تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 688 از 805 اولاول ... 188588638678684685686687688689690691692698738788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

000000000000000000
    Last edited by شـیـفــو; 02-11-2012 at 19:41. دليل: پوسيد ، موريانه ها خوردنش

2. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام ببخشید که 3 تا پست شد آخه من تاحالا تو هیچ فرومی عضو نبودم و نمی دونستم چطوری باید پست بفرستم اینو بذارید رو حساب ندونستن
    officer banned منو ببخشید اگه بطور واضح توتیح ندادم ، ماشین ها و موتور ایرانی رو دوستم خودش می ساخت چون اونقدر بلد که بتونه خودش بسازه و از جایی دانلود نمی کرد ، بقیه کارها هم با من بود مثلا این عکس ها رو ببین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این ها تازه چیزهای ابتدایی هستند . من حتی عکس هم بدون اجازه از وبلاگی برنمی دارم چه برسه اگه بخوام اونو بفروشم . من 2 ماه طول کشید تا با ابزار gta به طور کامل آشنا بشم . دوستم آلمانی بلد بود و سایت جی تی ای اینساید و برای دانلود ابزار به من معرفی کرد . راهنماهای برنامه های ویرایش و فروم اونجا رو می خوند و اگه هم بلد نبود چبزی یاد می گرفت و به منم یاد می داد . من تا بتونم کل gta رو ایرانی کنم 5 ماه طول کشید ، اون هم ساخت ماشین هاش 3 ماه و بعد که دیگه بطور کامل از سالم بودن اجرای بازی و فایل ها مطمئن شدیم شروع به فروش کردم .
    دیگه فکر کنم توضیحاتم کافی باشه ، اون شخصی هم که به من گیر داده بود و گفته بود تو وسایل رو از اینجا برداشتی آقای ebicros بود اگه اشتباه نکنم.
    از ماشین ها وموتور ها ی دوستت عکس می زاری؟اون عکسایی که گذاشتی رو راحت می شه درست کرد.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام همه دوستان و هواداران جی تی ای
    من اسمم محمد هست و حدود 6 ماه که با فروم شما آشنا شدم اما تا قبلش چیزهایی راجع شما خوانده بودم اما ندیده بودم تا 6 ماه پیش من قصد فروش یک پک جی تی ای کاملا فارسی رو کردم که تمام تابلوهای رو دیوار و بنر های تبلیغاتی بازی ، ماشین ها ، نوشته ها ، بعضی از چهره ها ، و ... رو کاملا ایرانی ، با کمک دوستم ( احسان صالح که در آلمان زندگی می کنه ) کرده بودیم و من داشتم اونو میفروختم و به جز تبلیغ در اینترنت و دیگر وبلاگها به کلوپها هم می فروختم تا اینکه یکی از بچه های این فروم اومد با لحنی خشن بهم گفت که : این کار تو دزدی هست چون داری بدون اجازه وسائلی که ما بچه های پی سی فروم ساختیم رو تو می فروشی . حالا بگذریم که چقدر با هم جر و بحث و دعوا کردیم که بابا من اصلا حتی 1بار هم وارد فروم شما نشدم ، حدود 700 هزار تومن از فروشش در اوردم و به جز این مبلغ کلی هم اعتبار جمع کردم که الان هم بر پایه همین اعتبار GTA iV رو به تعداد 105 تا به قیمت های زیر پیش فروش کردم : (به ریال)

