تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 688 از 1547 اولاول ... 1885886386786846856866876886896906916926987387881188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,871 به 6,880 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال Simin Secret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

دوستان من سرویس یک ساله شاتل گرفتم پارسال 16 مگ و بزودی تموم میشه ... این چند وقت آخر بعد از عید که سرعت ما از 16 کم شد روی 8 ، چند ماهی هم هست که از ساعت 2 تا 4 صبح شبانه کیلوبایتی هست که اصلا نمیشه سایت باز کرد و گفتن به خاطر مصرف زیاده ، ما 5 روز مودمو خاموش کردیم ، چهار روز نبودیم خونه درست نشد که نشد ... حالا به نظرتون برای تمدیدش چیکار کنم ؟ جشنواره هم که نیس ، باشه هم برای مشترکین فعلی نیس ... بریم رو یه شرکت دیگه ؟
    Last edited by Simin Secret; 07-04-2017 at 19:21.

2. این کاربر از Simin Secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من سرویس یک ساله شاتل گرفتم پارسال 16 مگ و بزودی تموم میشه ... این چند وقت آخر بعد از عید که سرعت ما از 16 کم شد روی 8 ، چند ماهی هم هست که از ساعت 2 تا 4 صبح شبانه کیلوبایتی هست که اصلا نمیشه سایت باز کرد و گفتن به خاطر مصرف زیاده ، ما 5 روز مودمو خاموش کردیم ، چهار روز نبودیم خونه درست نشد که نشد ... حالا به نظرتون برای تمدیدش چیکار کنم ؟ جشنواره هم که نیس ، باشه هم برای مشترکین فعلی نیس ... بریم رو یه شرکت دیگه ؟
    این شاتل دیگه شاتل قبلی نیست
    بهتر کوچ کرد

4. 3 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اون دویست سایت داخلی هنوز هم با بسته شاتل‌لند رایگان حساب میشه؟ یا نیم‌بها طبق این بندی که نوشته:

* گفتنی‌ست، قیمت ترافیک داخلی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به صورت نیم‌بها (نصف تعرفه ترافیک اینترنت “بین‌الملل”) محاسبه می‌شود. افزون بر این، با هدف جلب رضایت مشتریان عزیز، بسته ویژه ترافیک ایران هم‌اکنون با قیمت ۱۰,۰۰۰ تومان در دست‌رس کاربران قرار دارد. برای دریافت این بسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
    چون قبلا گفتن تا صد گیگ رایگان حساب می‌کنه. الان استفاده از سایت‌هایی مثل آپارات و آیونت چطور محاسبه میشه؟ کسی میدونه؟
    Last edited by Masoud-Susa; 08-04-2017 at 11:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
    1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. خود مخابرات همچین چیزی داره؟ نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه ) یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
    2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
    1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه ) یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
    2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟

داره خودمونی میشه sabzake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان ترافیک رایگان شبانه داره شاتل ؟
    و اینکه اگه داره چه ساعتایی رایگانه ؟

10. این کاربر از sabzake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در سرویس های اکو اگه 7 هزار تومن بدید، خدمات ترافیک تشویقی شبانه براتون فعال میشه و از 1 تا 8 صبح می تونین از اینترنت به اصطلاح رایگان شبانه استفاده کنید.

دوستان ترافیک رایگان شبانه داره شاتل ؟
    و اینکه اگه داره چه ساعتایی رایگانه ؟

داره خودمونی میشه sabzake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در سرویس های اکو اگه 7 هزار تومن بدید، خدمات ترافیک تشویقی شبانه براتون فعال میشه و از 1 تا 8 صبح می تونین از اینترنت به اصطلاح رایگان شبانه استفاده کنید.

میگم چرا جدیدا دانلود میکنم از ترافیکمم کم میشه بس قضیه اینه
    چطور باید فعال بشه این شبانه ؟ تو سایتش پیدا نمیکنم

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. خود مخابرات همچین چیزی داره؟ نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه ) یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
    سلام
    کیفیت اینترنت(خواه شاتل و یا هر سرویس دهنده دیگه ای) توی هر شهر و حتی محله فرق میکنه.بهتره آمارشو از یکی از ساکنان شهر خودتون بگیرید تا اینجا.
    من فقط میدونم الان با این سرعتهای خوبی که اکثر سرویس دهنده ها دارن میدن سرعت 65 کیلو بایت یعنی صفر حالا میخواد محدود باشه ترافیکتون یا نامحدود.من بالای همچین نتی ماهی دوریالم حاضر نیستم بدم

14. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •