000000000000000000
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
000000000000000000
Last edited by شـیـفــو; 02-11-2012 at 19:41. دليل: پوسيد ، موريانه ها خوردنش
از ماشین ها وموتور ها ی دوستت عکس می زاری؟اون عکسایی که گذاشتی رو راحت می شه درست کرد.
سلام چطوری؟
میشه ازت خواهش کنم عکس از وسایلی که تو بازی گذاشتین مثل ماشین و خونه رو بزارید.
بعدشم مگه ماشین سازی به همین راحتی هاست یا خونه سازی کلی کار میبره باید براش کول بسازی
که شاید اسم کول هم به گوشت نخورده باشه.
حالا این قیمت هایی که تو عکسهای بالا نوشتی چی هست؟
به ریاله یا به تومن
برو بچ هرکی جی تی ای آی وی خواست به خودم بگه براش بفرستم اونم نسخه اصلیش نه آلمانیش
به قیمتی خیلی کمتر از این تو شهر ما که بازی های جدید هم که میاد فرداش اینجا میفروشن هر دی وی دی 1500 که دوتا دی وی دیش میشه 3تومن که بعضی وقتها هم 2500 میدن اونم نسخه اورجینال البته اورجینال راکستار نیست اورجینال همین شرکت های ایرانی رو میگمبعدشم کسی نمیاد اینترنتی چیزی که هنوز نیومده بخره و بابتش پول بده.بعدشم وقتی اومد همین فروشگاه پی سی ورد به فروش میرسونه اونم تو همین قیمتهایی که من گفتم لازم نیست هفتصد هزار تومن یا هفتاد هزار تومن بدید برا دوتا دی وی دی.برا xboxاینجا هست 5تومن میدن اونم دیوی دی مخصوص که یک دی وی دی هست که دو لایه هست.
بچه ها خواهشن دیگه این بحث رو ادامه ندید چون ممکنه دوباره تاپیک قفل بشهما که باید به این چیزا عادت داشته باشیمهگه یادتون باشه هر چند ماه یکی میاد و همین چیزا رو میگه..
بعدشم من تمام کارهای ایشون رو نگاه کردم همه ساخته دست بچه های همین تاپیک بود حتی پلاکا رو عوض نکرده بود
تمام کارا مال میری. چند تا از اعضای همین تاپیک بود که میخواستن بازیشونو بفروشن فقط بدیش این بود که ساده و خوام بودن و ماشیناشون رو برا دانلود گذاشتن. و....دیگه بقیشو خودتون مشاهده کنید
هرکی میخواد بفروشه بفروشه نوش جونش کارهای ما که نیست خودشون بیان دفاع کنن.
من که عمرا کارهامو اینجا بزارم اگه قرار به فروش باشه من هم خواسته باشم میتونم بفروشم
و با این تفاوت که تمام ماشین ها و خونه ها رو خودم میسازم اونم از صفر نه ادیت شده![]()
Last edited by majid_sd2009; 03-12-2008 at 10:30.
دوباره سلام اقا محمد یا همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سری به این سایته بزن چیزی خواستی بگی هم همونجا بگو بهتره.
چند تا عکس از بازیم هم گرفتم گذاشتم اونجا ببین ضرر نمیکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان
کسی اگه در داخل پوشه data اصلش رو داره برام آپلود کنه چون GTA من خراب شده load نمیشه.
ممنون
سلامآقا مجید شما اینو راست میگی بهتره این بحث رو کشش ندیم . خوب من که گفتم این کارو کردم حالا شما باور نمی کنین عکس میزاریم می گید اینجاش قبول نیست . به قول معروف : آدمی که راست میگه مدرکش حرفشه اما آدمی که دروغ میگه مدرکش قسمشه . باور کنید اگه حرفمو قبول نداشته باشین نه چیزی از من کم می شه نه به من اضافه می شه . من اومدم یه چیز دیگه بگم شما به جزئیات گیر دادین . من اومدم داستان آشنائی با فروم رو بگم که شما اصلا بحث رو عوض کردین و رفتین سراغ اینکه من راست میگم یا دروغ !!!
king of the kings گفتم که این ها چیزهای ابتدائی هستند .
آقا majid اگه متن کامل رو خونده باشی نوشتم به ریال . الان ۶ روزه که iV اومده خوب کجا میفروشنش ۲۵۰۰ تومن ؟ من از تاریخ ۱۵ مهر این بازی رو برای 9 آذر پیش فروش کرده بودم به این قیمت . بعد نسخه اصل راک استار تقریبا ۶۶ یورو هست اون وقت چطور می فروشن ۲۵۰۰ تومن ؟ خوب فرق من و همون جاهایی که شما میگید همینه که من نسخه اصل راک استار+تی شرت بازی+پوستر نیکو+کدهای تقلب+دفترچه راهنمای بازی+تبلیغات و بروشورهای راک استار+و دیگر امتیازهای رو که می ده رو می فروشم اما وقتی در تهران بیاد فقط بازی هست+پاکت بازی . الان این پک ها به دست ۵ نفر از خریدارانم که در بندرعباس هستند رسیده این هم اسم های ۳ نفرشون :
اسمائیل : esi_khalaf_dooshman14
سارا : soaldaribefarma
احمد : ahmaddivone
برای اطلاع از ویژگی های نسخه آلمانی این بازی هم به آدرس روبرو برو : iV.edo.ir
بعد شما کارهای منو دیدید ؟ عجیبه آخه من تاحالا مشتری از مشهد و با این ایمیل majid_sd2009 نداشتم . شاید هم راجعه وبلاگم داری می گی خب آره یه ماشین پلیس الگانس و یک آمبولانس با یک پیکان بود که اونم یکی از اعضا وبلاگم فرستاده بود تا بذارم .
میدونم ویرایش کامل بازی کلی کار میبره اما با ۵ ماه کار و اینکه پای پول و آبرو که درمیان باشه با سمبل کردن میشه .
وب تون رو هم دیدم . نه من اینقدر زحمت نکشیدم که این قدر جزئی کار کنمفقط در حد عوض کردن در پارکینگ ها در تعمیرگاها در مکانهائی که ماشین ها رو اسپرت می کنیم تابلوها (منظورم تمام تابلوهای موجود در شهر از راهنمائی رانندگی تا تبلیغات کافه ها) لباسها خیابون مخصوص ستاره ها و فقط خونه اولیه خود کار و از این جور چیزها . ولی شما آقا مجید خیلی جزئی و حرفه ای کار کردید . اما ارزش رو نداره S.A دیگه خیلی قدیمی شده و با وجود بازی های با گرافیگ بالا و جدید S.A مثل یه فلش بچگانه هست . پس بهتر که رو بازی های دیگه کار کنی مخصوصا که دیگه iV برای کامپیوتر هم اومد .
این هم عکسی که آقا اسمائیل (همونی که ازم آی وی رو خریده) برام فرستاد و گفت با گوشیش گرفته (k300) :
خب امیدوارم این آخریم بحث در این رابطه باشه چون من دیگه جواب نمی دم . اگه هم حرفم رو راجعه iV باور نمی کنید یه سر به وبم بزنید . من با بازدید روزانه بالای ۴۰۰۰ و اعضای بالای ۱۳۰۰ نفر بالاخره یعنی از این همه ۱۰۷ نفر پیدا نمی شن که بازی رو به طور پیش فروش بخرن ؟
درضمن قیمتها هم پائین اومد به آدرسی که دادم سر بزنید حجم صفحه هم کمه زود میاد : iV.edo.ir
و در آخر از همه می خواستم از این پست آخر آقا مجید تشکر کنم اما نمی دونم چه جوری می تونم این کارو بکن . تو فروم های دیگه دیده بودم دکمه تشکر دارن اما در اینجا پیدا نکردمش اگه بهم بگید ممنونتون می شم .
Last edited by شـیـفــو; 05-12-2008 at 17:08. دليل: به هم ریختگیه متون
آقايون gtaexcess راست ميگه.من هم كه به شما گفته بودم اومده و از اينكه نبودم جوابتان را بدهم معذرت مي خواهم.بايد بگم كه فرمت هاي gta iv با فرمت هاي gta sa فرق داره.
دوستان خيلي خيلي ببخشيد من اصلا و ابدا قصد دخالت ندارم خاك زير پاي همتون هم هستم.
فضاي اينترنت ازاده حالا چه اين اقا از كاراي شما استفاده كرده چه خودش ساخته
حالا هم كه همه چيز تموم شده دوستمون هم به يك سودي رسيدن...
تقاضا دارم خواهشا بخاطر بسته نشدن تاپيك خودتون هم كه شده اين قائله رو تموم كنيد اصلا فراموش كنيد
بازم عذر ميخوام كه اينقدر جسارت كردم
سلام به همه ي دوستان گلم همه و همه ...
مطالب جالبي رو دارم مي خونم توي پست هاي آخر منظورم مطالب آقاي gtaexcess هستش ...
من هم بي صبرانه منتظر عكس از كار هاي ايشون هستم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)