاری و تست کنی
اگه نشد ببر پیش nextgen و بگو که برات xclamp کنه به احتمال خیلی خیلی زیاد درست میشه
باز ده دستگاه از نظر performance پایین نمیاد اما از نظر طول عمرش ممکنه
تا 1 یا 2 ماه دیگه کار کنه و دوباره این بار RROD بده
باز هم میگم ممکنه یعنی بودن کسانی که XCLAMP کردن و کنسولشون درست شده
نگران نباش انشاالله حل میشه
خدا رو شکر که الان کنسول شده 230 تومان دیگه تو بدترین حالتش
- پس اول یک کابل AV بیار و امتحان کن
- اگه مشکل حل شند بده XCLAMP کنن
پدرام جان چی کار میکنی که 14 روزه باطری تموم میشه !!!
من 5 فروردین یه باطری دوراسل گرفتم 10 اردیبهشت درش آوردم یه شارژی جاش انداختم . ولی تازه همین امروز انداختمش دور چون تموم نشده بود .البته من کنار گذاشته بودمش و از باطری شارژی استفاده میکردم.و هر دفه که باطری هام تو شارژ بود از این استفاده میکردم که چقدر هم سگ جون بود !!!!
دوست عزیز من اصلا فکر نمیکنم که مشکل یا X-clamp کردن حل بشه !! چون همونطور که پدرام جان گفت ,این کار ققط میتونه تا زمان کوتاهی مشکل رو حل کنه .اگه شما دستگاه رو پیش یه مهندس برق الکترونیک ببری میتونه بهت بگه که مشکل از کجای سیستم برق رسانیه کنسول هست .صد در صد یکی از قطعات کنسول سوخته ولی فکر نمیکنم مربوط به GPU یا CPU بشه .
Last edited by SamGun; 15-06-2009 at 00:28.
POST DELETE
Last edited by SamGun; 15-06-2009 at 00:30.
از همگی ممنون . آقا پدرام اون صفحاتی رو هم که گفتید همشو خوندم و تا حد زیادی آروم شدم . احتمالا بدمش بیرون برام X-clamp بکننش تا درست شه اما تو همون سایت خیلی ها خودشون این کارو میکنن و بیرون نمیدن تعمیر . اگه منم بتونم خودم اینکارو میکنم و لی فوق فوقش اگر خیلی دلمو زد یه آرکید جاسپر ( اگه امتحانشو پس داده ) میخرم 230 تومن بعد تمام وسایل الایتمو ( هارد و کابل 6 فیش ) رو میندازم روش حالشو میبرم.نظر شما چیه ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)