تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 688 از 954 اولاول ... 188588638678684685686687688689690691692698738788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

برنامه garena رو دان کن مثل گیم نت بازی کن

بیخیال همه نوبیم بالاخره دست بالا دست زیاده
    cao-caox رو تو گارنا ادد کن بازی میکنیم بیخیال

هروی قوی تو دوتا وجود نداره هر هرویی برداری بالاخره هرویی هست که بزنتش

این درسته که هروی خیلی قوی وجود نداره ولی بهتره با یه هرو کامل یاد بگیری بازی بیاد دستت رفلکست بره بالا بعد میتونی با همه بازی کنی مسلما با رفلکس پایین و نداشتن ای پی ام نمیتونی با هرو اینتله بازی کنی
    سلام بدجوري هوس كردم بازي كنم داش سهراب .. ببينم ميتونم بازي رو گير بيارم يا نه !بگو كيا garena مياي يه دست بزنيم ياد قديما

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

می شه Command های بازی رو بگین؟

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اسکلت که فقط هیکله.من با همین traxex می زنمش.چرا کار با درو سخته؟یکم کار کنی اسون می شه.برای مثال من از لول 1 اش برای harass هیرو های طرف استفاده می کنم در اول بازی.اگه Melee باشن نونم تو روغنه و کاربردش در اواسط و اواخر می شه کند کردن دشمن و گرفتنش و finish کردنش.و کمک به دوستات که از هیرو های دشمن فرار می کنن.من از برای کند کردن دشمن و ایجاد راه فرار برای دوستم استفاده می کنم.سایلنس (لول 2) هم که می دونید به چه درد می خوره.معمولا نباید در ابتدای رویارویی با دشمن زدش ولی بعضی وقت ها اگه با لیچ در افتادی باید اول سایلنس کنی.دو لول اخر هم که درو رو یه غول شکست ناپذیر می کنن.
    یه اموزش کوچیک دادم ها.
    موفق باشید.
    نه دوست من ترکس انقدر هم خوف نیست طرف شما میلی هم که باشه میتونه راحت بزنتون دوست داری امتحان میکنیم من نایت استاکر وا میستم شما ترکس واستا
    من اکثرا شبا تو جی جی هستم
    سلام بدجوري هوس كردم بازي كنم داش سهراب .. ببينم ميتونم بازي رو گير بيارم يا نه !بگو كيا garena مياي يه دست بزنيم ياد قديما
    به به ببین کی اینجا بابا ما کوچیکیم داشتی از اینجا رد میشدیم گفتیم یه سلامی عرض کنیم والا اکثر شبا 10:30 تا 12 هستم ولی هر وقت شما دستور بدی انلاین میشم به شرطی که اون ریپلیس پوک رو از سیستمت پاک کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من الان 1 ساعت میرم راندوم میزنم 2 به 2

راستی easy سخته یا insane ? خیلی بازیا بوده (مپ منظورمه) توی ai آسون از insane سخت تر بوده لول

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نه دوست من ترکس انقدر هم خوف نیست طرف شما میلی هم که باشه میتونه راحت بزنتون دوست داری امتحان میکنیم من نایت استاکر وا میستم شما ترکس واستا
    من اکثرا شبا تو جی جی هستم
    من که نگفتم خیلی خوبه.اتفاقا خیلی هم fragile هست دو سه تا کمبو بزنی روش می میره.کلا هر هیرو ای مزایا و معایبی داره.تازه من نوبم شما کاملا حرفه ای و پرو هستی و به همراه چند نفر دیگه تاپیک رو می چرخونید.من که چیزی نیستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مسابقات ESWC بزودی در کشور فرانسه آغاز میشه. از ایران هم تیم Reborn به این رقابت ها اعزام شده.

این هم جدول بازی ها :

Last edited by saeidviolonist; 28-06-2010 at 22:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینا خیلی حرفه ای هستند ؟

میگم مثل اینکه دوتا از wow بزرگ تره ها ... هیچکس واسه wow مسابقه نزده

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

اسکلت که فقط هیکله.من با همین traxex می زنمش.چرا کار با درو سخته؟یکم کار کنی اسون می شه.برای مثال من از لول 1 اش برای harass هیرو های طرف استفاده می کنم در اول بازی.اگه Melee باشن نونم تو روغنه و کاربردش در اواسط و اواخر می شه کند کردن دشمن و گرفتنش و finish کردنش.و کمک به دوستات که از هیرو های دشمن فرار می کنن.من از برای کند کردن دشمن و ایجاد راه فرار برای دوستم استفاده می کنم.سایلنس (لول 2) هم که می دونید به چه درد می خوره.معمولا نباید در ابتدای رویارویی با دشمن زدش ولی بعضی وقت ها اگه با لیچ در افتادی باید اول سایلنس کنی.دو لول اخر هم که درو رو یه غول شکست ناپذیر می کنن.
    یه اموزش کوچیک دادم ها.
    موفق باشید.
    حرفه ای بودن باهاش سخته. همه با demon کیل میدن ولی یکی 30 تا یکی 10 تا.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ایدی من تو گارینا:sorooush
    نوب هستم از الان گفته باشم.

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

به به ببین کی اینجا بابا ما کوچیکیم داشتی از اینجا رد میشدیم گفتیم یه سلامی عرض کنیم والا اکثر شبا 10:30 تا 12 هستم ولی هر وقت شما دستور بدی انلاین میشم به شرطی که اون ریپلیس پوک رو از سیستمت پاک کنی
    بابا اين حرفا چيه سهراب جان .ما مخلصيم D: والا فعلا بازي رو گير اوردم اين پچ 1.24b رو دارم ميگيرم امشب به احتمال زياد بيام منم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •