سلام بدجوري هوس كردم بازي كنم داش سهراب .. ببينم ميتونم بازي رو گير بيارم يا نه !بگو كيا garena مياي يه دست بزنيم ياد قديما
سلام بدجوري هوس كردم بازي كنم داش سهراب .. ببينم ميتونم بازي رو گير بيارم يا نه !بگو كيا garena مياي يه دست بزنيم ياد قديما
نه دوست من ترکس انقدر هم خوف نیست طرف شما میلی هم که باشه میتونه راحت بزنتون دوست داری امتحان میکنیم من نایت استاکر وا میستم شما ترکس واستا
من اکثرا شبا تو جی جی هستم
به به ببین کی اینجا بابا ما کوچیکیم داشتی از اینجا رد میشدیم گفتیم یه سلامی عرض کنیم والا اکثر شبا 10:30 تا 12 هستم ولی هر وقت شما دستور بدی انلاین میشم به شرطی که اون ریپلیس پوک رو از سیستمت پاک کنی![]()
من الان 1 ساعت میرم راندوم میزنم 2 به 2![]()
راستی easy سخته یا insane ? خیلی بازیا بوده (مپ منظورمه) توی ai آسون از insane سخت تر بوده لول
من که نگفتم خیلی خوبه.اتفاقا خیلی هم fragile هست دو سه تا کمبو بزنی روش می میره.کلا هر هیرو ای مزایا و معایبی داره.تازه من نوبم شما کاملا حرفه ای و پرو هستی و به همراه چند نفر دیگه تاپیک رو می چرخونید.من که چیزی نیستم.
مسابقات ESWC بزودی در کشور فرانسه آغاز میشه. از ایران هم تیم Reborn به این رقابت ها اعزام شده.
این هم جدول بازی ها :
Last edited by saeidviolonist; 28-06-2010 at 22:05.
اینا خیلی حرفه ای هستند ؟
میگم مثل اینکه دوتا از wow بزرگ تره ها ... هیچکس واسه wow مسابقه نزده
حرفه ای بودن باهاش سخته. همه با demon کیل میدن ولی یکی 30 تا یکی 10 تا.
ایدی من تو گارینا:sorooush
نوب هستم از الان گفته باشم.![]()
بابا اين حرفا چيه سهراب جان .ما مخلصيم D: والا فعلا بازي رو گير اوردم اين پچ 1.24b رو دارم ميگيرم امشب به احتمال زياد بيام منم .به به ببین کی اینجا بابا ما کوچیکیم داشتی از اینجا رد میشدیم گفتیم یه سلامی عرض کنیم والا اکثر شبا 10:30 تا 12 هستم ولی هر وقت شما دستور بدی انلاین میشم به شرطی که اون ریپلیس پوک رو از سیستمت پاک کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)