خب یه نفر زنگ بزنه 1565 بپرسه دیگه. من این چند روز سر مشکل اکانتم کلی دعوا داشتم باهاشون. دیگه روم نمیشه زنگ بزنم![]()
خب یه نفر زنگ بزنه 1565 بپرسه دیگه. من این چند روز سر مشکل اکانتم کلی دعوا داشتم باهاشون. دیگه روم نمیشه زنگ بزنم![]()
دوستان خواهشا کمک کنید
الان با اینترنت گوشیم وصل شدم
گوشیم وصل کردم به pc!!!!!!
نظرتون راجب ایرانسل و مبین نت چیه
من اصلا دانلود ندارم برام پینگ مهمه + زیاد قطعی نداشته باشه نوسان سرعت نداشته باشم
من چیکار کنم به هر شرکتی زنگ میزنم میگه جا خالی نداریم دیگه موندم چکار کنم
شاتل که آشغاله
آسیاتک از وقتی مثلا دیتاسنتر زده ( هاهاهاها اونم چه دیتاسنتری!!! ) کلا مزخرف شده
دیگه موندم چیکار کنم
شماها نظری ، پیشنهادی ندارید
پارس آنلاین بخر بهشون بگو: پینگ گیم هم فعال کنند.
جاجی اون برای اینه که شما به غیر از کامپیوتر اصلی که اینترنت روش وصل هست داری از سیستم دومی و سومی استفاده میکنی مثلا وایرلس برای گوشی و ... وقتی اینجوری استفاده میکنی اینو که گفتی میزنه برای همه هست برای منم میزنه ولی وقتی فقط از همین سیستم اصلی استفاده میکنم اینو نمیزنه . شما اصلش برای این مورد برای 3000 تومان در هر ماه بدی تا اینو نزنه![]()
به پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رجوع کنید
فوق افتضاحسرویس 8مگ تست با سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال. این اپراتورها یا این مسئولین فروش و ... دسترسی کامل به اطلاعات و دیتاهی رد و بدل شده مارو دارن ؟!
یه دوستی با های وب همکاری داره حتی ریز سایتهای مورد استفاده من رو داره !! چطوریاست ؟!
واقعا نمیدونم چی بگم این فروم هم به زور باز میشهزنگ زدم پشتیبانی قول دادن که به مرکزمون پهنای باند اضافه کنن حالا نمیدونم راست میگن یا نه
گول حرفای این پشتیبان ها رو نخور ایولقزوین از همون اول که من اومدم های وب هر شب همین بساطه![]()
از ساعت ۶-۷ امشب سرعت افت فوق العاده شدیدی داره و پکت لاس هم خیلی زیاده. عملا سایتهای خارجی باز نمیشه و سایتهای داخلی هم به زور باز میشه. دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
Sent from iPhone ~ Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)