اما در کل منظورم اینه که شما در این جا فقط دارید یه چیزی یاد می گیرید و کمی هم فخر فروشی می کنید و هیچ کار دیگه ای بر خلاف این حرف هایی که میزنید انجام نمی دید . بعضی هاتون احمقانه وارد میشین و بعضی با سیاست و بعضی دیگر کاملا صادقانه .
    از حرف هام برداشت بد نکنید منظور توهین آمیزی ندارم ، من از اولین پست تا صفحه آخر که الان این مطلب توشه رو کاملا خوندم ، این نقد من از این انجمن بود ، حالا چه اونایی که تازه وارد این انجمن شدن و چه کسایی که از پیج اول بودن بهتره یه نگاه دقیق به کل 678 صفحه بندازید و به حرفام خوب بی اندیشید . من حتی یه پست دیدم که از وبلاگم برداشته شده بود .
    فکر نکنید من خودم یه آدم پوچ و توخالی هستم و دارم گنده گوزی میکنم و با حرفام می خوام شمارو کوچیک و تحقیر و مسخره کنم و بگم من یه آدم از هر نظر کاملیم . هیچ انسانی کامل نیست .
    پس لطفا اگه می خواهید جوابم رو بدید با آرامش و خونسردی و لحنی دوستانه بدید چون من سعی کردم حرفامو به همین شکل بزنم .
    سلام چطوری؟
    میشه ازت خواهش کنم عکس از وسایلی که تو بازی گذاشتین مثل ماشین و خونه رو بزارید.
    بعدشم مگه ماشین سازی به همین راحتی هاست یا خونه سازی کلی کار میبره باید براش کول بسازی
    که شاید اسم کول هم به گوشت نخورده باشه.
    حالا این قیمت هایی که تو عکسهای بالا نوشتی چی هست؟
    به ریاله یا به تومن
    برو بچ هرکی جی تی ای آی وی خواست به خودم بگه براش بفرستم اونم نسخه اصلیش نه آلمانیش
    به قیمتی خیلی کمتر از این تو شهر ما که بازی های جدید هم که میاد فرداش اینجا میفروشن هر دی وی دی 1500 که دوتا دی وی دیش میشه 3تومن که بعضی وقتها هم 2500 میدن اونم نسخه اورجینال البته اورجینال راکستار نیست اورجینال همین شرکت های ایرانی رو میگمبعدشم کسی نمیاد اینترنتی چیزی که هنوز نیومده بخره و بابتش پول بده.بعدشم وقتی اومد همین فروشگاه پی سی ورد به فروش میرسونه اونم تو همین قیمتهایی که من گفتم لازم نیست هفتصد هزار تومن یا هفتاد هزار تومن بدید برا دوتا دی وی دی.برا xboxاینجا هست 5تومن میدن اونم دیوی دی مخصوص که یک دی وی دی هست که دو لایه هست.
    بچه ها خواهشن دیگه این بحث رو ادامه ندید چون ممکنه دوباره تاپیک قفل بشه ما که باید به این چیزا عادت داشته باشیمهگه یادتون باشه هر چند ماه یکی میاد و همین چیزا رو میگه..
    بعدشم من تمام کارهای ایشون رو نگاه کردم همه ساخته دست بچه های همین تاپیک بود حتی پلاکا رو عوض نکرده بود
    تمام کارا مال میری. چند تا از اعضای همین تاپیک بود که میخواستن بازیشونو بفروشن فقط بدیش این بود که ساده و خوام بودن و ماشیناشون رو برا دانلود گذاشتن. و....دیگه بقیشو خودتون مشاهده کنید
    هرکی میخواد بفروشه بفروشه نوش جونش کارهای ما که نیست خودشون بیان دفاع کنن.
    من که عمرا کارهامو اینجا بزارم اگه قرار به فروش باشه من هم خواسته باشم میتونم بفروشم
    و با این تفاوت که تمام ماشین ها و خونه ها رو خودم میسازم اونم از صفر نه ادیت شده
    Last edited by majid_sd2009; 03-12-2008 at 10:30.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

دوباره سلام اقا محمد یا همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک سری به این سایته بزن چیزی خواستی بگی هم همونجا بگو بهتره.
    چند تا عکس از بازیم هم گرفتم گذاشتم اونجا ببین ضرر نمیکنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SA33D_GT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Southern

پيش فرض

سلام به دوستان
    کسی اگه در داخل پوشه data اصلش رو داره برام آپلود کنه چون GTA من خراب شده load نمیشه.
    ممنون

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام
    آقا مجید شما اینو راست میگی بهتره این بحث رو کشش ندیم . خوب من که گفتم این کارو کردم حالا شما باور نمی کنین عکس میزاریم می گید اینجاش قبول نیست . به قول معروف : آدمی که راست میگه مدرکش حرفشه اما آدمی که دروغ میگه مدرکش قسمشه . باور کنید اگه حرفمو قبول نداشته باشین نه چیزی از من کم می شه نه به من اضافه می شه . من اومدم یه چیز دیگه بگم شما به جزئیات گیر دادین . من اومدم داستان آشنائی با فروم رو بگم که شما اصلا بحث رو عوض کردین و رفتین سراغ اینکه من راست میگم یا دروغ !!!
    king of the kings گفتم که این ها چیزهای ابتدائی هستند .
    آقا majid اگه متن کامل رو خونده باشی نوشتم به ریال . الان ۶ روزه که iV اومده خوب کجا میفروشنش ۲۵۰۰ تومن ؟ من از تاریخ ۱۵ مهر این بازی رو برای 9 آذر پیش فروش کرده بودم به این قیمت . بعد نسخه اصل راک استار تقریبا ۶۶ یورو هست اون وقت چطور می فروشن ۲۵۰۰ تومن ؟ خوب فرق من و همون جاهایی که شما میگید همینه که من نسخه اصل راک استار+تی شرت بازی+پوستر نیکو+کدهای تقلب+دفترچه راهنمای بازی+تبلیغات و بروشورهای راک استار+و دیگر امتیازهای رو که می ده رو می فروشم اما وقتی در تهران بیاد فقط بازی هست+پاکت بازی . الان این پک ها به دست ۵ نفر از خریدارانم که در بندرعباس هستند رسیده این هم اسم های ۳ نفرشون :
    اسمائیل : esi_khalaf_dooshman14
    سارا : soaldaribefarma
    احمد : ahmaddivone

برای اطلاع از ویژگی های نسخه آلمانی این بازی هم به آدرس روبرو برو : iV.edo.ir
    بعد شما کارهای منو دیدید ؟ عجیبه آخه من تاحالا مشتری از مشهد و با این ایمیل majid_sd2009 نداشتم . شاید هم راجعه وبلاگم داری می گی خب آره یه ماشین پلیس الگانس و یک آمبولانس با یک پیکان بود که اونم یکی از اعضا وبلاگم فرستاده بود تا بذارم .
    میدونم ویرایش کامل بازی کلی کار میبره اما با ۵ ماه کار و اینکه پای پول و آبرو که درمیان باشه با سمبل کردن میشه .
    وب تون رو هم دیدم . نه من اینقدر زحمت نکشیدم که این قدر جزئی کار کنم فقط در حد عوض کردن در پارکینگ ها در تعمیرگاها در مکانهائی که ماشین ها رو اسپرت می کنیم تابلوها (منظورم تمام تابلوهای موجود در شهر از راهنمائی رانندگی تا تبلیغات کافه ها) لباسها خیابون مخصوص ستاره ها و فقط خونه اولیه خود کار و از این جور چیزها . ولی شما آقا مجید خیلی جزئی و حرفه ای کار کردید . اما ارزش رو نداره S.A دیگه خیلی قدیمی شده و با وجود بازی های با گرافیگ بالا و جدید S.A مثل یه فلش بچگانه هست . پس بهتر که رو بازی های دیگه کار کنی مخصوصا که دیگه iV برای کامپیوتر هم اومد .
    این هم عکسی که آقا اسمائیل (همونی که ازم آی وی رو خریده) برام فرستاد و گفت با گوشیش گرفته (k300) :

خب امیدوارم این آخریم بحث در این رابطه باشه چون من دیگه جواب نمی دم . اگه هم حرفم رو راجعه iV باور نمی کنید یه سر به وبم بزنید . من با بازدید روزانه بالای ۴۰۰۰ و اعضای بالای ۱۳۰۰ نفر بالاخره یعنی از این همه ۱۰۷ نفر پیدا نمی شن که بازی رو به طور پیش فروش بخرن ؟
    درضمن قیمتها هم پائین اومد به آدرسی که دادم سر بزنید حجم صفحه هم کمه زود میاد : iV.edo.ir
    و در آخر از همه می خواستم از این پست آخر آقا مجید تشکر کنم اما نمی دونم چه جوری می تونم این کارو بکن . تو فروم های دیگه دیده بودم دکمه تشکر دارن اما در اینجا پیدا نکردمش اگه بهم بگید ممنونتون می شم .
    Last edited by شـیـفــو; 05-12-2008 at 17:08. دليل: به هم ریختگیه متون

9. 4 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dr.stiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقت کنی پایین نوشتت هست دکمه تشکر

داره خودمونی میشه moein-hente's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقايون gtaexcess راست ميگه.من هم كه به شما گفته بودم اومده و از اينكه نبودم جوابتان را بدهم معذرت مي خواهم.بايد بگم كه فرمت هاي gta iv با فرمت هاي gta sa فرق داره.

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

دوستان خيلي خيلي ببخشيد من اصلا و ابدا قصد دخالت ندارم خاك زير پاي همتون هم هستم.
    فضاي اينترنت ازاده حالا چه اين اقا از كاراي شما استفاده كرده چه خودش ساخته
    حالا هم كه همه چيز تموم شده دوستمون هم به يك سودي رسيدن...
    تقاضا دارم خواهشا بخاطر بسته نشدن تاپيك خودتون هم كه شده اين قائله رو تموم كنيد اصلا فراموش كنيد
    بازم عذر ميخوام كه اينقدر جسارت كردم

13. این کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mirmohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان گلم همه و همه ...
    مطالب جالبي رو دارم مي خونم توي پست هاي آخر منظورم مطالب آقاي gtaexcess هستش ...
    من هم بي صبرانه منتظر عكس از كار هاي ايشون هستم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •